Sveikas,meitenes!Drīz mūsu novadā tuvojas jauniešu diena un vēlējos lūgt jūsu idejas parodiju popielai. Gribas kaut ko iespaidīgu,lai citiem paliek atmiņā mūsu uznāciens. Parodiju popiela, tādēļ varat izvērsties, būtu vēlams iekopēt linkus no youtube.com. Paldies!
Žoržs Siksna un sieviešu vokālais ansamblis - nedēļas nogalē redzēju baigo klipu - visi stāv, bet dzied tādu jestru dziesmu - tur var ar tērpiem vecajiem izvērsties.
Es atceros, ka skolas laikā popielā, viena meitene bija gatavojusies ļoti nopietni, bija pie šuvējas uzšuvusi gandrīz identisku tērpu kā māksliniecei klipā, deju kustība bija apgūta pie speciālista tāpat kā video klipā, kosmētika, grims. Manuprāt mazliet pārspīlēti...
Es piedalītos ar kādu labi zināmu latviešu dziesmu, izveidotu savu klipu :)
Es izvēlētos kaut ko no Queen repertuāra ar Frediju Merkūriju zelta krāsas triko un ar episkām ūsām. Bet ideja par kaut ko retro, tipa Vīrietis labākos gados, izklausās lieliski. Varbūt sataisīt uzreiz normālu popūriju par kādu tēmu - tad varētu iesaistīties vairāki cilvēki, vairākus tērpus nomainīt utml.? You Tube ir fantastisks video par tēmu history of dance, kur viens komiķis atveido dejas attīstību gadu gaitā, dikti smieklīgi un var pašpikot kādu deju kustību. :D
Mums drauga dzimšanas dienā plānojas tematiskais vakars Popiela. Tad nu ir doma, ka viesiem jāsagatavo pa gabalam, ko attēlot. Ar draugu iesmējām, ka varētu Eldorado - Es meitene, man blondi mati. Gribas samacīties tās smieklīgās kustības, paķemmēs humpalas un piemeklēt tērpus... Drauga draugi jau ieplānojuši Tranzīta Es nevaru būt balts gabalu iestudēt. :D