Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Rīsi + vistas fileja

 
Reitings 96
Reģ: 10.03.2012
Kāda ir mēģinājusi rīsus jaukt kopā ar vistas filejas gabaliņiem un piem. papriku? Kas no tā varētu sanākt?
Būtu jau taisījusi mērci,bet bez saldā krejuma vistas fileju nemāku taisīt :D
Būtu garšīgi tā? Kā to visu taisīt,sautēt kopā?
Izmeklējos receptes,bet neko neatrodu.
28.01.2013 19:15 |
 
Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Esmu ēdusi un sanāk tāds,kā plovs nu kaut kas līdzīgs tam! :)
Ja pieliek pareizās garšvielas,tad ir prīmā!
28.01.2013 19:17 |
 
10 gadi
Reitings 81
Reģ: 29.01.2009
Garšīgi, ja cepot vistu pieliek nedaudz sojas mērci. Un pavisam garšīgi, ja pieliek vēl kukurūzu un burkānu :)
28.01.2013 19:23 |
 
Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Es laikam censtos piemeklēt vēl kaut ko. :D Vai - uzvārītu rīsus, vistu angļu sinepēs izviļātu, tad ceptu krāsnī. Klāt piegrieztu to pašu papriku. Vēl vari mazās strēmelītēs sagriezt un ar sezama sēkliņām apkārt cept. Nu nez. Es meklētu kaut ko vēl. Savādāk tā sausi sanāk. Un vēl jau var aizskriet uz veikalu, ja gribas ar krējumu.
28.01.2013 19:24 |
 
Reitings 526
Reģ: 19.08.2010
Esmu jaukusi rīsi + apcepti sīpoli, rīvēti burkāni, kukurūza, zirnīši, paprika. Bija garšīgi! Vistu gan atsevišķi klāt ēdu :)
28.01.2013 19:30 |
 
10 gadi
Reitings 1282
Reģ: 07.12.2011
šodien taisīju draugam vistas fileju ar šampinjoniem un saldā krēj. mērci un protams ar visādām gardām garšvielām + rīsi, viņam dikti garšoja, man bija vistas fileja ar tvaicētiem dārzeņiem!
28.01.2013 19:42 |
 
Reitings 619
Reģ: 09.10.2012
http://lapzeme.wordpress.com/2008/06/16/kraukskigais-medus-calis-ganbei/
28.01.2013 19:55 |
 
Reitings 456
Reģ: 22.06.2012
Filejas gabaliņus apcep ar medu, liek klāt papriku - sarkano,dzelteno .. Protams garšvielas - citronpipari un lej klāt tomātu mērci - ļauj tai " uzcepties" līdz burbuļiem . Tad nu uz lielā šķivja liek rīsus un vidiņā mērci . Nav jau nekas oriģināls , bet mūsu (drauga un mana) punchiem tīkami :)
28.01.2013 19:58 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Ja rīsus vāra buljonā, tad viņi sanāk gana "mitri" un pievienojot kādu dārzeni un vistas fileju, nemaz nav tik sauss ēdiens. Arī vistas fileju nevis cepju, bet sautēju protams kopā ar ķiplokiem.
28.01.2013 20:54 |
 
Reitings 378
Reģ: 29.01.2009
:), protams, ka var jaukt! Pieliec garšvielas vai var palikt kādu citu dārzeni - burkānu, cukini, kukurūzu, tomātu... improvizē. ;) Man piemēram labāk patīk improvizēt, vienmēr visiem viss garšo.
Vari darīt tā - uzliec vārīties rīsus, tikmēr cep uz pannas vistu ar papriku un garšvielām vai iepriekš minētiem dārzeņiem, tad, kad rīsi novārīti, pieliec klāt sviestu, un cep uz pannas kopā ar vistu. Pēc garšas var pielikt vēl garšvielas. Būs garšīgi! ;)
28.01.2013 21:03 |
 
Reitings 124
Reģ: 29.01.2009
Es gatavoju tādu salikumu :)

Uzvāra rīsus ar buljoniņu vistas :)
Un uz pannas tikmēr apcepu filejas gabaliņus. tiem uzberu vēlamās garšvielas vistas gaļai. kad gabaliņi brūni, gatavoju mērci turpat - pievienoju saldo krējumu , mazliet skābo krējumu, karoti miltus un rivētu sieru. Beigās gatavos rīsus pievienoju mercītei un sanāk varen garšīgi :)
28.01.2013 21:17 |
 
Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Ik pa laikam tā taisu pārmaiņas pēc, tāpēc nedaudz izbrīna tāds jautājums, jo it kā tik vienkāršs ēdiens un ikdienišķi produkti, kuri nu nevar neiet kopā ;)
Taisu dažādi: var gan novārīt sākumā fileju, gan to nevis vārīt bet cept un tad gabaliņus samest jau vārītos rīsos, sajaukt kopā ar kādu pikantāku mērci, pievienot klāt sarkano pipariņu.

Bet visu kopā uzreiz gatavojusi neesmu, jo rīsus taču vajag atsevišķi novārīt un fileju arī novārīt vai cept, tikai abus gatavos jau jauc kopā, jo katram savs pagatavošanas laiks un veids.
28.01.2013 21:39 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits