sākumā bija Kasablanka, kas man ir epastā un arī citur, jo vienkārši, kad taisīju jaunu epastu domāju vietu, kura nosaukumā būtu mana vārda pirmais nosaukums, bet tad man šis vārds jau sāka apnikt un es ieliku savu iesauku - Cicī, ko mana mazā māsa devusi un kuru pasācis draugs lietot. :)
Dienā, kad izveidoju niku, mani viss kaitināja, es biju dusmīga arī par to, ka nenāk prātā nekāds niks un es ar dusmām uzrakstīju - KAITINA! Un tad padomāju, ka jānomaina N uz Ņ un būs normāls niks! :D
Krievu valodā uzdeva iemācīties vārdiņus, viens no tiem bija hohotuška, kas latviski tika iztulkots kā liela smējēja. Tad nu, kad te domāju niku, kaut kā pēkšņi to atminējos! :D
es nesaprotu- meitenes raksta, ka nomainījušas lietotājvārdu. kādā veidā to var izdarīt?
man savs galīgi ir apnicis un vairs nepatīk kaut kāds tīņu vecuma, nezināmas izcelsmes vārds :D
man kompis uzkárás un neljáva nomainít manu niku, kas bija mans várds, visu laiku rádíja error un mistake in bla bla.... kad panjému Mis Take, beidzot aizgája, tá arí palika