Ēdu granātābolu ne biežāk kā reizi gadā, tāpēc man kauliņu spļaušana ārā grūtības nesagādā. Nevarēju iedomāties, ka kāds tās ēd. Kauliņi šķiet negaršīgi, bet, runājot par mizām, ak, es ceru, ka mizēdes visu pašas audzējušas, ja pirkušas, šaubos, ka tie vitamīni ir tā vērti, lai ēstu arī visu kaitīgo, kas mizās uzkrājies. Un tad, ja kādai garšo, piemēram, parafīns, to taču var dabūt arī citur:) Pati vienmēr mizoju ābolus, kivi, hurmu, mango, gurķus, burkānus, bumbierus. Vīnogas negaršo, bet tad, ja ēdu, tām izspļauju gan kauliņas, gan mizu, kas daudzus pārsteidz. Arī ērkšķogām mizu neēdu, jo nepatīk pati garša.