viss ir beidzies...

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
sveikas.
ka visefektivaak parciest skirshanos un to, ka viss ir beidzies? lai arii ir idzeestas visas bildes, atvienots visos portaalos, izdzeestas visas sms, kaa dabuut aaraa no praata un sirds? man ljoti saap. bija mana pirmaa miilestiiba...iemesls taads, ka vinjam vinja pret mani paargaaja, jo saprata, ka esam paraak dazaadi, neesot kopigas intereses utt.. it ka. 2 meneshus turpinajam komuniceties, jo vins velejaas mani par draugu. tad nu es vairs to neiztureeju un jaa...izdzeesu no visa iespejamaa. shovakar.
saap visvairak tas, ka vinu miileju un miilu, pirmo reizi muuzhaa man bija tik stipri. vinam bija taas iipashibas, kuras mekleeju savaa otraa cilveeka, delj kura butu verts ciniities. mums pat nebija striidu, tikai vien vinja attaisnojums - esam parak dazhaadi. lai vai kaa...kaa tikt tam paari? ka lai atguust prieku dzivot un to laimes piepildijumu, ar kadu dzivoju saskanaa ar sevi, un taja bridi tieshi vinju arii sastapu, jo biju lamiga pati ar sevi. velos atgut sho sajuutu....
meitenes, ludzu uzmundirniet mani, man tik ljoti saap....
23.01.2013 02:42 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
viss, kas beidzas, ir sakums kam citam,iespejams, labakam!
23.01.2013 22:18 |

Reitings 622
Reģ: 16.12.2012
Anete, vienām durvīm aizveroties-atveras kādas citas! Tikai jāprot tās ieraudzīt..pati vairumu panākumu dzīvē esmu panākusi aiz sāpēm sirsniņā, tāpēc uztver to kā aizsākumu kam jaunam un skaistam! Notiksies,kam jānotiek!

Jā, un vēl, atceroties to kā pašai pašsajūta bija, varu vien teikt - WTF, aizmirsti viņu! Saņem sevi rokās un atceries,ka plašajā pasaulē ir citi super forši brīvie vīrieši,kam veltīt savu dzīvi!
23.01.2013 22:22 |

10 gadi
Reitings 170
Reģ: 21.04.2009
Es izšķīros pavisam uzreiz pēc jaunā gada..bez strīda...viņš pateica, ka nelaidīs mani tuvu sev un tas pēc pusotra gada, kad attiecības kļuva arvien dziļākas un labākas. Pirmais vīrietis kuru savā dzīvē ta ielaidu un iemīlēju. Bijām kādas 3x pašķīrušies..bet šoreiz viss - tāds "lielisks" gada sākums izdevās. Viņš bija man ideāls..sāpēja nežēlīgi, jo īpaši nojaušu, ka tikās ar manu paziņu..
Raudāju, mocījos 3 dienas un 4 dienā uzrakstīju garu vēstuli viņam par to ko jūtu, bet protams nesūtīju, bet palika labāk.
Pieteicos kursos un parādās jaunas iespējas, meklēju jaunas draudzenes, strādāju un pucējos no sirds. Ir jau labi:)
Bet viņam tendence atrakstīt reizi nedēļā pajautāt kā iet, vai neesmu satikusi citu. Tad atkal ļimst kājas un sirds dauzas kā traka un sāp atkal..
Pašlaik jūtos normāli, bet zinu, ka būs atkal skumjie brīži:(
23.01.2013 23:03 |

Reitings 622
Reģ: 16.12.2012
b_b

man ir sava filozofija, ka viss atgriežas, tagad sāpēja tev, nākamreiz vairs nesāpēs!un kautkad pienāks brīdis-kad nesāpēs nevienam no abioem!
23.01.2013 23:09 |

Reitings 847
Reģ: 29.01.2009
uzpīpē zāli.
23.01.2013 23:15 |

Reitings 46
Reģ: 22.03.2011
Anete tev vēstule :)

b_b man līdzīga situācija.. Arī izšķīrāmies uz jauno gadu.. Pareizāk sakot Vecgada vakarā :) Bet un esmnu tikusi tam pāri.. Lai arī cik ideālas bija attiecības, zinu, ka gan jau būs vēl labākas.. Tagad izklaidējos, kontakteejos ar jauniem cilvēkiem un vnk baudu dzīvi :)
23.01.2013 23:23 |

Reitings 46
Reģ: 22.03.2011
Bet un esmnu tikusi tam pāri.

Gribeeju teikt-- Bet nu esmu tikusi tam pāri..
23.01.2013 23:24 |

Reitings 13
Reģ: 17.01.2013
Galvenais- sapucējies un ej cilvēkos, izskaties labi- lai nožēlo to, kādu meiteni pazaudējis! Dari kko foršu, priecājies par dzīvi! :)
Un atceries - Katram mākonim ir zelta maliņa :) turies :)
23.01.2013 23:54 |

10 gadi
Reitings 170
Reģ: 21.04.2009
Jā...būs labākas, jo lai cik ideālas attiecības bija..tas visticamāk nav bijis līdz galam abpusēji, jo tad nebūtu šķiršanās. Dziļi vainoju sevi, ka neesmu bijusi pietiekami laba, bet vienmēr visu izrunājām, mainījām visu kas neapmierināja, palīdzēju it visā, pelnīju savu naudu, studēju..bet nekad nebiju tik un tā pietiekami laba priekš viņa līmeņa..nekas tas tagad motivē!
Tādēļ teikšu vēlreiz, ka šis ir īstais laiks iet un darīt! Priekš sevis sasniegt to ko vienmēr vēlējies, jo to ko ieguldīsi sevī neviens neatņems:) es ieguldīju visu savu enerģiju izkopjot "mēs" nevis "es" un tādēļ tagad redzu daudz iespēju kur pilnveidoties!

Un izdosies katrai atrast laimi:) tikai jāsāk ar sevi
24.01.2013 00:26 |

Reitings 160
Reģ: 06.10.2011
Mēģināts ir viss.
Gāju uz randiņiem. Un visus čaļus salīdzināju ar to. Centos ierakties mācībās. Nespēju koncentrēties.

Eventually sapratu, ka ir nevis vienkārši sevi jāapkrauj ar darbiem, bet, pirmkārt, ir jāizraud - nevar no tā bēgt, vazājoties pa bāriem un meklējot reboundus. Arī tas ir darīts un, uz pāris mēnešiem, notrulinājos, taču pēc tam nāca laukā dubultā. Vajag vienkārši izskumt un izraudāties (ne ilgāk gan, kā pāris dienas, jo pēc tam jau ir par daudz).

Vajag ierakties tamā, kas liek ačtelēm mirdzēt. Hobiji, sirdslietas, smiekli, draugi. Nu jau kādu laiku tā cītīgi daru un laiku pa laikam attopos, ka .. hei, vairs nesāp. Varbūt, mazliet. Bet krietni, krietni mazāk.
Laiks. Viss ar laiku.
&& What doesn't kill you, only makes you stronger.
24.01.2013 00:56 |

Reitings 60
Reģ: 03.01.2013
Es nezinu vai konkrēti tev palīdzēs,bet man palīdzēja. Pirmais, ko darīju - izlasīju visus iespējamos forumus - padomus , kā atgūt, kā samierināties ar zaudējumu un tā tālāk. Vienvārdsakot visus topikus, lai arī pati nezināju, kurš topiks man derētu.
Pēc tam skatījos romantiskas filmas ar citādām beigām. Drāmas, vai gluži otrādi tādas, kur iemīļotie saprot, ka nesakrīt intereses un japaliek tikai draugiem.
Pēc tam skatījos youtube visus parodij viedo par to pašu tēmu. Kaut kā ļoti palīdzēja. Pagāja tikai 1 nedēļa un es biju gatava sākt koncentrēties uz mācībām.
Jo, lai kā citi ieteiktu, manuprāt nav iespējams uzreiz ķerties pie sevis nodarbināšanas. Ir ļoti pareizi iekļaujoties 1 nedēļas rāmī skatīties muļķīgas filmas, lasīt forumus un smieties beigās par to visu caur parodijvideo.
24.01.2013 01:37 |

Reitings 8272
man tā šķiet, ka viņš tevi nemīlēja un tāpēc pateica, ka jūs esat pārāk dažādi. un patiesi- es tikai dzirdēju visā tekstā, ka tev sāp, ka tu viņu pārāk stipri mīlēji, bet nekur nav teikts, ka viņš ir tevi mīlējis. tu nemini vsp jūsu savstarpējās attiecības. tev ar viņu bija labi? bet, vai viņam bija labi ar tevi? vajag redzēt arī otra cilvēka domas un jūtas, lai cik grūti tas nebūtu..
24.01.2013 15:33 |

Reitings 8272
vēl kas- kamēr tu šo riņķa danci neizbeigsi, tavā dzīvē nekas nemainīsies un visu laiku ienāks tādi vīrieši, kuri tevi pametīs, bet beigās, kad neko īpaši labāku neatrod, tad atgriežas. es sapratu, ka tu viņus esi arī pieņēmusi atpakaļ? priekš kam tev tas vajadzīgs? labi, es saprotu, kādu puisi var paņemt atpakaļ, bet ne jau visus! tad sāc dzīvot pēc principa- ja viss, tad viss. un izvērtē, vai aro konkrēto cilvēku tev būs reāla nākotne. nepietiek ar to vien, ka tu mīli. vīrietim tevi arī ir jāmīl. manuprāt, tu pat būtu samierinājusies, ja viņš vnk būtu palicis ar tevi, tevi nemīlot. pēc gadiem tu to saprastu, bet tad jau būtu vēl grūtāk, jo būtu pagājuši gadi, kopīgas atmiņas, varbūt pat kopīgi bērni, dzīvesvieta un lietas. labāk jau, ka jūs tagad izšķīrāties, jo kādēļ tev jāvelk būtu laisk garumā?
un beidz lūdzu cerēt, ka viņš nāks atpakaļ kā pārējie, jo tu tik vien to gaidi. bet dzīvo uz priekšu. ja arī viņš nāks atpakaļ, domā būs kāda baigi lielā jēga?
24.01.2013 15:38 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Cik mana pieredze rāda - tad attaisnojumi
Pārāk dažādi
Vairs nav jūtu
Tu esi lielisks bet ne man
Es pret tevi nejūtu to ko tu jūti pret mani

