Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Drauga mamma.

 
Reitings 38
Reģ: 02.06.2012
Sveikas cosmo lasiitaajas :) !
Staasts buus par probleemu, kas mani nomaac jau ilgi.
Briidinu- diezgan garsh..

Iepazinos ar savu draugu, protams, viss jauki, viss skaisti tachu tad vinjam bija jaabrauc uz UK. zinaaju, ka kaut kad tiksimies, bet nezinaaju tikai kad. Kaa zibens no skaidraam debesiim, vinjsh vienaa jaukaa dienaa pazinjoja, ka ir jaabrauc pie vinja, jo bilete jau ir nopirkta.
Nu ko, jaabrauc ir!
Un, tad sekoja likteniigaa iepaziishanaas ar mammu..... jau praataa biju izteelojusies to kaa pienjems, kaa buus, kaada likshos utt. lietas.
Visi dziivojam lielaa maajaa pa istabaam.
Sagaidiija jauki, bija laipna un atsauciiga.. saakumaa..
Nesaskanjas no saakuma nebija, tikai varbuut kaadu reizi aizraadiija par kaut kaadiem siikumiem. Pretii neko neteicu, jo cienu vecaakus cilveekus.
Peec meenesha atgriezos maajaas, Latvijaa, bet zinaaju ka atgrieziishos uz dziivi, sheit UK. Pienaaca septembris un veiksmiigi tiku atpakalj.
No saakuma, veel arii nekas no mammas puses, bet tad saaka paraadiities pirmie aizraadiijumi, ka nemekleeju darbu (atziishos saakumaa nemekleeju) labi, neko paklausiijos saaku mekleet, tachu neizdevaas (shii pilseeta, kuraa dziivoju ir tipiska sezonas pilseeta). vinja visu redzeeja, kaa vinjas deels straadaa, bet es palieku maajaas.
Nav taa, ka neko nedariiju. Dariiju! Mazgaaju velju, piekaartoju istabu, mazgaaju traukus un taadas lietas. Kad mamma bija maajaas no darba, gaaju parunaaties, kaa gaaja utt. Vienmeer pajautaaju vai ko nevajag, bet arvien vairak vinja piekasiijaas atkal un atkal par darbu. Es, protams, mekleeju (atkal atziishos ne tik ljoti varbuut cik vajadzeeja, bet mekleeju). Veelaak jau sakaas kaskji par to, ka netaisu eest, un ja taisu, tad tikai sev un draugam, bet ja vinja taisa, tad arii mums. Ok, njeemu veeraa un labojos. Taisiiju arii vinjai. Bet velns paraavis, es uztaisu un vinja vnk need. Tad kaapeec man vajag gatavot???? Peec tam, jau aizgaaja piekasiishanaas par visu, tas nav shis nav, es vainiiga, eest atkal netaisi? Es vainiiga. Un, protams, darbs darbs darbs. Jeb kuraa briidi vinja man atgaadina par to, ka man nav darba.
Pats skumjaakais shajaa visaa ir tas, ka draugs taa iisti nekad nenostaajaas manaa pusee (arii tad, kad man bija taisniiba) un tas ljoti ljoti saaap, jo sheit esmu viena, un pret visu gjimeni nevareeshu nostaaties. Protams, mamma ir mamma, arii es savu mammu aizstaaveeshu vienmeer, bet nejau tad, kad vinjai nebuus taisniiba.
Dzilji sirdii juutu, ka nekad nespeeshu ienjemt to svariigo statusu vinja praataa, jo gjimene ir gjimene un draudzene ir draudzene (laigan mees dziivojam abi kopaa)
Shobriid dazhaadu apstaaklju deeel man ir jaatgriezhas LV. Un man reaali ir bail, ka par sho laiku, kameer nebuushu, taa maate saskalos smadzenes vinjam, jo zinu, ka vinja mani nevar ciest.
Un biljeti uz shejieni es vinjam neluudzu. Es domaaju, ka vinjsh apzinaajaas, ka var buut, ka man nebuus darba uzreiz, bet paarmest par to nav paarmetis. Esmu vairaakas reizes teikusi jau pirmstam, ka braukshu atpakalj, ka esmu tev uz kakla, bet vinjsh tik nee un nee.

