Es neesmu nometusi 15kg, bet gan kādus 12kg(74kg uz 62kg). Tas ir ļoti laikietilpīgi un sastāv no kompleksām darbībām, kas jāievieš pakāpeniski. Noteikti pati zini, ka jādzer šķidrums pietiekami daudz. Par to ēšanu - tev jāēd tā, kā visu mūšu varēsi ēst. Nu nav jāpārtiek no vistas filejas, ēd tītaru, jaunlopu, lasi, foreli, mencu, karpu, ēd visu, arī malaronus, griķus, rīsus, tikai kontrolē cik apēd. Noteikti sāc pati lasīt par to, jo cits tev zināšanas galvā neieliks. Netici stereotipiem, ka nedrīkst ēst kartupeļus, banānus un ko vēl ne. Sāc ar savu pamatvielmaiņas aprēķināšanu. Formulu meklē šeit
http://www.edunsporto.lv/category/svara-zaudesana/. Kad būsi aprēķinājusi cik kcal tev jāuzņem, viss būs daudz vieglāk. Es ēdu tiešām visu, gan treknus sierus, kas ir mana vājība, gan dzeru normālu pienu. Galvenais, ja apēdu ko treknu, vienkārši zinu, ka mans tauku limits ir izsmelts šodien. Parasti iesaka neizvēlēties treknus piena produktus, jo dzīvnieku tauki, nav pats labākais, labāk tiešām apēst 10% sieru, bet atļaut sev kādu pussauju riekstu,
Kāda ir tava ēdienkarte, cik bieži ēd? Malacis, ka vingro, bet varbūt ir vērts atlikt naudu un paņemt treneri, lai par ~15ls sastāda sporta programmu, ko pildīt zālē? Varbūt esi pārāk stingra, neko neļauj sev ēst un organisms ir badā, tāpēc nekrīt svars? Kā ar brīvdienām, tajās iespējams pieēdies tā, ka pietiek visai nedēļai?