Man darbā šodien ļoti neinteresanta diena, tāpēc, es šodien esmu ļāvusies tādai mazai apcerei pa attiecībām, jo vienmēr esmu domājusi un mēģinājusi izprast to ilgo attiecību noslēpumu (nerunāju pa 5 gadiem, bet tiešām visu mūžu kopā)... Vienmēr interesanti palasīt tos attiecību modeļus ilgdzīvotājiem kopā :)) un katru reizi, protams, es izlasu kādu citu ''formulu'' un mēģinu to apstrādāt savā prātā vai arī man tas pieņemami un vai es tā varētu... variantu ir daudz - citās attiecībās sieviete piekāpjas vīrietim, piedod tiešām DAUDZ, uz daudz ko piever acis... Citā gadījumā atkal vīrs visu mūžu sievieti tur dievietes lomā - lutina, pārsteidz , palīdz... Daži atkal vienkārši uzsākuši kopā kādu biznesu, pelna lielo naudu, veido tādu saucamo mazo ''dinastiju'' un tur kopā ģimenes pavardu.. Vienmēr esmu domājusi , ko lai izvēlas pa savu dzīves ceļu, jo es tik tiešām vēlos ar vīrieti pavadīt visu dzīvi, un šodien, no rīta paņemot pa rokai žurnālu "Ieva'' netīšām atvēru interviju ar PV Mihelsona sievu.. Un mani tiešām "paķēra" tas viņas domu gājiens,kuru es arī sevī biju lēnām ''dēstījusi'' un ko arī mana māte man mācījusi, proti, - attiecībām katram jābūt savai mazai pasaulītei, savam stūrītim, savai nodarbošanās un hobijam, un vienmēr jācenšas būt pašpietiekamam arī , ja iedomājas, ka otrs var nebūt vairāk! Man ļoti patika kā viņa aprakstīja to, ka viņai Parīzē ir savs stūrītis uz kuru viņa bieži no visa un visiem viena pati aizbrauc, dara tur , ko vēlas un atpūšas, tajā pašā laikā vīrs uz to neiebilst dod brīvību un nodarbojas ar savām lietām... Un tad es tiešām sapratu, ka tāda tiešām varētu būt "atslēga" uz to forši dzīvi kopā. Tik tiešām sievietei jāveido sava karjera, savi hobiji, nevar dzīvot un pilnībā atdoties vīrietim un otrādāk. Ir jāmāk cienīt otra privātās lietas, ir jāļauj arī savam vīrietim iet vienam atpūsties, darīt savas lietas, nav jābūt ar binokli rokās, jāmeklē kur tad aizvilkies, ir jābūt saviem mazajiem noslēpumiņiem.
Baigi gari sanāca :D
Bet kādas ir Jūsu domas, meitenes, šajā jautājumā? Būtu interesanti paklausīties. :)