Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

grib, lai es būtu iedomīga un nepieejama

Reitings 137
Reģ: 10.01.2013
man puisis manī ieskatījās laikā, kad biju diezgan iedomīga un egoistiska, narcistiska un ar daudz augstāku pašapziņu, nekā man tagad ir... taču laika gaitā viņš atkausēja manu sirdi un nu jau esam pailgi kopā, būs gads drīz
pati nemanot kļuvu citādāka, mīļāka, pielaidīgāka, vairāk sāku rūpēties par sevi, nekā viņu, pazaudēju to savu iedomīgumu, nepieejamību, lepnumu...
jo vairāk to visu pazaudēju, jo vairāk viņš atsala... jo vairāk sāku pirmā rakstīt zvanīt, jo mazāk vinš palika ieinteresēts...
tagad vinš man saka, ka grib atkal lai es tāda būtu, kautkāda leduskaraliene, ar nelielu mīļumu iekšā, ko viņš itkā izcīna...
viņš pat saka, ka par daudz ar viņu cenšos komunicēt, par daudz sms, zvanu, kaut gan tā nav, jo nedzīvojam kopā..
kad iepazināmies viņš man skrēja pakaļ, es saprotu, ka tagad viņš grib tāpat, bezmaz lai es viņam nerakstu nezvanu, pats meklēs un cīnīsies...

tas jau būtu loģiski, tikai kad tāda palieku, klusēju, nerakstu, nezvanu un izliekos ka man " pilnīgi vienalga" kā viņam sodien iet un ko dara", viņš nemaz nesāk mani ķert

sanāk, ka vienkārši nekontaktējamies līdz brīdim, kad man vakarā ap 22 apnīk šitā spēle, sirds ir vaļā, steigā prasu kā gāja, ko darija un protams esmu mīļa, saku ka ļoti pietrūka un no iedomiigaas maitas tur ne smakas nav :@

ko darīt un kā jūs domājiet, kas notiek?
23.01.2013 12:33 |

Reitings 282
Reģ: 18.05.2012
es Tavā vietā tāda arī būtu - pārtrauktu kontaktēties un varbūt arī sāktu tikties ar citiem viņam par prieku :D varbūt tad viņš pārdomās mazliet, bet vispār man šķiet, ka šādām attiecībām īsti nav nākotnes, tā kā tas būtu otrais variants par labu ignorēt sākšanai :D es tā noteikti darītu, nav jēgas censties pielabināties utt.
23.01.2013 12:39 |

Reitings 1852
Reģ: 21.02.2010
varbūt meegini kaadreiz notureeties ilgaak par dienu un neraxti kaadas divas vismaz, redzeesi ko vins dariis....
23.01.2013 12:42 |

Reitings 137
nu nevaru es meitenes tā.. kaa es miiloto cilveeku vareetu dienaam speciaali ignoreet, vienkaarsi praats nenjem pretii...
23.01.2013 12:47 |

Reitings 175
Reģ: 16.10.2012
Pēc tava rakstītā man viņš asociējas ar medniku.
piekrītu Jasmīnai Vāverei. Muļķīgi, ka viņš savā ziņā nenovērtē, ka esi jauka un mīļa pret viņu.
un novēlu veiksmi! :)
23.01.2013 12:48 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
man tas pats variants.
tik esam jau 3 gadi kopaa..
man liekas tas tads viiriesu tips,kuriem patiik izdabaat "princeseem".
Pasai dazreiz riebjas ka neesmu vairs taada kaa agraak... :D
23.01.2013 12:48 |

Reitings 137
paldies, gabiii, tev arii lai viss sanaak :)
un ko tu dari, burbuli, un kaadi panaakumi?
23.01.2013 12:50 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
kas tie par ieteikumiem? kāpēc nebūt sev pašai? kā dzīvot dzīvi, apspiežot savas patiesās un siltās jūtas? varētu ieteikt koriģēt kaitīgums ieradumus, slimīgu greizsirdību, nevīžību, ja tas bojātu attiecības. bet ne ieinteresētību otrā, rūpes, mīļumu un siltumu... tas taču ir ļoti smagi, ja šādas emocijas plūst pāri malām, bet ir jāapspiež!

protams, ka centīsies kaut ko darīt lietas labā un diez vai uz sitiena pametīsi šo vīrieti.
BET... varbūt reizēm ir jāpieņem, ka mēs ar laiku maināmies un kļūstam labāki (vai vismaz citādāki), bet otram tas vairs var nederēt. ko tur pārmest.

tas, ko es varu ieteikt, dzīvot tā, lai emocionālo justos labi. nevajag vīrieša dēļ būt tādai, kāda neesi.

jūs viens no otra vairs vienkārši nesaņemat to, ko gaidāt. to, kas agrāk nāca dabiski. kas to visu padarīja superīgu.
23.01.2013 12:53 |

Reitings 137
in_love, pēdeejais teikums vienkārši fantastisks, nu nevar pateikt vairs precīzāk..
tākā tik ļoooti jūti, kā tas ir, vai spēj izteeloties, ko tu daritu manā vietā?
23.01.2013 12:57 |

Reitings 21
Reģ: 22.01.2013
Man ir tāpat, parasti viņš zvana pirmais, lai arī dzīvojam kopā, es reti kad zvanu viņam un jautāju, kad viņš būs mājās vai tml. un kā viņš pat saka, tā viņš jūtas labāk, vīrietis tak savā būtībā ir mednieks. Protams ir grūti noturēties, bet es uzskatu, ka tas ir tā vērts, jo es tā jūtos vairāk novērtēta. :)
23.01.2013 12:57 |

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
man liekas tas tads viiriesu tips,kuriem patiik izdabaat "princeseem".

