Long-distance thing

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Nestāstīšu savu situāciju, bet kāda ir jūsu pieredze ar attāluma attiecībām un otru variantu - pārcelšanos uz ārzemēm, lai būtu kopā ar vīrieti? Man šobrīd jāizdara pasmaga izvēle un labprāt paklausītos citu stāstiņus :D
30.01.2013 14:27 |

10 gadi
Reitings 2916
Atbraukt mājās būtu iespējams ātrākais vasarā. Nu jā, es jau esmu apņēmusies pati pameklēt kādu darbu, ja tur aizbraucu, bet nu nezinu, kā būs realitātē.

Man patika tip_tip vārdi, paldies. Negribas apzināti ielikt durvīs kāju kaut kam potenciāli skaistam. Bet negribas arī sevi piečakarēt. :/
30.01.2013 14:49 |

Reitings 479
Reģ: 12.10.2009
Es tavā vietā jau čemodānus krāmētu :D Reti kuras attiecības izdodas no attāluma, un ja Tevi te nekas netur tad tik uz priekšu, būsi tikai ieguvēja jebkurā gadījumā ;)
30.01.2013 14:51 |

Reitings 102
Reģ: 02.01.2013
Un galu galā,negribas tā teikt,bet ja nu arī neizdodas,vienmēr taču vari atgriezties atpakaļ,ne tā? Tu taču nebrauc pavisam,pāris mēneši,kā minēji. Un ja redzi,ka tas nebija pareizākais lēmums,tev te ir mājas,kur vienmēr atgriezties.
30.01.2013 14:52 |

Reitings 664
Reģ: 29.01.2009
so.so par kuru valsti ir runa? un ja kkas noiet greizi-vienmēr tak var atgriezties! esmu 100% par :)
30.01.2013 14:52 |

10 gadi
Reitings 2916
Paldies, meitenes, visi tie argumenti jau manā galvā arī stāvēja pirms tam, tikai bail bija sākt izsvērt plusus/mīnusus. :)
30.01.2013 14:53 |

10 gadi
Reitings 2916
Nu konkrētā valsts ir Eiropā, tā ka baisi tālu nav.
30.01.2013 14:54 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ja ir vnk draugs, tad nezinu, bet ja virs-noteikti.

vienigais esmu parcelusies uz citu pilsetu.
30.01.2013 14:57 |

Reitings 225
Reģ: 25.04.2012
Es arī atbarucu savējam līdzi, bet nosacīti īsa kopā būšanas laika. Lēmumu braukt līdzi pieņēmām pēc 6 mēnešu kopā būšanas, aizbraucu līdzi pēc 9 mēnēšiem, jo tā uz sitiena uzreiz nevarēju doties.

Tā kā esmu izbaudījusi gan 3 mēnešus attiecības no attāluma (nevienu reizi šo mēnēsu laikā netikāmies), gan braukšanu līdzi.

Teikšu tā - tie 3 mēneši attālumā nebija nemaz tik traki kā biju iedomājusies, taču varbūt tikai tāpēc, ka man rokās jau bija aviobiļete un es zināju, ka sekos kaut kas daudz labāks. Ja būtu jādzīvo long distance relationships ilgu laiku neziņā kā un kad tas viss beigsies, tad gan es laikam neizturētu.
30.01.2013 15:07 |

Reitings 622
Reģ: 16.12.2012
mani pēdējās dienās tirda šis pats jautājums, satiku savu čīlieti 5 mēnešus atpakaļ Rīgas klubiņā, pāc pāris nedēļām viņš atlidoja pie manis, lai vēlreiz satiktu! Vēl pēc kāda laika es lidoju uz Romu pie viņa (viņš tur strādā un dzīvo pagaidām) un šajā nedēļas nogalē tikāmies Viļņā...Es nezinu,kas tas ir, bet kopā mums ir TIK labi!!! bet vai šīm attiecībām ir reāla nākotne man nav ne jausmas, jo viņš ļoti ilgojas pēc Čīles un var strādāt tikpat labā amatā arī tur...Man pašai LV ir stabila dzīve, no kuras ar īsti negribētos atteikties,lai atkal sāktu visu no jauna..

Vai es varētu no viss atteikties un doties dzīvot citur? Es nezinu
30.01.2013 15:47 |

10 gadi
Reitings 115
Reģ: 25.11.2010
Es arī aizbraucu. Mēs gan sākumā gandrīz gadu mēģinājām uzturēt tās attāluma attiecības, bet tās nav attiecības, tā nu pieņēmu lēmumu pārcelties.
Dzīvojam jau pāris gadus laimīgi kopā un izvēli nožēlojusi neesmu.
Ja vēlies saglabāt attiecības brauc vien prom, jo kā te jau saka, atgriezties paspēsi :-)
30.01.2013 15:53 |

Reitings 482
Reģ: 02.02.2010
mani turēja šeit skola, otrs vēlējās lai ņemu akadēmiskos gadus utt...laikam ja būtu 100% pārliecināta, ka viss būtu okeij un varētu riskēt ar skolas pamešanu kā arī zinātu, ka varu paljuaties uz cilveeku par visiem 100 tad laistu projaam ar vinju...tomeer cilveeks man uzstaadiija ultimaatu kas man jau nepatika, jo negribas lai arī turpmāk dzīvē ar mani kā ar mantiņu attiecas, tādēļ atteicos braukt. nebijām īpaši ilgi arī kopā..gandrīz gadu, bet tajās pat attāluma attiecībās un nu jā..domāju, ja tiešām tik ļoti mīlēs pagaidīs vēl gadu, bet beigās šķīrāmies un tagad beidzot esmu tam tikusi pāri un saprotu ka paldies dievam ka tā..viss kas notiek notiek uz labāko un neko nenožēloju, laigan vienu brīdi sevi šaustīju par to ka neaizbraucu ...
30.01.2013 18:14 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
Tur jau tā lieta, ka šeit mani labs darbs netur (nav īpaši labi atalgots). Arī mācīties nemācos

Brauc! Tev nav ko zaudēt. Nu ja nu vienīgi viņš ir cilvēku tirgotājs, bet gan jau, ka nav ;) man attāluma attiecības ir bijušas ok, bet nav vilkušās ilgāk par 2 mēnešiem
30.01.2013 18:26 |

Reitings 287
Reģ: 03.01.2013
Man arī ir sava veida pieredze.
Pēc 2 gadu kopā būšanas, nu jau vīrs, pārcēlās uz ārzemēm. Tā kā bija augstskola, un vīrs, gan es, bija par skolas pabeigšanu, tad 3 gadus dzīvojām tā, ka 3 mēnešus netiekamies un tad nedēļu esam kopā. Pirmais pusgads bija nenormāli grūts, vienās asarās, jo bija pierasts dzīvot kopā, kopā pamosties. Ik pēc kāda laika nonācām pie sarunas, ka mocīties vairs nav vērts un jāšķirās. Bet pārāk stipri mīlam un mīlējām viens otru. Pēc šiem 3 prombūtnes gadiem, apprecējāmies un tagad dzīvoju ārzemēs.
Ja godīgi, ik pa laikam sev pārmetu, ka pametu dzīvi LV, jo tur pavīdēja diezgan liela karjeras izaugsme, bet tagad esmu jau pieradusi. Kā nekā, esmu jauna un laiks vēl visam būs.
30.01.2013 20:05 |

Reitings 2532
Piripiri, ļoti skaisti. Šāda pieredze man dod kādu pozitīvu domu. :)

so.so gadījumā es noteikti brauktu. Īpaši, ja nav ne uni, ne super labs darbs. Pieņemu, ka esi jauna (zem 30 :D) un šis tad būtu īstais laiks, lai kur dotos.
30.01.2013 20:13 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Pirms tam bijām kopā 1,5 gadus. Pagājušgad viņš aizbrauca un visa gada laikā kopā pavadījām 5 mēnešus. Bija gan 4 mēnešu ilgi pārtraukumi, gan īsāki. Tomēr mūsu attiecības it nemaz nav mainījušās - vienīgi uzlabojušās. Zinu, ka daudzi netic, ka tas ir iespējams - diviem, gados jauniem, cilvēkiem uzturēt attiecības dzivojot katram savā valstī, bet var! Tikai ir abiem ir reāli jāsaprot uz ko jūs ejat. Viegli tas nav, bet ja tas izdodas, tad attiecībām ir pavisam cita vērtība.
30.01.2013 20:14 |

Reitings 90
Jau vairaak kaa gadu esmu kopaa ar viirieti,kursh dziivo aarzemees. Patiesiibaa vinjs ir aarzemnieks! :) Vinjs jau pashaa attieciibu saakumaa veeleejaas,lai paarvaacos pie vinja,bet taa - kaartiigi paarvaacos! Lai gan man nebija nedz laba darba,nedz studiju,es paliku LV. Zinu,ka paarvakties tiesham velos,bet pirms tam gribu izdariit kaut ko preksh sevis,lai man uz turieni nebutu jabrauc tukshaam rokaam. Izieshu kursus vai tml,lai pec tam vareetu tur ari stradat,kartigi izbaudishu laiku ar drauiem un gjimeni...un tad,tad jaaa! Peec nepilna gada kravaashu somas! Un ja vinjs mani miil,tad vinjs manu zveeli respektee,un taa arii notika!

Varu atziit,ka esmu paarliecinaata,ka vinjs ir mana muzha miilestiiba! Un tas,ka uzturam sho long distance love,muusu attieciibas tikai uzlabo un stiprina (tekamies ne piezhaak kaa ik peec 5-7 nedeeljaam). Jaa ir gruuti,bet tas ir taa veerts.

Bet ko es ar to gribu teikt! Izrunaajies! Pastaasti par saviem sapnjiem un iecereem dziivee! So.so, vinjs var likties tev visa tava dziive,bet r arii citas lietas,kas tev buus jaadara,bez vinja klaatbuutnes! Saplaano laiku sev,un pajautaa,vai vinjs ir ar to mieraa! VInjam Tevi buutu jaarespektee un veel vairaak,jaatbalsta un japalidz ka vien var,lai tas viss noriteetu aatraak! :)
Veksmi!
31.01.2013 00:27 |

Reitings 1242
Ak kā man bail no šī visa. Draugs domā braukt uz ārzemēm...bet man vēl pēdējais gads-augstskola, tas nozīmē, ka būtu viņš jālaiž viens!
Nav tā ka es neuzticētos, bet kā jau viena meitene minēja...ka ir pierasts mosties kopā, dien dienā būt kopā ;) Agrāk tā visa nebija, un tagad, kad ir, es nevēlos lai ir kā agrāk :(
31.01.2013 00:35 |

Reitings 8272
nu es tavā vietā darītu tā, ka uzreiz vēl varbūt neskrietu. parunātu ar viņu un paskaidrotu, ka pagaidām uzreiz nebrauksi pavisam, bet, ja viņš vēlēsies, tad brauksi ciemos. pasaki, ka tu vin''s tev ir nozīmīgs, bet, ka negribi neko sasteigt. bet, ja mani šeit nekas neturētu, nebūtu ne darba ne studiju, tad es brauktu.. ko tad man zaudēt? faktiski var tikai iegūt. tikai, kā jau teicu, paturi sev iespēju atgriezties, ja nu kkas noiet greizi
31.01.2013 16:48 |

Reitings 15
Reģ: 31.01.2013
labdien
Mans vārds ir carole esmu jaunu atsauksmi par manu mājas jums vajag savu partneri, lai tevi mīlu, tu mīli viņu cilvēka sievietes tiek piedāvāts precēties, tas veltīts tikai vietnē jums ir un citur vairs izskatījās, Lūk, risinājums ir jūsu kontaktpersona rūp šis cilvēks ir liels pārsūdzēt mani daudz palīdzēt, kad man bija iemīlējies to manu tikai lūgt foto man, ka man patika manas vēlmes, lai tad viņš veikt burvju ziepes pēc smaržas augu, augu, pamatojoties ar to, ko es mazgāt katru 00 h sekoja mana sagatavotā īpašā smarža pēc nedēļas mans draugs sāk mainīties vairāk tas veltīts ir mani un apmēram pēc mēneša to manu lūgumu laulībā, tagad man ir 2 bērni, Klāra un tony jums, kas ir šajā situācijā, lūdzu, sazinieties ar šo cilvēks ([email protected]), viņš zinās, ko darīt, lai jūs.
31.01.2013 21:58 |

Reitings 15
Reģ: 31.01.2013
labdien
Mans vārds ir carole esmu jaunu atsauksmi par manu mājas jums vajag savu partneri, lai tevi mīlu, tu mīli viņu cilvēka sievietes tiek piedāvāts precēties, tas veltīts tikai vietnē jums ir un citur vairs izskatījās, Lūk, risinājums ir jūsu kontaktpersona rūp šis cilvēks ir liels pārsūdzēt mani daudz palīdzēt, kad man bija iemīlējies to manu tikai lūgt foto man, ka man patika manas vēlmes, lai tad viņš veikt burvju ziepes pēc smaržas augu, augu, pamatojoties ar to, ko es mazgāt katru 00 h sekoja mana sagatavotā īpašā smarža pēc nedēļas mans draugs sāk mainīties vairāk tas veltīts ir mani un apmēram pēc mēneša to manu lūgumu laulībā, tagad man ir 2 bērni, Klāra un tony jums, kas ir šajā situācijā, lūdzu, sazinieties ar šo cilvēks ([email protected]), viņš zinās, ko darīt, lai jūs.
31.01.2013 21:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits