Pastastisu par savu pieredzi, nosutiju CV, pec dazam dienam sanemu vestuli, ka esmu uzaicinata uz intervija un man ir jauzvelas viena no piedavajamam dienam. Uz interviju bija japanem lidZi savu izdrukatu CV un vienu pases foto. Jaizskatas ta, it ka jus jau esat dabujusi so darbu, tas nozime, ka matiem ir jabut sataisitiem ka stjuartem, francu manikirs, viegla makijaza, mazliet uzkrasojiet acis, svarki lidz celiem, balts krekls un varbut zakete, zekubikses adas krasa,un kurpes uz neliela papeZa. Jamegina vairak sarunaties ar cilvekiem, smaidit, smaidit un smaidit. Mes bijam kadi 30 cilveki, katram iedeva regitracijas numurinu, un sakas prezentacija. Pastastija par algam, par bonusiem, par macisanas ilgumu, par darbu. Man japiezime, ka nav atlauti tetovejumi redzamajas vietas, zem uniformas var but. Jaruna loti laba limeni anglu valoda. Tatad, pec prezentacijas bija jaiepazinas ar cilveku kurs sez jums blakus, japastatsta kur stradajat, ko patik darit brivaja laika. Pec tam jums ar to cilveku jaiziet prieksa grupai un jasaka divas minutes stastit ko tad jus uzzinajat par so personu, divu minusu laika ir jaruna anglu valoda. Pec tam jusu partnerus stasta par jums. Pec tam kad visi parunajusi, tiek speleta lomu spele, jus ar vienu no pretendentiem iesiet pie galdina un katrs no jums panema bileti kura ir aprakstita situacija, un vienu reizi jums ir jauzvedas ka pasazieris un otru reizi ka stjuarte, vini grib redZet ka jus uzvedisieties neparedzeta situacija. Tas viss atkal anglu valoda. Pec tam bus partraukums kadas 15 min. Nu un sakaies pirma atlasisana, sauka ieksa pec numuriem cilvekus kuri pec vinu domam der sim darbam, mes bijam 12 cilveki kas tika aicinati uzrakstit anglu valodas testu. Tatad, testa bija 5 lpp. Teksta, 20 jautajumi ar tris iespejamiem atbilzu variantiem un tikai 20 minutes laika. Tiesam daudz cilveku nepaspej atbildet uz visiem jautajumiem, vai atbild nepareizi, ar 3 kludam jus netiekat talak. Neatsajiet ari brivas vietas atbilzu vietas. Pec tam intervija, 2 kompanijas parstavji un jus, uzdos vairakus jautajumus, bet ja jus vijat neveiksmigi anglu valodas testa, jums to pateiks uzreiz un jus varat meginat citu reizi.