Vienmēr zem sevis slēpj ko citu ;) Jeb citu cilvēku, pret kuru ir spēcīgākas jūtas. Nekad nekas nav tik vienkārši - šādi vienreiz apsēdināju vienu ex - noraksturoju visu kas slepās zem viņas vēlmes šķirties :D
Bet cilvēki dabā ir egoisti un pietur to cilvēku kā rezerves variantu uzrakstot aprunājoties.... Jo ja tā persona dēļ kuras itkā viss ir pazudis atraida vai nesanāk, tad var doties atpakaļ un kladzināt pēc brīža vientulības, jā es tevi mīlu esmu stulba/stulbs utt :D

Tas viss ir cik vienkārši tik sarežģīti ;)
25.01.2013 12:21 |

Reitings 8
Reģ: 25.01.2013
Nāk prāta viens izteiciens: Ja vīrietis ir aizgājis no tevis, nebedajies, viņš vienkārši nebija tevis vērts un nebija tavs vīrietis.
Banāli var pateikt, gan jau atradīsi citu, kas tevi padarīs laimīgu. Esi stiprāka, tu varēsi viņu aizmirst un vēl būsi priecīga, ka viss tā sanāca jums. Mēs, meitenes, neesam taču radīti tam, lai ciestu.
25.01.2013 16:41 |

10 gadi
Reitings 111
Reģ: 02.10.2010
varbūt ar mani kkas nav riktīgi, bet, meitenes!! sakiet, kā var mīlēt un raudāt pēc kāda mēnešiem ilgi, kas tevi ir pametis?? nu kā?? kā kā kā?
saprotu, ka paiet laiciņš, kad aprodi ar domu, ka dzīve mainījusies, ka esi viena.. bet raudāt mēnešiem.. pēc cilvēka, kam tu esi gluži vienaldzīga.. mīļās meitenes, cieniet sevi!
26.01.2013 12:45 |

Reitings 865
MEITENES! ES JUUTOS TIK SUPERIIGI LABI!
ES VEL SHODIEN DZIVOJU AR CERIIBU, KA GAIDIISHU KAUT KO....
UN ZINIET KO? ES NEJAUSHI UZGAAJU INTERNETA , KA VINS JAU IR KOPA AR CITU. VINAI PAT IR STATUSS ATTIECIBAS AR VIŅU. UN VIŅS MANI VNK CAKAREEJA UN NELAIDA VALJAA. VESELUS 5 MENESHUS! TADI KRETINI SANJEMS PEC NOPELNIEM? ES JUTOS LAIMIGA, KA VINS IR IZVACIES NO MANAS DZIVES LAICIGI! AAHHH!!! :):)
27.01.2013 01:20 |

Reitings 676
Reģ: 08.10.2009
brighterboom, ir taisnība :)
es izšķīros pirms 3.nedēļām, punktu pieliku pati, nekas tur vnk labs nevarēja būt, bet.. tas jau nenozīmē,. ka nesāp..
joprojam vakaros raudu un no rīta arī visbiežāk ir jāraud, regulāri mainās garīgais no- viss ir tīīīīīīīk superīgi, uz- es gribu nomirt :( :D, raudu kādas 4x dienā, bet pamazām viss samazinās...

viss būs labi, meitenes tač ir stipras un tiek ar visu galā, VISŪŪŪŪ.. tikai varbūt nedaudz ilgāk.. un nākamais būs labāks, patiesāks utt. °

ja vajag raudi, ja vajag smejies, ja gribā iedzert- iedzer, ballēties? ej un dari :)

man nedaudz palīdz stulba lietiņa :D (jau kad iedomājos cik tas šīzīgi izskatās, pašai rēka nāk :D) , kad nak prātā domas par viņu, bik nopurinu galvu, tip domas , lai iet prom :) :D
27.01.2013 01:43 |

Reitings 676
Reģ: 08.10.2009
Anete, nemaz neizlasīju Tavu pēdējo postu...
hmm, traki...
27.01.2013 01:47 |

Reitings 865
bet toties kaada man tagad buus maaciiba un pieredze, uhtiii...
lai arii nav taa labaakaa, es jums meitenes varu pateikt, ko es sapratu:
NEVIENS VIRIETIS NAV TAVU ASARU VĒRTS UN KURŠ BŪS , NEKAD NELIKS TEV RAUDĀT!
milestibai nav janes sāpes, viņai ir jārada prieks dzivot.
bus labaki puishi manaa dzivee. un vins dabuus ko pelniijis, varu garanteet, ka pec kada laika ari iezagsies kada nieciga nozhela viņam par mani, jo man nu ir super duper augumiņš. :)
kas nenogalina, dara stipraaku, es bushu vel specigaka, neka esmu, tas ari viss. :))
27.01.2013 01:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits