Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Bikini vaksācija/fotoepilācija

10 gadi
Reitings 52
Reģ: 18.08.2012
Jau pāris gadus bikini zonu vaksēju ar vasku,taču pēdējā laikā šī procedūra šķiet aiz vien sāpīgāka (senāk nebija tik traki), un katastrofāli metās augoņi no ieaugušajam matiņiem un arī parastas pumpas. Kā arī sāp āda vaksētajā laukumā . Estētisks izskats vienkārši vairs nav iespējams,jo pumpas un tumšie pleķi pēc pumpu pazušanas , protams, neko labi neizskatās...:( Esmu izmēģinājusi dažādus vaskus,bez alergēniem , speciāli jutīgai ādai utt. Kāds varētu būt iemesls šīm problēmām?

Vai kāda ir veikusi fotoepilāciju bikini zonai..? Lasīju informāciju,ka labam un paliekošam rezultātam vajadzīgas 4-6 procedūras. Taču tā arī neizpratu,vai pēc šīm reizēm efekts ir paliekošs uz visiem laikiem,vai ik pa laikam jāatkārto..? Un vai šīs procedūras nenodara nekādu kaitējumu veselībai...?
30.01.2013 16:45 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Tu pati taisi bikini vaksāciju?
Ja tā, tad vrb aiziej uz salonuun izdari to, jo iespējams,ka pati kārtīgi nedezficē kaut ko un neotīri,kā nākas?
lai es pāris gadus vaksētu bikini ar šādā sekām? sen jau kaut kas cits būtu ienācis prātā.
30.01.2013 16:49 |

10 gadi
Reitings 52
Nu man sākumā nebija tādu problēmu! Pedējā laikā īpaši sekoju līdzi,pēc vaksēšanās lietoju speciālo eļļu, pirms un pēc dezinficēju ādu...
Nu man tagad arī ienāca prātā par fotoepilāciju,jo skuveklis man pilnīgi neder, viss paliek sarkans un sāp un niez.
ps. salons sanāk pilnīgi neizdevīgi,jo man bikini zonu prasās sakārtot biežāk nekā reizi mēnesī,nevaru atļauties katru mēnesi tik daudz naudas iztērēt salonā. Bez tam,vienīgo reizi,kad biju salonā ,man neko nedezinficēja un arī īpaši tīri nebija novaksēts.
30.01.2013 19:36 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Intereses pēc - kādu vasku tu lieto?

Par tēmu - varbūt nomaini uz savādāku? :D
30.01.2013 19:43 |

10 gadi
Reitings 52
kādā ziņā savādāku...?:D
vaskus esmu izmēģinājusi vairākus,visus no profesionālā veikala. Pārsvarā šķidros,bet izmēģināju arī cieto (nezinu kā precīzi saucās-viņam nav vajadzīgas papīra strēmeles ), ar to vispār bija briesmīgi.
30.01.2013 19:53 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
tu visu bikini vaksingu veic ar vasku un papīra strēmelēm?
30.01.2013 20:00 |

10 gadi
Reitings 52
Nu pilnīgi pliku es vispār netaisu. Un vislielākās problēmas ir tieši augšā,nevis tur lejā.
30.01.2013 20:02 |

Reitings 389
Reģ: 08.12.2012
Arī kas līdzīgs bija. Pārtraucu uz kādu gadu vaksēties. Kad atsāku, tad vairak tādu parādību nebija
31.01.2013 23:00 |

Reitings 9
Reģ: 17.05.2013
Ja jāizvēlas starp vaksāciju un fotoepilatoru, tad bez domāšanas jāņem epilators. Es to izmantoju nu jau diezgan ilgi, vairākus mēnešus un nav ne iekaisumi uz ādas, ne sāpīgums epilācijas laikā. Un matiņi pakāpeniski pazūd. Pilno ieteicamo kursu gan vēl neesmu izgājusi, bet domāju, ka pēc pilna kursa noteikti pazudīs arī tie matiņi, kas vēl spītīgi ataug nedaudz. Gan jau uz visiem mūžiem nepazudīs un epilatoru pēc tam nekur tālu neaizmetīšu, bet nu, cik dzirdēts no atsauksmēm, tad vismaz pus gadu var justies pēc tam pilnīgi brīvi un neuztraukties, ka kaut kas ataugs. Pagaidām ticu, jo nu vietām man jau matiņi neataug vairāk kā mēnesi un domāju, ka arī neataugs kādu laiku.
Skaties tikai, kādu fotoepilatoru ņemt, jo gana liels pirkums! Es varu ieteikt Silk'n ražojumu SensEpil , ko pati izmantoju. Par citiem gan nemācēšu teikt, cik labi vai efektīvi.
17.05.2013 15:24 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits