dzīvokļa jautajums + dz.d. darbā

Reitings 2353
Reģ: 29.01.2009
Labs vakars! :)

1. Šobrīd aktuāls kļuva dzīvokļa jautājums, jo draudzene izvācās. es, protams, varu palikt te dzīvot, summa sanāk 70Ls mēnesī par visu, bet dzīvoklī ir malkas apkure. Cik reālas ir iespējas atrast dzīvesvietu par apmēram šādu summu, es domāju kādu istabu, drošvien..? Ko Jūs izvēlētos- dzīvot vienatnē un diezgan čakarēties ar malkas apkuri vai meklēt kādu istabu un dzīvot ar kādu svešu cilvēku kopā?

2. Tā, kā tuvojās dz.d. domāju par to galda klāšanu kolēģiem..salasījos jkau visādas idejas uzkodām utt., bet nevaru izdomāt, ko darīt ar kūkas pirkšanu, man būtu nepieciešami vismaz 4kg, lai katram sanāk kaut cik normāls gabaliņš. Varbūt variet ieteikt kādu citu alternatīvu, jo ar naudām tagad ir, kā ir.. :/
22.01.2013 21:39 |

Reitings 2353
Madara, Tev vēstule. :)
22.01.2013 22:26 |

Reitings 261
Reģ: 20.01.2013
HMM ,man patik gatavot tapec noteikti uztaisitu pati,un tas sanaks ari letak,taka tev nav cepeskrasns,tad seit pasties receptes http://virtuve.calis.lv/receptes/saldie/tortes-bez-cepsanas/,es dazas esmu izmeginajusi:)
Loti laba ir auglu kuka
22.01.2013 23:28 |

Reitings 4298
Ierosinājums vai nu pašai uzcept kūku, vai nu pasūtīt klinģeri. un 25 cilvēkiem nevajag vismaz 4 kg. Tas būs pilnīgi normāli, ja katram iedosi pa mazam gabaliņam.

Patīk ideja arī par mazajām kūciņām. Vēl viens variants ir nopirkt mazās vēja kūciņas/eklērīšus utt.. Centrāltirgū ir vairākass vietas ar dievīgām kūciņām. Ir tāda bodīte "Biskvīts", kur vecrīgas ar biezpienu maksā 3,15 ls/kg un ir bezgala gardas. ar iebiezināto pienu 3,60 ls/kg.. Šo vietu viennozīmīgi varu ieteikt!
23.01.2013 07:27 |

Reitings 3022
Nav ne vainas krāsns apkurei. Es pat citādāk nemaz vairs negribētu dzīvot. Iepriekšējā dzīvoklī bija Jotuls un sila radiatori katrā istabā (2istabnieks bija) un virtuvē. Mazs dzīvoklis bija, ātri uzsila, bet aī ātri izdzisa. Tagad ir parastā plīts un krāsns. Arī ar vīru strādājam, bet man nešķiet nekas traks, ja vakaros ir mazliet vēsi. Virtuve uzsilst ļoti ātri un istabas pa nakti no vakarā izkurinātas krāsns arī ir siltas.
Iepriekš kurinājām ar briketēm (mums pat tonna neizgāja), tagad saimnieks ir atstājis malku, bet vasarā jau būs jāpērk pašiem.
23.01.2013 07:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits