katram savs stūrītis :)

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
Man darbā šodien ļoti neinteresanta diena, tāpēc, es šodien esmu ļāvusies tādai mazai apcerei pa attiecībām, jo vienmēr esmu domājusi un mēģinājusi izprast to ilgo attiecību noslēpumu (nerunāju pa 5 gadiem, bet tiešām visu mūžu kopā)... Vienmēr interesanti palasīt tos attiecību modeļus ilgdzīvotājiem kopā :)) un katru reizi, protams, es izlasu kādu citu ''formulu'' un mēģinu to apstrādāt savā prātā vai arī man tas pieņemami un vai es tā varētu... variantu ir daudz - citās attiecībās sieviete piekāpjas vīrietim, piedod tiešām DAUDZ, uz daudz ko piever acis... Citā gadījumā atkal vīrs visu mūžu sievieti tur dievietes lomā - lutina, pārsteidz , palīdz... Daži atkal vienkārši uzsākuši kopā kādu biznesu, pelna lielo naudu, veido tādu saucamo mazo ''dinastiju'' un tur kopā ģimenes pavardu.. Vienmēr esmu domājusi , ko lai izvēlas pa savu dzīves ceļu, jo es tik tiešām vēlos ar vīrieti pavadīt visu dzīvi, un šodien, no rīta paņemot pa rokai žurnālu "Ieva'' netīšām atvēru interviju ar PV Mihelsona sievu.. Un mani tiešām "paķēra" tas viņas domu gājiens,kuru es arī sevī biju lēnām ''dēstījusi'' un ko arī mana māte man mācījusi, proti, - attiecībām katram jābūt savai mazai pasaulītei, savam stūrītim, savai nodarbošanās un hobijam, un vienmēr jācenšas būt pašpietiekamam arī , ja iedomājas, ka otrs var nebūt vairāk! Man ļoti patika kā viņa aprakstīja to, ka viņai Parīzē ir savs stūrītis uz kuru viņa bieži no visa un visiem viena pati aizbrauc, dara tur , ko vēlas un atpūšas, tajā pašā laikā vīrs uz to neiebilst dod brīvību un nodarbojas ar savām lietām... Un tad es tiešām sapratu, ka tāda tiešām varētu būt "atslēga" uz to forši dzīvi kopā. Tik tiešām sievietei jāveido sava karjera, savi hobiji, nevar dzīvot un pilnībā atdoties vīrietim un otrādāk. Ir jāmāk cienīt otra privātās lietas, ir jāļauj arī savam vīrietim iet vienam atpūsties, darīt savas lietas, nav jābūt ar binokli rokās, jāmeklē kur tad aizvilkies, ir jābūt saviem mazajiem noslēpumiņiem.

Baigi gari sanāca :D
Bet kādas ir Jūsu domas, meitenes, šajā jautājumā? Būtu interesanti paklausīties. :)
28.01.2013 10:44 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
vasaras_berns - :D man kaut kā negribētos savu darbu saukt par "savu" stūrīti :D
28.01.2013 11:35 |

Reitings 1023
Reģ: 25.08.2010
Es savās attiecībās tieši arī dzīvoju pēc šāda principa. Mēs abi vnk esam tādi cilvēki kuriem vajag savu privāto telpu , katrs tomēr esam personība. Es nevarētu " elpot" ja man ar otru vajadzētu pavadīt 24 h kopā. Un vispār , man šķiet , ka tā tomēr ir visiem pieaugušiem cilvēkiem, tādas attiecības ar salipšanu kopā vairāk vai mazāk attiecināmas uz pusaudžiem. Turklāt , kad saejam ar kādu kopā , mēs viņu iemīlam kā personību - nedrīkst pazaudēt sevi :)
28.01.2013 11:39 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
ir jābūt kaut kam kopigam, kas patīk abiem. Kaut vai staigāt gar jūru, sauļoties, apmeklēt hokeja spēles, atpusties laukos. kaut vai kāda vienkārša nodarbe. un protams drīkst būt savas aizraušanās. attiecibām jau nekaitēs tas neko, ja viens no pāra apmeklēs jogas nodarbibas, vai deju nodarbibas.
bet attiecībām kaitēs jau šeit minētais- ja vienam galvenais būs raust lielu naudu , bet otram svarīgākas būs garīgās vertības un meditēt kalnos
28.01.2013 11:43 |

Reitings 1023
Sesilla , man pa lielam ir Tevis pieminētais variants :D taču dzīvojam laimīgi :D
28.01.2013 11:50 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Jums ir paveicies Jasmīne, jo man šķiet, ka šādā gadījumā būtu nemitīgi kašķi.
28.01.2013 11:52 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
sniega.pika, hhaa,jā,es arī negribētu, lai darbs ir mans vienīgais stūrītis :D
Bet to es vairāk attiecināju uz to, ka neesat katru dienu viens otram blakus, tā ,ka pat tualetē jūti otru elpojam pakausī haha :D
28.01.2013 11:54 |

Reitings 1023
Mēs esam atšķirīgi , bet pārāk ļoti viens otru mīlam , tapēc esam iemācijušies respektēt viens otru. Tad viss pārējais arī ir , kaut vai viņš atnāks vienu reizi ar mani pamedītēt kalnos :D
28.01.2013 12:07 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Daļēji tam piekrītu. Nevar protams visu laiku abi pēc darba tikai sēdēt mājās, it sevišķi, ja sakrīt šie darba laiki. Es gan īpaši nepiekristu, ja vīrietis uz dažām dienām aizbrauktu viens kkur kko darīt. bet jābūt abiem kādiem hobijiem vai kam tamlīdzīgam, kas patur tevi kā individualitāti. Mums gan ir tā, ka darba grafiki atšķirās. reizēm esam vairāk kopā, bet reizēm pavisam maz. protams, kad ir par daudz, tad ir par daudz. nelieli strīdi laikam rodas vnk aiz tā, ka nav ko darīt. noteikti ir jābūt tām lietās, kas vieno. tām ir noteikti jābūt vairāk, nekā tām, ko katrs dara atsevišķi.
28.01.2013 12:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits