Winterra Nevienā brīdī es neapgalvoju, ka tieši Tavs suns būs monstrs, es pati 3 gadus gribēju sev špicu, līdz sāku konsultēties ar speciālistiem, šādu suņu īpašniekiem, daudz lasīju un nonācu pie secinājuma, lai cik skaists viņš nebūtu, ar tādu suni nesadzīvošu... Tikai padalījos ar informāciju, bet esmu jau sen ievērojusi cilvēkiem patīk dzirdēt, to ko viņi vēlas, nevis to, ko viņiem saka, tikai pēc tam paši sūdzas....
Un jā, suni, viņa paša labad, kā arī pēc Latvijas likumdošanas, nedrīkst pārdot ātrāk par 8 nedēļām, līdz kurām jau ir jābūt veiktai vienai potei un sunim ir jābūt attārpotam, arī dokumenti līdz tam visbiežāk tiek nokārtoti.
ponette Tāpat, arī es nevienā brīdī neteicu, ka man besī ar savu suni spēlēties, tas man rada lielu prieku un grūtības nesagādā, turklāt pavadu ar viņu kopā gandrīz visu dienu. Es rakstīju, ka manas sķirnes suns man nesagādā nekādas problēmas. Un tā nu sanāca, ka āra viņu maz esmu vedusi, jo iegādājos oktobra sākumā, tad gaidījām, kad būs otrā pote, ko veic 3 mēnesu vecumā un bez kuras suni nedrīkst vest laukā, un tad vēl bija 2 nedēļas jāgaida, kamēr izstrādāsies imunitāte. Kamēr bija silts, arī suni vedu ārā, bet diemžēl, suns vēl ir kucēns, un ja man pašai ārā ir auksti, kādēļ, gan lai es saldētu savu suni? Viņam pat pasē ir rakstīts mājas istabas dzīvnieks. Un kaķi man jau ir gana bijuši, ko nevar pat salīdzināt ar tik burvīgu radību, ka mazu sunīti....