Apakšveļa & mājas izskats

Reitings 56
Reģ: 29.01.2009
Čau visām skaistulēm ziemīgajā piektdienā :)

Vēlējos apjautāties kā ir jūsu attiecībās tāda lieta:

- vakar esošā draudzene izteica, ka viņai nepatīk ka vakaros pēc dušas pliks staigāju pa māju, un vispār, ka viņai riebjās mans pieradums nesāt tikai CK bokseršotiņus visvisādās krāsās, ka esot arī citāda apakšveļa' ( un viss tādā histēriskā formā + lieki piebilst ka pēdējos 4 gadus esmu dzīvojis viens)
- mana atbilde bija īsa: esmu tā darījis un valkājis jau 10mit gadus un netaisos to mainīt, ja kaut kas nepatīk' kur koferi un durvis ir viņa zin'
(tūlīt droši % 70 liks uz manu attieksmi utt., bet tas lai paliek manā ziņā (viņa zināja ar ko sasienās), tapēc paliksim pie pamatjautājuma)

Paldies :)

Veiksmīgu pēdējo darbadienu !!!
25.01.2013 10:19 |

Reitings 8968
Uff, man ta patik, kad manejais staigaa pliks vai ar dvieli ap gurniem.. :D mums jau te karsti, ta ka pa aju nekad nrstaigajam iegerbti vilnas zekees :D
Boksershorti man patik, bet pliks tomeer visslabaak :D
26.01.2013 13:19 |

10 gadi
Reitings 2563
Čau!

Nu par to staigāšanu plikam viss ir baigi forši, apenēs labi, pavisam pa pliko vēl labāk, patīk skatīties un novērš manu uzmanību :) :P

Īstenībā stulbs kašķis sanācis, varbūt PMS :)
Bet nevajag meitenei rādīt durvis, ja esat kopā tikai 3 mēn, tas mazliet parāda tavu attieksmi pret viņu, laikam tiešām esi vientuļnieks un tev bijis nebijis , ka viņa tur dzīvo, tā vismaz izklausās. Dažreiz sīkos kašķus nevajag ņemt galvā.
Ja man parādītu durvis es arī aizietu :)
26.01.2013 13:29 |

Reitings 1170
Reģ: 05.09.2012
izskatīgs vīrietis,ar labu augumu un apakšveļā
ir labākais,ko sieviete var mājās vēlēties :)
26.01.2013 13:30 |

Reitings 8272
ak dievs, es saprastu, ja tāda drāma tiktu celta, ja tu tā darītu, ja pie jums tad būtu vēl kāds..
es nesaprotu, ko gan tur īpaši mainīt. vienīgais šķiet, ka viņa ir ļoti konservatīva. nebrīnītos, ja viņai liktos atbaidošs orālais sex. nezinu, noskaidro viņas viedokli, kāpēc viņai tas tik ļoti nepatīk. lai gan es nezinu, kā lai noskaidro normālā veidā histēriskas sievietes viedokli.
28.01.2013 14:56 |

Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
mošk, viņa reali ienīst CK :D

haha, gribētu zināt, ko viņa teiktu, ja uzvilktu vienus no tiem tirgus variantiem , pantalonus kā šie:

28.01.2013 15:03 |

Reitings 8272
otra lieta ir tāda, ka nevar uzreiz rādīt durvis kā kkas nepatīk. ar tādiem principiem tu paliksi viens līdz mūža galam. nevear pēc katra strīda skriet prom no mājas vai mest ārā otru vai solīt ko tādu darīt. ja tu tā darīsi, tad viņai tas kādreiz apniks un viņa ņems un aizies. un tu ar saviem principiem varēsi tālāk staigāt kā gribi pa māju. neviens no jums nerīkojās īsti pareizi. mans draugs teiksim ka gandrīz nekad nestaigā pilnīgi kails. nu jums ir jācenšas rast kompromisu.
28.01.2013 15:14 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Tā nosmējos lasot komentārus :D smieklīga diskusija :D
Bet par tēmu - nevis vientuļnieks Tu esi, bet gan egoists, kurš nevēlas rast kompromisus.
28.01.2013 19:09 |

Reitings 56
Labdien !

- neparasti apjomīga un apmeklēta diskusija sanāca'

- vēlreiz paldies par pozitīviem un negatīvie ieteikumiem - viss ir atrisināts !!!

Foršu atlikušo darba dienu !!!!
01.02.2013 14:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits