Nu čau mazās princesītes :D Kā iet alkoholiķu sestdienā? Kura šodien viena pati dzer? Ko dzer? Un cik traki vakar viena pati piedzēries? :D
ieskats nākotnē : pasargiet sevi no tā, ! ;D
Tā arī neatbildējāt uz te vienu uzdoto jautājumu....kurp Cosmo meičas dodās tusēt...
5dien plānojās būt Rīgā, ar druškām pasvinēt dz.d. un noteikti pēc tam uznāks luste pakustēties, kurp ieteiktu doties...?
*sexywoman
oho par pamelo nemaz nezinaju :O uz nakamas nedelas beigam bus jaiegadajas ja nu noder kadaa brivdienu rita :D
bet nu ja nu riit vajadzeees palidzibu,tad jaiztiek bus ar citronu jo negribesies uz veikalu skriet :D
jā, pamelo pat palīdz vēl labāk nekā citronūdens! torīt man likās, ka nomiršu, bet tad mani uzcienāja ar pamelo gabalu, es apēdu un man palika tik labi kā tad, kad tu vispār neesi lietojusi alkoholu! S U P E R
Tā arī neatbildējāt uz te vienu uzdoto jautājumu....kurp Cosmo meičas dodās tusēt...
Man personīgi nav viena iecienītākā vieta. Visbiežāk - SUK, Rokkafe, Golden, Just, Piens, Kaļķi, Radio bārs. Bet nemainīgā vieta, kad viss pārējais jau slēgts - Jamesons.
miss_lieliska - neesi vienīgā. :D Es arī nedzeru, man negribās un šogad arī neesmu dzērusi.
Es kā kaut kāda sēne jau no 22:00 jau esmu gultā un cenšos aizmigt, jo iepriekšējā nakts bija praktiski negulēta. Vienīgā problēma- nespēju iziet laukā no šitā foruma. :D
Man tā gribētos tagad pasēdēt ar sevi un iedzert. :D Arī vīrieši nokaitinājuši šodien. Eh, bet šoreiz nesanāks. Gribētos šņabi ar suliņu un ledu. :D Lai jums jauks vakars/nakts! :)
eh, man mājās ir brendijs... tā kārojas, bet atturos.. šodien mans vīrietis mani sakaitināja , uznākusi diena ,kad viss apnicis, neko negribas... izraudājos un tagad domāju iedzert kādu glāzi mieram vai nē?
Sassy Ja man būtu ko iedzert, tad varētu laist tusēt. :D Bet nav. varētu jau nopirkt, bet tad atkal nebūtu kur tukšot, jo, ja tukšotu mājās, tad jau rīts ātri pienāktu un būtu slinkums doties. :D
No kura rajona tu esi? :D