Pie kāda speciālista man jadodās, ja ir biežas depresijas, mani ļoti viegli ir aizkaitināt, ļooooti slikta atmiņa un koncentrēšanās spējas, nevaru sakārtot pat savu dzīvi, jo vienmēr esmu nogurusi un vnk nefunktierēju līdzi. Jūtos kā vecs cilvēks, kurš neatceras daudzas lietas, piem., kur noliktas atslēgas, vai ko man teica pirms nepilnām 2 min.. Varētu paturpināt vēl ar to, ka bieži salstu, un tā ka nagi paliek zili, vienmer par visu uztraucos..sajūta tāda, itkā sirds tūlīt izlēks pa muti laukā, rokas, kājas trīc, vārdi iznāk "tik smagi"..bieži no uztraukuma sagriež vēderu un ta nu ir pavisam slikti. Cik noprotu, problēma ir nervu. Taču pie kāda ārsta man ir jāprasa nosūtījums? Psihologs neder, psihiatrs arī laikam nē. Vienreiz esmu gājusi, bet jēga nekāda.. nonācām tikai pie tā, kā mani sauc un kas man patīk. Kā arī neesmu gatava "atvērties" kādam, jo izkratīt sirdi, to kas manī ir sakrājies laikam vairs nav iespējams. Naktīs arī murgoju, un dienā jūtos kā "pa mākoņiem".. neaptveru, ka esmu kko izdarījusi, vai vnk to aizmirstu. Ar cilvēkiem runājot arī esmu kā dzīvs mironis. Es tiešām nevaru izteikt, kas ar mani notiek, jo pati to neizprotu.