Diemžēk kaut kā neesmu pamanījusi :D nu labi,nav jau tik traki :)

Kā te viena meitene minēja: ..vīrieši ir kā suņi -ķer to kas bēg prom, mūk no tā kas skrien virsū.

Liekas ka viņš prātiņā vēl ir maziņš, ja nespēj novērtēt patiesas jūtas.
23.01.2013 12:59 |

Reitings 137
Laura, protams,tev ir pilnīga taisnība, bet mēs nedzīvojam kopā :(
23.01.2013 12:59 |

Reitings 137
Liekas ka viņš prātiņā vēl ir maziņš, ja nespēj novērtēt patiesas jūtas.

kas tad viņam notiek tai praataa? :( ko viņš iisti grib?
23.01.2013 13:00 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Viņam ir problēmas pielaist tevi sev klāt, viņš baidās no tuvības. Ja jau nespēj novērtēt to, ka atveries viņam un atdod sevi viņam (visu, kas tev ir), tad priekškam taisīt teātri un diedelēt uzmanību? Tu viņam neesi laba tāda, kāda esi.
23.01.2013 13:01 |

Reitings 21
Reģ: 22.01.2013
Es uzskatu,ka tiešām centies viņam nerakstīt, parādi, ka nēesi pašsaprotama, lai viņš saprot, ka Tu vienu dienu vari arī nebūt.
23.01.2013 13:05 |

Reitings 280
Reģ: 31.01.2011
Manuprāt, Tev ir jāizrunājas ar viņu.Ka Tu to nespēj, to ko viņš vēlas! Un ir radušās lielas jūtas, kuras nespēj kontrolēt un pasaki:"Ka tas ir sāpīgi, man, ka Tu tā spēlējies ar manām jūtām.
Liec viņam saprast, to, ka ja viņš centīsies pieturēties pie sava, ka Tu tā nevarēsi dzīvot. Līdz ar to mēs, zaudēsim cieņu savās acīs un viss būs beidzies!
Galvenais nepadodies, un liec viņam zināt, ko Tu vēlies, neslēp to!

Veiksmi! :)
23.01.2013 13:05 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Man ir tieši otrādi .. ja mani attiecībās nemīl un tēlo ledus karalieni, tad ilgas tās nebūs .. esmu mīļumu mīlošs dzīvnieks .. :D

Vispār nesaprotu tos vīriešus, kas var skraidīt sievietēm pakaļ un diedelēt mīļumu .. bet nu mēs dažādi un uz to pamatojoties nemaz nemēģinu saprast - katram savs :D

Vienīgais pamatojums, kas nāk prātā, ir tāds, ka šī te centība un rūpes par sievieti parasti pāriet arī citās dzīves sfērās - darbā, hobijos, etc .. tā teikt, neļauj atslābināties .. bet nu kāpēc vajag sievietes motivāciju? Nezinu .. tāpēc, ka nespēj sevi motivēt pats ??

Vispār uzskatu, ka sliktākais, kas var būt privātajā dzīvē, ir nebūt pašam (tēlot) ..
23.01.2013 13:07 |

Reitings 1852
Reģ: 21.02.2010
nu, es saprotu, ka tu vinju nespeej ignoreet utt... bet izskataas, ka vins gan taa var.
varbuut vnk saac ar kko nodarboties, iziet sabiedriibaa bez vinja un tad jau maniis kaada buus vinja reakcija... ja reakcijas nav tad pati visu sapratiisi, kaut gan zinu ir looti gruuti pienjemt un dazhkaart negribas saprast aciim redzamo
23.01.2013 13:11 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
nevajag tēlot to kas neesi! ja kaut kas ir jātēlo , tad attiecībās nevari būt tu pati! netēlo neko, un ja viņam tas nav pieņemams tad nav īstais cilvēks. cik tad ilgi tēlosi? visu mūžu? vienreiz jau tāpat salūzīsi
23.01.2013 13:13 |

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Prātā maziņš - biju domājusi,ka viņš iespējams vēl nav nobriedis kā vīrietis. Viņš vēlas būt kruts , izrādīties Tavā priekšā, lai Tu viņu ievērotu dēļ viņa izdarībām.

Vai nu viņš ir sadomazohists ,ja jau vēlas lai Tu viņu atgrūd. Nāk prātā aina - sieviete seksīgā apakšveļā,augstpapēžu kurpēs, piežmiegusi ar kāju sasieta vīrieša seju pie grīdas -lai saņem ledus karalieni !!
23.01.2013 13:13 |

Reitings 370
Reģ: 29.01.2009
Izklausās, ka viņš nav gatavs nopietnām attiecībām, lai arī esat jau gadu kopā. Tu pa šo gadu izaugi, bet viņš negrib to darīt. Jo nu cik ilgi var skriet pakaļ ledus karalienei, cik ilgi var taisīt tādu nelielu drāmu?
Man šķiet, ka cilvēki, ka kļūst tuvi viens otram vairs neizmanto tādas bērnu spēles. Jā, protams, nevajag pārspīlētar uzmanību, lai viņš paspēj sailgoties (zinu cik tas grūti), bet nu tas arī ir normas robežās.
23.01.2013 13:15 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits