No Gatwick uz centru (līdz Earls Court metro pieturai) lētāk par šo nedabūsi (un tas jau ir ĻOTI lēti):
http://www.easybus.co.uk/london-gatwick
Vajag savu vietu pieteikt, bet viņi ir diezgan atsaucīgi - ja busiņā būs vieta, tad varēsi izmantot agrāku vai vēlāku. To var izmantot jebkuras aviolīnijas pasažieri, tas tur kaut kur tekstā bija minēts.
Transports pa Londonu ir ārprātā dārgs. Cena nav atkarīga no tā, cik tālu vai ilgi tu brauc, bet gan no tā, vai tu šķērso dārgākās zonas. Off-peak stundās es maksāju 2.60, lai tiktu uz centru, to pašu es maksātu, ja brauktu uz otru pilsētas galu, ja esmu šķērsojusi centru, un ja braukšu tikai vienu pieturu centrā. Viens brauciens atobusā neatkarīgi no pieturu skaita maksā 1.35.
Nedēļas biļete tev izmaksās bišķi vairāk par 40 paundiem, varēsi pilnīgi neierobežoti izmantot visus autobusus, metro vilcienus. Neatceros, kas bija teikts par Overground vilcieniem. Vari pirkt arī dienas biļete par cenām 7.60 vai, ja pērc pirms 9 am - 10.60. Dienas biļete arī ir derīga autobusiem un metro pilnīgi jebkurā vietā Londonā, jebkurā daudzumā un līdz nākamās dienas 4 am.
Ā - un tās cenas bija pirms janvāra. Kaut kur pirms janvāra bija brīdinājumi, ka cenas mainīšoties, bet es tā arī nesapratu, kam un kā. Nav sanācis vēl kārtīgi izmēģināt. Jebkurā gadījumā pēc manis rakstītā varētu būt nojausma.