Kā pucēties uz randiņu. Pirms nedēļas pie draudzenes lauku mājā bija tusiņs, tur bija arī viņas paziņas iepazinos ar vienu foršu džeku, kas mani šo piektdien uzaicināja uz randiņu. Tur tajā tusē bija džinsos un siltā džemperī. Tagad gribētu kaut kā forši sataisīties, bet trūkst ideju.
Zinu, ka ir jau meitenes, kas ir modes dāmas vienmēr un visur, bet es teikšu, ka tas, kā ģērbties, ir ļoti atkarīgs no tā, kas paredzēts randiņā. Piemēram, es noteikti nevilktu svārkus/kleitu, ja ziemā paredzēta pastaiga un pīļu barošana.
Uz kurieni ejat? Vismaz kāda veida pasākums, kāda veida vietā, cik aktīvs utt? grūti teikt, ja nav pat nojausmas, ko darīsiet, apģērbam tomēr ir jābūt piemērotam!
Augstpapēžu kurpītēs pa sniega kupenām nebūs viegli brist ... Tas jau atkarīgs no randiņa veida, kur , ko darīsiet . Jebkurā gadijumā , nevajag censties izkabināt ārā visus savus bumbuļus
es es domāju par tām kurpēm, laikam garām. Man nav auto, sarunājām tikties kafeinīcā. Būs jāiet ar zābakiem. Un, ja auksts, tad kleitu, īpaši zīda plānā arī nederēs.
Kleitu es vilktu tikai ar tumšajām, necairspīdīgajām zeķubiksēm, nevis kaprona brūnajām.
Klāt papēžu botiljonus. Ja kleita ar īsā, rociņām, tad kādu kardiganu vai žaketīti pa virsu.
Es laikam vilktu kādu skaistu džemperīti+ šallīti, un sievišķīgus aksesuārus. Tad var arī biksēs iet un zābakos,jo īpaši aukstajā laikā, esmu par komfortu pat randiņos, kāda jēga izskatīties uz visiem 100, ja randiņā būsi īgna, jo salsti nost un kājas sāp no papēžiem? Svarīgāk ir, lai drēbes ir koptas un labi `sēž` uz auguma.
Ar kosmētiku noteikti neiesaku aizrauties, labāk uzlikt akcentus, nekā likt full makeup rage mode
Es vilktu kādus kokvilnas svārkus , kādu smuku džemperīti , sataisītu smuki matus , pieskaņotu kādas izteiksmīgas rotas. Vai arī džemperkleitu ar siltajām zeķubiksēm ( ja ir garie zābaki ) un pāri garo silto jaku un atkal jau rotas . Visu tā mierīgi , ne ko pārspīlētu , bet tajā pašā laikā tā , lai atstātu iespaidu .
Ziema tāda nepateicīga randiņiem, jo nevar nez kādas kurpītes uzvilkt. Jāskatās, kas piestāv un, lai jūties ērti.
Tās var būt bikses ar blūzīti, mežģīņu augšinu, žaketi. Vēl ja zemie zābāki kleita arī iespējams tik labi neiet klāt.