Veidošanas līdzekļi (kāds pūšanais vai matu putas), lietoti pie saknēm, padara ilgāk kulpus un svaigus matus. Kāds pūšanais līdzeklis vai matu putas.
Man ir tie vieglie, plānie, gaisīgie mati, kas mēdz ātri taukoties un pieplakt pie pirmās izdevības
Ms._K nē,netaukojas ātri, man pat ir sausi,friziere saka,ka man tāda matu struktūra. Viņi vienkārši nākamajā dienā ir pieplakuši galvai nekāda kupluma,tikai tad kkas turās ja ielieku lokas,bet katru dienu lokot nav pacietības. Viņi vienkārši ir smagi. Jā un tagad vēl arī elektrizējas,tad pavisam pieliip pie pakauša
womankind lieta tāda ka man nepatīk putas,lakas utt, niez galva no tiem. Varbūt ar kādu šampūnu un kondicionieri var panākt efektu un kā ar tiem visiem brīnumlīdzekļiem? Visu laiku mati bija līdz zodam,tad bija kuplums pietiekami, tagad kad paaudzēju garākus sākas atkal citas problēmas
Vari pamēģināt Umberto Giannini Volume kondicionieri, ar tā efektu esmu apmierināta.
Kā tu žāvē? Varbūt vajag pacīnīties ar apaļo suku, vairāk ceļot augšā pie saknēm...
womankind milzīgs paldies par padomu. Nē nē,šoreiz tā nav tikai prasta veidošana,karu reizi ar apvaļo suku viņus fēnoju, bet tas tāpat kaķim zem astes. Pamēģināšu ieteikto kondicionieri
Un vēl reizēs, kad ir vairāk laika matiem, vari pie saknēm ietīt tos lipīgos rullīšus. Tie gan ir efektīvi, bet pašai ikdienā nav vēlēšanās atlicināt laiku staigāšanai ar tiem un gaidīšanai