Runa nav par to krāšošanos galīgi nemaz, tāpat arī nav tā, ka es tagad esmu iedomājusies, ka sēdēšana mājās ar bērnu ir sēdēšanas cietumā. Pastrādāt no mājām es nevaru, jo pat, ja atrastu tādu darbu, ko darīt, mājās grūti koncentrēties, bez tam, tas neatrisinās manu problēmu. Es jau tagad šadtad uzrakstu pa kādam referātam citu vietā un šo to patulkoju, bet tas viss jādara naktī, jo pa dienu visiem kaut ko no manis vajag - uztaisi ēst, izmazgā drēbes, paspēlējies ar Esteri, izmazgā grīdu etc. Brīžiem jūtos, it kā es jau strādātu, bet par mūžīgo pavāru un apkopēju. Labi, par to es nesūdzos nemaz un to isu daru bez bakstīšanas, bet kaut kā besī, ka draugs tomēr baksta un atgādina, kas jādara.
Par visām bēbīš-lietām un jaunajām māmiņiņām draudzenēm - es nedzīvoju Rīgā, vienīgā mana draudzene, kam ir sīcis dzīvo UK un tur, kur es dzīvoju man draudzene bija tikaiviena, tā pati tagad dzīvo Vācijā.Nekādu "mammelīšu" kursu un vispār vietu, kur izkaidēties ar sīko, te nav. Ok, retu reizi aizbraucu ar sīci divatā uz Rīgu, bet tiešām reti, jo man nav tiesību un jābrauc ar sabiedrisko.
Nav jau tā, ka es tikai sēžu un čīkstu par to cik dzīve grūta un, cik garlaicīgi