Par komplimentiem.

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Kaut ko patīkamu šajā dienā varētu pamuldēt. :)

1. Kāds ir labākais kompliments, ko esi saņēmusi no vīrieša?

2. Un kāds ir labākais kompliments ,ko esi saņēmusi no sievietes?
27.01.2013 12:13 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
No abiem dzimumiem-par matiem, par vidukli.
no vīriešiem- dibens, smalkas ,mazas rociņas.
28.01.2013 08:36 |

10 gadi
Reitings 246
Reģ: 12.11.2012
man ir bijis kompliments no Danas Dombrovskas (stilistes), ka man ir perfekta sejas āda. :D
No vīriešiem, ka smuks smaids un lielas acis.
Vienreiz klubā pienāca sveša meitene un pateica, ka es esmu šausmīgi smukiņa :D ka man smuki izcelti vaigu kauli.
28.01.2013 08:52 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Hmmm... nu tādi komplimenti, kā tu labi izskaties no vīriešiem ir viss tipiskākie un biežākie...

Visjaukākais kompliments bija, kad ar kolēģiem ballējos Liepājā Fonteinā un tur sēdēju pie bāra vienu brīdi un bārmenis man nolika piekšā šotiņu ar zīmīti apakšā... uz zīmītes bija rakstīts aptuveni tā " Tu izskaties ļoti skaista kad smaidi"... un man nav ne mazākaās nojausmas no kā tas bija, vai no paša bārmeņa vai kāda cita... neviens pēc tam neturpināja kanti sist, tāpēc pieļauju, ka no bārmeņa, jo viņam bija jāturpina strādāt un kanetes sišānai nebija laika :D :D :D

No sievietēm arī ir kāds kompilments ik pa laikam.. visdiīvainākais bija kad viena meitene iefanoja par manām kājām, teica ka superīgi, ka tik garas un brūnas ( bija vasara), tad jutos tā jocīgi... Parasti jau sievietes, saka komplimetntus par kādu apģērba gabalu.....

Pati izsaku komplimentus, ja cilvēkam tiešām kas labi izskatās un piestāv un itīpaši ja var redzēt, ka cilvēks piemēram centies, saskaņoti apģērbties un tas ir sanācis... utt.. varianti.. :)
28.01.2013 09:03 |

Reitings 551
Reģ: 12.08.2012
Vairākas reizes dzirdēts no dažādām meitenēm-tu vari sev jebkuru dabūt..bet es tā nekad par to nedomāju,ko man tādam parastam vienkāršam cilvēkam par tik lielām lietām domāt,tā pat tas ir tikai viņu redzējums.
28.01.2013 09:04 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
choco lady

Atbilde uz komplimentu ir atkarīga no tā kurš šo komplimentu izsaka...

Citreiz pasaku vienkārši paldies...

No tādiem, kuri to saka ar domu koļīties, saku - jā paldies man jau arī tā likās...

Tādiem kas nāk koļīties un krīt uz nerviem un neliekās mierā un gribas atšūt... parasti saku - jā paldies mans vīrs arī man to pašu bieži saka :D

Un ja komplimentu izsaka mans draugs, tad izmetu kādu pretkomplimentu, pasakot ka viņma arī kaut kas ir foršs :)
28.01.2013 09:10 |

Reitings 1170
Reģ: 05.09.2012
no sievietēm,ka esmu ļoti,ļoti skaista
no vīriešiem,ka man ir pašas zilākās acis,daudzi domā,ka man ir lēcas,bet patiesībā nav.

no kolēģiem, pēc friziera apmeklējuma-ka es izskatos tik labi un sevi tā turu formā,ka nevar pamanīt manī nekādas izmaiņas.

bet vispār komplimenti ļoti daudz. šie pēdējie.
28.01.2013 09:18 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Vīrietis.. teica, ka ieraudzījis mani un gājis atpakaļ, lai iepazītos. Tā gadījies ne vienu reizi vien. Vai arī - skaistas zilas acis.

Sieviete - uz derībām bija jānoskūpsta sieviete. Viņa par to arī komplimentu man izteica.
28.01.2013 09:59 |

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Gan no sievietēm, gan no vīriešiem parasti ir komplimenti par matiem (to garumu un spīdīgumu, veselīgumu), acīm (cik tās ir izteiksmīgas un smuka acu krāsa) un par vaigiem (sejas) - cik tie parasti smuki, veselīgi sārti un par vaigu bedrītēm :)
Man vīrietis parasti jūsmo, papildus jau iepriekš nosauktajiem, arī par manu dibenu :D Kad vien var, tad tik to vajag apčamdīt :) Tas pats ar krūtīm.
28.01.2013 10:07 |

Reitings 378
No vīrieša, ko atraidīju - žēl, ka ir tik maz meiteņu kā Tu.

No sievietes dīvainākais, citēju - Ja es būtu džeks, es Tevi izdrāstu! :D
28.01.2013 10:10 |

Reitings 4129
No sievietēm komplimentus saņemu tikai par kleitām. :) Kopš sāku lasīt cosmo, saprotu arī kāpēc, jo esmu klasiskais piemērs tam, kāda citām sievietēm šķiet nesmuka un nekopta sieviete. :D
No vīriešiem-tur, protams, absolūtajā topā ir klasika. :)
28.01.2013 10:14 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Abalone, Tu nebeidz pārsteigt:D man sanāca smiekli par klasisko piemēru..diezvai tas atbilst patiesibai , ko raksti:)
28.01.2013 10:46 |

Reitings 12651
No vīriešiem man īpaši nepaliek galvā komplimenti, ir bijuši arī kaut kādi interesanti, vēl piedomāju - o, šitas jāatceras. Bet vai es atceros? - protams, ka nē..laikam jau nav man tas tik svarīgi :D Bet no sievietēm - vienu rītu steidzos uz sabiedrisko, un solīda vecuma kundzīte teica, ka man esot ļoti skaista gaita. Tas tiešām pārsteidza, jo tajā brīdī domāju par to, kā nenokavēt darbu. Viņa teica krieviski, un es tad nemaz nezināju, ko tas nozīmē, biju pārsteigta, kad uzzināju.. :D
28.01.2013 10:47 |

Reitings 616
Reģ: 01.12.2012
Pirms pāris dienām mans vīrietis pateica, ka nespēj iedomāties, kā līdz šim bez manis ir dzīvojis un ka es viņu tāāā iedvesmojot dažādām jaunām lietām, ko es pati vēlos īstenot - tas man bija labākais kompliments. Komplimenti par manu izskatu man pat nav tik svarīgi no vīrieša, ja viņš tāpat jau ir pielūgsmes pilnām acīm. No sievietēm gan, jā, saņemti komplimenti ir svarīgi. īsti precīzi gan nevarēšu neko pateikt.

Reitings 2494
No sava vīrieša: "Tas, ka mēs esam kopā ir labākais, kas ir noticis. Tas ir brīnums!" .. Vēl viņš ir teicis, ka man ir sievišķīgi muskuļotas rokas :D

No drauga brāļa: "Manam brālim ir paveicies."

No sievietes (ar īsu priekšstāstu - ar druadzenēm ejam uz aerobiku - tur mūs moka kā vien var un tad nu bija sāds teksts): "Kad jātaisa atspiedieni - visas izliekas, ka to dara, bet Tu - Tu viņas taisi - pa īstam ... un es tikai skatos .. nu tās rokas ..." :D .. un to es uztvēru, kā tiešām patīkamu komplimentu...

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits