Jau vairaak kaa gadu esmu kopaa ar viirieti,kursh dziivo aarzemees. Patiesiibaa vinjs ir aarzemnieks! :) Vinjs jau pashaa attieciibu saakumaa veeleejaas,lai paarvaacos pie vinja,bet taa - kaartiigi paarvaacos! Lai gan man nebija nedz laba darba,nedz studiju,es paliku LV. Zinu,ka paarvakties tiesham velos,bet pirms tam gribu izdariit kaut ko preksh sevis,lai man uz turieni nebutu jabrauc tukshaam rokaam. Izieshu kursus vai tml,lai pec tam vareetu tur ari stradat,kartigi izbaudishu laiku ar drauiem un gjimeni...un tad,tad jaaa! Peec nepilna gada kravaashu somas! Un ja vinjs mani miil,tad vinjs manu zveeli respektee,un taa arii notika!
Varu atziit,ka esmu paarliecinaata,ka vinjs ir mana muzha miilestiiba! Un tas,ka uzturam sho long distance love,muusu attieciibas tikai uzlabo un stiprina (tekamies ne piezhaak kaa ik peec 5-7 nedeeljaam). Jaa ir gruuti,bet tas ir taa veerts.
Bet ko es ar to gribu teikt! Izrunaajies! Pastaasti par saviem sapnjiem un iecereem dziivee! So.so, vinjs var likties tev visa tava dziive,bet r arii citas lietas,kas tev buus jaadara,bez vinja klaatbuutnes! Saplaano laiku sev,un pajautaa,vai vinjs ir ar to mieraa! VInjam Tevi buutu jaarespektee un veel vairaak,jaatbalsta un japalidz ka vien var,lai tas viss noriteetu aatraak! :)
Veksmi!