Sveikas cosmo lasiitaajas :) !
Staasts buus par probleemu, kas mani nomaac jau ilgi.
Briidinu- diezgan garsh..
Iepazinos ar savu draugu, protams, viss jauki, viss skaisti tachu tad vinjam bija jaabrauc uz UK. zinaaju, ka kaut kad tiksimies, bet nezinaaju tikai kad. Kaa zibens no skaidraam debesiim, vinjsh vienaa jaukaa dienaa pazinjoja, ka ir jaabrauc pie vinja, jo bilete jau ir nopirkta.
Nu ko, jaabrauc ir!
Un, tad sekoja likteniigaa iepaziishanaas ar mammu..... jau praataa biju izteelojusies to kaa pienjems, kaa buus, kaada likshos utt. lietas.
Visi dziivojam lielaa maajaa pa istabaam.
Sagaidiija jauki, bija laipna un atsauciiga.. saakumaa..
Nesaskanjas no saakuma nebija, tikai varbuut kaadu reizi aizraadiija par kaut kaadiem siikumiem. Pretii neko neteicu, jo cienu vecaakus cilveekus.
Peec meenesha atgriezos maajaas, Latvijaa, bet zinaaju ka atgrieziishos uz dziivi, sheit UK. Pienaaca septembris un veiksmiigi tiku atpakalj.
No saakuma, veel arii nekas no mammas puses, bet tad saaka paraadiities pirmie aizraadiijumi, ka nemekleeju darbu (atziishos saakumaa nemekleeju) labi, neko paklausiijos saaku mekleet, tachu neizdevaas (shii pilseeta, kuraa dziivoju ir tipiska sezonas pilseeta). vinja visu redzeeja, kaa vinjas deels straadaa, bet es palieku maajaas.
Nav taa, ka neko nedariiju. Dariiju! Mazgaaju velju, piekaartoju istabu, mazgaaju traukus un taadas lietas. Kad mamma bija maajaas no darba, gaaju parunaaties, kaa gaaja utt. Vienmeer pajautaaju vai ko nevajag, bet arvien vairak vinja piekasiijaas atkal un atkal par darbu. Es, protams, mekleeju (atkal atziishos ne tik ljoti varbuut cik vajadzeeja, bet mekleeju). Veelaak jau sakaas kaskji par to, ka netaisu eest, un ja taisu, tad tikai sev un draugam, bet ja vinja taisa, tad arii mums. Ok, njeemu veeraa un labojos. Taisiiju arii vinjai. Bet velns paraavis, es uztaisu un vinja vnk need. Tad kaapeec man vajag gatavot???? Peec tam, jau aizgaaja piekasiishanaas par visu, tas nav shis nav, es vainiiga, eest atkal netaisi? Es vainiiga. Un, protams, darbs darbs darbs. Jeb kuraa briidi vinja man atgaadina par to, ka man nav darba.
Pats skumjaakais shajaa visaa ir tas, ka draugs taa iisti nekad nenostaajaas manaa pusee (arii tad, kad man bija taisniiba) un tas ljoti ljoti saaap, jo sheit esmu viena, un pret visu gjimeni nevareeshu nostaaties. Protams, mamma ir mamma, arii es savu mammu aizstaaveeshu vienmeer, bet nejau tad, kad vinjai nebuus taisniiba.
Dzilji sirdii juutu, ka nekad nespeeshu ienjemt to svariigo statusu vinja praataa, jo gjimene ir gjimene un draudzene ir draudzene (laigan mees dziivojam abi kopaa)
Shobriid dazhaadu apstaaklju deeel man ir jaatgriezhas LV. Un man reaali ir bail, ka par sho laiku, kameer nebuushu, taa maate saskalos smadzenes vinjam, jo zinu, ka vinja mani nevar ciest.
Un biljeti uz shejieni es vinjam neluudzu. Es domaaju, ka vinjsh apzinaajaas, ka var buut, ka man nebuus darba uzreiz, bet paarmest par to nav paarmetis. Esmu vairaakas reizes teikusi jau pirmstam, ka braukshu atpakalj, ka esmu tev uz kakla, bet vinjsh tik nee un nee.
Ko lai dara? Kaadai liidziga pieredze? Ar ko tas beidzaas?