Sveikas!
Noteikti, ka šajā forumā ir kāda siieviete, kura ja ne reizi dzīvē, bet varbūt pat tagad nedara ne vienu ne otru. Protams, dažādu apstākļu spiestas.
Ir tādas kas auklē bērniņu, ir tāda, kurai ir turīgi vecāki, ir tāda kurai ir brīnešķīgs mīļotais cilvēks, kā arī ir tāda, kura vienkārši darbiņu nevar atrast.
Mana situācija ir sekojoša.
Kopā ar savu mīļoti cilvēku pieņēmām smagu lēmumu, ka viņš dosies uz valsti,kur spēj likt lietā savas militārās zināšanas+ nopelnīt labu naudiņu mūsu nākotnei. Tajā valstī mums ir dzīvoklis,viss dzīvošanai, pietam tā ir vieta, kur viesstrādnieku praktiski nav.
Valoda arī ir diezgan sarežģīta.
Es paliku Latvijā, nesen biju aizgājusi no darba. Man tika dots laiks, lai iegādātos auto tiesības, kuras man paņem diezgan daudz laika un sāpīgākais ir tas, ka lai kā es gribētu, darbiņu es pagaidām nevaru atrast, nu vismaz tādu, ar kuru es spēšu apvienot savus kursus, esmu mēģinājusi, bet nav izdevies. Pārcelties uzdzīvi tur- Aprīlis ir vēlākais laiks.
Untad es padomāju, vai ir vērts uz 2 mēnešiem meklēt darbu un censties un tad atkal doties prom?
Mēģinu dažādi aizpildīt laiku, zālīte, kursi, mācos valodu , apciemoju tuvākos..
Kā jūs aizpildat ,aizpildijāt šo laiku,kurš jums iekrita līdzīgi kā man?