Ko lai dara? Kaadai liidziga pieredze? Ar ko tas beidzaas?
26.01.2013 00:24 |
 
Reitings 220
Reģ: 29.01.2009
pazīstama situācija.man bija tā,ka no sākuma likās,ka drauga mamma tik feina un laba,bet nu ar gadiem esmu sapratusi,ka nemaz tik laba nav.ir bijusi gan jaukšnās attiecībās,gan uzskats,ka nepereizi audzinam savu bērnu.draugs tikai retu reizi ir aizrādījis viņai,ka nevajag līst kur neprasa.manuprāt vienīgais risimājums ir dzīvot atsevišķi
26.01.2013 00:32 |
 
Reitings 261
Reģ: 20.01.2013
Bija lidziga situacija,ari mana puisa mamma vienmer parmeta kad nav darba,kad atradu atkal bija slikti,jo vina neuzskatija ka man tur jastrada.Jamekle esot cits,Es protams uzklausiju,bet nenemu vera.Ar laiku jau viss mainijies,bet tas jau laikam tapec,kad puisis ir tomer mana puse,jo zin kada vina mamma.Jo pat vinu vel aizvien maca.Tagad dzivojam atseviskki,un aizbraucam ciemos loti reti.
26.01.2013 00:32 |
 
Reitings 220
Reģ: 29.01.2009
pēc gandrīz 10gadiem ir tā-jo mazāk viņu satieku,jo labāk
26.01.2013 00:33 |
 
Reitings 38
Reģ: 02.06.2012
jaa, arii mees plaanojam KAUT KAD dziivot atseviskji.
Nejauki jau tas ir, bet es tieshaam censhos no vinjas izvairiities, neraadiities aciis.
26.01.2013 00:37 |
 
Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Ar puisi par to esi runājusi? Kādēļ neaizstāv pat tad, kad taisnība ir tev? Ja viņš ir tāds mammas puika, tad tāds arī paliks - bez sava viedokļa un klausīs savu viedo māti. Nez, tas jau laikam nav pareizi, bet es neklusētu un nepaciestu - viņa dzirdētu visu, ko par viņu domāju un nē - manās acīs vecumam nav nozīmes, ja šis cilvēks neciena mani, uzskatot bez maz vai par zemāku radījumu, kuram viss jāmāca un var atļauties žulti izgāzt.
26.01.2013 00:39 |
 
Reitings 220
Reģ: 29.01.2009
man ir tā,ka tikai tagad es atļaujos viņai ko iebilst,agrāk bija tā kā bail,bet ar laiku sapratu,ka visās nebūšanas attiecībās ar viņas dēlu vienīgā vainīgā esmu es,tad nu sapratu,ka nav ko ļaut kjāpt uz galvas.tagad viņa diezgan pārsteigta,ja es iebilstu viņai.un es dusmās nemāku dūdot-tā ka ši pērsteigums-es bļauju
26.01.2013 00:44 |
 
Reitings 701
Reģ: 29.01.2009
Kurs par maju maksa? Varbut mate ar draugu sedz uz pusem, un metei liekas negodigi, ka vinai jamaksa tikpat cik jums uz 2iem. Ganjau ka jau sieviete, vina parsvara rupejas par partiku un sadzives lidzekliem. Iespejams, vina doma, ka tu nemaz necenties atrast darbu.
Iesaku tev uzrakstit CV un aiznest visam tuvakajam darba agenturam. Tici man, ja atradisi darbu, bus vieglak tev, jo busi neatkariga un varesi atlauties sevi palutinat un justies ka cilveks, un ari mate bus priecigaka.
26.01.2013 01:33 |
 
Reitings 38
Reģ: 02.06.2012
marchixa- da 100 reizes! pateicu vinjam, ka man vinja mutere besii, ka piekasaas ne par ko, bet shis- aj nenjem galvaa.. ja ko saka krati galvu.
veel jau negribas neko teikt, bet ja ies galiigaas auzaas, tad gan teikshu. nav bail man no vinjas.

Amelle- mees katrs maksaajam par istabinjaam. vinja par savu, draugs par muusu.
paartiku arii dalam uz puseem, kad ir nauda, tad nopeerk tas kuram ir.
taakaa shijaa gadiijumaa vinja pretenzijas nevar celt.
26.01.2013 02:25 |
 
Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Cik jums abiem gadu? Varbūt mamma vnk. baidās dēlu atdot kādai citai, domā, ka esat par jaunu, lai dzīvotu kopā, mammai kkādas personīgas dabas problēmas, kuras neliek mieru un velk uz kašķi, varbūt viņiem grūti gājis un dēls jūtas pateicību mammai parādā, tādēļ neiesaistās ar viņu konfliktos. Varbūt vnk. nepatīc viņai, bet tā nebūtu ne pirmā ne pēdējā reize, kad vedekla nav pa prātam.
26.01.2013 03:09 |
 
Reitings 231
Reģ: 03.05.2012
Man līdz šim ir bijusi sūdīga pieredze ar draugu mammām. Vnk auzās. Pašreizējā situācijā glābj tas, ka nedzīvojam vienā valstī, bet pavisam drīz tas var mainīties un tad... dzīvosim vienā mājā, katrs savā dzīvoklī. Man ir paniskas bailes. Vai vispār kādai (ar gadiem pierādoties) ir paveicies ar vīra/drauga mammām? Pieredze?
26.01.2013 03:30 |
 
Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Man, paldies Dievam, ir paveicies :D:)
26.01.2013 04:01 |
 
Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
varbūt cilvēks uzskata, ka visiem ir jāstrādā un tas vinai kremt, ka tu nestrādā. ja tu atrastu darbu iespējams attiecības uzlabotos
26.01.2013 12:35 |
 
Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Sesilla, kaut kā smagi šaubos, ka mainīsies, tad būs nākamais, pie kā piekasīties. Minēšu- meitene atnāks nogurusi no darba un nebūs nomazgājusi šķīvi un atkal būs iemesls piekasīties. Tomēr vairāk sliecos, ka drauga mammai vienkārši viņa nepatīk un tad kasīsies klāt pie visa, kas nebūs viņai pa prātam.
26.01.2013 12:40 |
 
Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Man vīramāte tāda interesanta. :D
Vispār jau ļoti jauks cilvēks, bet.. Viņai ļoti patīk mācīt mūs dzīvot. Pat par elementārām lietām, piemēram, kā mums dušā jāmazgājas, kā trauki jāmazgā. Atnākot ciemos viņa vienmēr pieies pie manām puķēm un noplēsīs kādu lapiņu, apčubinās, pakārtos. Vīram brīdi nebija telefona, tad zvanīja vienmēr man, ja kaut ko vajadzēja no vīra. Ok, tas vēl saprotams, bet tagad, kad viņam telefons ir viņa vienalga zvana un raksta man, ja kaut ko vajag no sava dēla. :D kad jautāju, kāpēc viņam nezvana, atbild - negribu pamodināt gadījumā, ja guļ. Nu jā, tas jau nekas, ka es arī pa dienu mēdzu pagulēt un to viņa zina. Pluss vēl tas, ka viņa no mūsu mājām strādā 50m attālumā. Tad viņa zina visu, cikos ar bērnu eju laukā un cikos vīrs uz darbu iet. Bieži viņa man stāsta, kas man būtu jāsaka vīram, respektīvi, jāskalo viņam smadzenes par to, kā jādzīvo.
Ja neņem to visu galvā, mums ir pat ļoti labas attiecības. Ir grūti, protams, bet esmu kaut kā iemācījusies pieklājīgi pateikt savas domas un arī palikt pie tām par spīti tam, ko saka viņa. Nu jau es tieku mācīta mazāk, bet ik pa brīdim vienalga izlec kāda stulba pamācība "kā vārīt makaronus" stilā. :D
Tev silti iesaku izvākties pēc iespējas ātrāk un atrast darbu. Esi stipra, smaidi, esi pieklājīga, bet dari pa savam. Lai veicas!
26.01.2013 12:48 |
 
Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Ir viena lieta, ko esmu sapratusi - patiesībā ir pat labi, ja reizēm vīramātes kaut kur piekasās, tas neļauj atslābt, liek vienmēr būt formā. Jāatzīstas, ka agrāk man bija nosliece uz slinkumu. :D Taču tagad esmu palikusi daudz kārtīgāka, gatavoju ēst daudz vairāk un dažādākus ēdienus. Jā, sākumā tas bija caur sakostiem zobiem, taču tagad jau man ir tik ļoti pierasts pie tās kārtības mājās pluss vēl tas, ka viņai atnākot nevar piesieties, ka grīda netīra, trauki nemazgāti, bet es sēžu pie datora. :D Pieļauju, ka ar gadiem tas viss vēl vairāk atmaksāsies. Ceru, ka kāda saprata manu domu. :D
26.01.2013 12:53 |
 
Reitings 38
Reģ: 02.06.2012
marchixa- man tuliit peec dazhaam dienaam paliek 20, draugam 21.
varbuut tas, ka vinjsh ir jaunaakais deels..
veel variants, ka vinja gribeetu redzeet citu deela draudzeni nevis mani.
pateiciibu paradaa? es arii esmu savai mammai pateiciibu paraadaa kaut vai par to vien, ka mani ir laidusi pasaulee, bet es taapeec nelienu uz dirsas un vienalga ko mamma teiktu piekristu, arii tad, ja taa nav taisniiba.
jaa visticamaak, ka es vinjai nepatiiku.
bet nu visiem jau nekad nepatiksi.
26.01.2013 14:32 |
 
Reitings 38
Reģ: 02.06.2012
Sesilla- nu bet vai tad taa ir mana vaina, ka pashlaik ir klusais periods?
viegli vinjai teikt atrodi darbu... vinju sheit iekaartoja un nekas nebija jaameklee..
26.01.2013 14:34 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits