Trakumi ar bijušām...

Reitings 103
Reģ: 20.01.2013
Sveikas , meitenes...
Dalieties stāstos, par Jūsu esošo/bijušo puišu bijušām draudzenēm? Kā viņas Jūs centušās nomelnot, izšķirt u.t.t?
21.01.2013 20:43 |

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
aiiii, man nekas traks nav bijis, tikai puiša bijusī drauga māsai bija par mani teikusi: nu tā meitene ļoti līdzīga man,ceru,ka viņš speciāli nemeklēja pēc iespējas līdzīgāku meiteni man.. losene :D
22.01.2013 14:07 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
viena meitene mani centas nomelnot ar fotografijam,kuras patiesiba nekas taads nebija(pati redzeju un aizsutiju tas bildes puisim),bet vnk gribeja pabiedet gan jau un sutija manam puisim gan sms,gan vestules,ka es nez ko darot vinjam aiz muguras(kas nebija patiesiba)
cita meitene(kura vecaka par mani kadus 6 gadus)sutija man tizlas sms un zvaniijaas,izveidoja profilu iepazishanas portala un izdalaja visiem manu nr. ak jaa veel(par shito es taa reecu,kad ieraudziju),vinja panjema bildi kopigo un painta aizkjepaja savu seju un uzrakstiija "are you happy now?" :D :D :D un atstaja to uz puisha kompja :D ak jaa veel vinja logojas ieksa puisha FB konta un izdzesa mani no draugu saraksta un noblokeja ari.

par pirmo situaciju,ok tas bija jauniba un tiri normali,ja meitenes taja vecuma ta izrikojas,bet otrajai chiksei tani laika bija 28 gadi un 0 pashcienjas :D jo vinja vinjam vel biezhi zvanijas un prasija vai ir laimigs tagad utt :D
22.01.2013 14:12 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Zinu tikai vienu sava puiša bijušo, ar citām nekas tik nopietns viņam nebija. Nekas traks, vienīgi tas, ka teju katru dienu skatījās mūs abus dr.lv. Gada statistikā parādījās, ka 70 reizes. :D Man arī žēl cilvēciņa, kuram ar prātiņu tā ir kā ir, pa galvu sagribējās sadot vien tad, kad apsveica, ka kļuvis par tēti, nezinu, kas tajā brīdī man saslēdzās galvā, gribējās viņai iekraut, lai atšujas. :D
22.01.2013 14:12 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Priecājaties, ka tās ir esošo bijušās :D

Mani kādu gadu mocīja vienkārši meitene :D Tas puisis bija mans paralēlklasesbiedrs, nekad man nav paticis, vai licies interesants, es viņam patiku, to zinu. Jā mēs runājāmies, bet pat nedraudzējāmies, kad kaut kur gāju ar citiem draugiem, viņš gāja līdzi, bet tā officiāli neskaitījās kā draugs, vai mūsu pulciņā.
Tad nu lūk, bija viena meitene(ari paralēlklases biedrene), kurai viņš sākumā bija labs draugs(iespējams patika), pēc tam kļuva labākais draugs. Nez kāpēc viņa sāka man piesieties, apvainoja, lamāja utt. Ar argumentiem, ka sāpinu Nilu,nemīlot, vot viņš mani gan, bet es tādu puisi nenovērtējot, kā tā drīkstot, cik es slikta, neglīta,stulba utt.
Beigu beigās jau bija pret mani sarīdīta arī viņas draudzene :D Kas arī dusmojās, ka man viņš nepatīkot :D
Protams, man jau likās smieklīgi, bet nu tur aizgāja augstos toņos.
22.01.2013 14:21 |

Reitings 826
Reģ: 27.04.2012
Kad biju kopā ar savu ex, viņa bijusī vienreiz atstāja pie mūsu dzīvokļa ārurvīm savas biksītes un tad man uz facebook uzrakstīja - "Skatos, ka esmu pazaudējusi savas biksītes. Ja redzi kaut kur savā mājā, nevelc viņas, tās ir vienas no tava drauga mīļākajām biksītēm, nevēlos, lai viņas tiek novazātas! Nākamreiz paņemšu". Atvainojos par sagādātajām neērtībām". :D
Viņa visu ko ir sastrādājusi, mums ar ex bija diez gan jautri pasmieties par viņas izgājieniem. :)
22.01.2013 14:24 |

Reitings 1873
Leksus, ārprāts!!!! :-D
22.01.2013 14:28 |

Reitings 826
starp citu, visas te runā par draugu bijušajām , bet pašas taču arī esat bijušas kādam bijušās, vai ne? :D
es varu pastāstīt par sevi - pirms laiciņa, kad nesen biju pārcēlusies uz dzīvi LV (man bija 15 vai 16), sagāju kopā un pēc tam izšķīros ar riktīgi foršo (tajā brīdī tā domāju) un kad izšķīros, domāju, ka pasaule tūlīt apstāsies. Kad uzzināju, ka viņam ir cita, es viņai zvanīju un teicu, ka esmu no policijas, un teicu, ka esmu redzējusi viņu kopā ar sērijveida izvarotāju un vispār bīstamu tipu. Sarunāju visu ko, lai tik viņa šujās vaļā no viņa. Precīzi nezinu, bet manuprāt, tajā pašā dienā viņiem viss beidzās, jo pēc pāris h puisis man zvanīja un aicināja satikties, bet man viņu vairs nevajadzēja. Sirdsapziņa sāka mocīt, bet taisnību neviens nezin. :D
22.01.2013 14:33 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Leksus kur ieprieksh dzivoji?
22.01.2013 14:36 |

Reitings 826
Es esmu no UK. Uz LV tikai pirms pāris gadiem pārcēlos izglītības un karjeras dēļ.
Bet latviešu valodu jau no bērnības mazliet zināju (man vecvecāki ir latvieši). :)
22.01.2013 14:42 |

Reitings 357
Es kad šķīros no tā laika mīlestības, tad šķita tā.
Mēs šķiršanos vilkām vairākus mēnešus, un tad viņam uzradās meitene, nezinu kā viņiem tur bija sākumā, bet paralēli viņš zvanijās man, skrēja kko stāstija, lai aizvainotu mani, un kad viņam zvanija tā brīža dūda, viņš spieda nost klausuli un necēla.
Protams es viņam rakstiju kkādas sms utt, tākā es domāju, ka arī viņa tagadējā domāja ,ka esmu uzmācīga bijušā, bet viņš pats ilgi slēpa no manis jauno plāksteri, - brauca, sauca laukā utt... Kko skaidrojās.
Vēlāk es uzzināju ,ka tur viss ir nopietni ,nogriezu kā ar nazi.
Pēc pāris menesiem ta meitene palika stāvoklī un es sapratu, ka tas nav tas cilvēks ko es mīlēju.
Viņi sāka veidot attiecības, tagad ir pagājuši pāris gadi, bet viņš joprojām, kā sastrīdās ar viņu- aicina mani Facbokā uc. es pāris reizes biju pstiprinājusi, neko sliktu nedomādama, tā pēc pāris dienām šis losis atkal izdzēš mani un uzreiz atpakaļ draugos bērna māte.
Nezinu, es smejos par viņiem, jo šobrīd man blakus ir vīrietis ne puišelis ar saviem sociālajiem tīkliem..
22.01.2013 14:43 |

Reitings 349
Man bija puisis drusku jaunāks par mani un mācījās vēl videnē. Pēc skata simpātisks un patika arī savām klasesbiedrenēm īpaši jau vienai. Vienreiz gāju pa ielu un bariņš meiču, laikam no viņa klases, nāca man pretī, pagaja garām un rupji apsaukāja, vēl zvanījās uz telefonu (nezinu, kur bija dabūjušas nr.), viņu uzvediba man likās smiekliga. :D

Vispār jau puisis arī bija baigais, vienmēr, kad sastrīdējāmies, mēdza zvanīt tai klasesbiedrenei. :D

Kad bijām jau izšķīrušies, vēl mēdzām uzturēt kontaktus, viņš jau bija atradis citu dūdu un vienā reizē saņēmu no jaunās dūdas sms, ka viņi tagad esot pāris (cik nopratu, tad bija pārgulējuši un skaitījās pāris) :D un, lai es liekot savu ex mierā. Vēlāk viņa aicināja mani svinēt kopā viņas vārda dienu. :D
22.01.2013 15:21 |

Reitings 349
Agrāk pati esmu gribējusi dažai labai aizrakstīt, lai beidz līst tagadējās attiecībās, bet mani atturēja tas, ka tā otra tik par mani pasmiesies un uzskatīs mani par niecību.
Paščieņa man tomēr svarīgāka. :)
22.01.2013 15:25 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Leksus - Tev ir īpaši labas bijušās bijušas :D

Es neko traku neesmu darījusi :) tikai špionējusi dr.lv no draudzeņu profiliem, lai nezina, ka esmu skatījusies :D
22.01.2013 15:25 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
bet jāsecina, ka citām tiešam nav ar prātiņu labi..bet nu tās socialo tīklu izdarības tiešām vairāk piestāv padsmitniekiem, neticās pat ka 30 gados ko tādu var izstrādāt
22.01.2013 15:39 |

Reitings 227
Reģ: 23.09.2012
Labs! Es arī kādreiz kādu labu drāmiņu no bijušo puses gribētu piedzīvot:D
Jūs te sakāt, ka slepeni draugos skataties, es atkal citreiz speciāli aiz garlaicības vienu konkrētu bijušo regulāri skatījos, lai iemesls pacepties un pačalot:D pēc tam smieklīgi no kopējām paziņām klausīties, kāda es briesmīga un drošvien nepārliecināta, ha ha :D
22.01.2013 15:39 |

Reitings 8968
Par laimi mana bijushaas ir taalienee un miers.. vins pat izvairaas runaat par vinaam.. vienreiz pat sakasijaamies par so teemu, jo gribeju kko uzzinaat par shamejaam :D sis saka trakot nafig man vajag zinaat :D stundu nerunaaju ar vinu :D
22.01.2013 15:46 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Nja, tām exmeitenēm laikam nav ko darīt, secinājums :D
22.01.2013 15:51 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Man gan ir ko stāstīt par bijušo puisi ! :D

Man gan tieši viens puisis, ko pametu (man bija 16,viņam 18) viņš aizvainots ielika sludinājumu manā vārdā, ka meklēju seksa partnerus utt, un ar manām bildēm , manu nr un epastu, jeeeeziņ kāda man bija piekrišana! :D
Skolā, stundās sēžu un man nāk simtiem perversas sms :D

Vēlāk arī viņš mani iesūdzēja policijā, ka es viņa profilus un epastus esot uzlauzusi utt, un to pierādija tā,ka tiešām no mana mājas kompja ir iets viņa profilos { bet to viņš pats bija darijis kad vēl bijām kopā, bet viņš to noliedza) :D man gandrīz sanāca traki sūdi, 3x gāju uz policiju skaidroties :D
22.01.2013 15:58 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Man ir viens bijušais, kurš aptuveni reizi gadā piezvana, apvaicājas kā man iet un vai nēsmu vēl izšķīrusies.
:)
22.01.2013 16:08 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
man ir bijis(nevis no bijusajam, bet vnk no meitenem,kura vins patika), ka vinas aicina uz tejam, saulrietus verot, bet puisim draudzene. laikam babiesi iedomajas, ka ir labaki par mani, ka vares nocelt deguna gala!! haha, palika gribot ta ar.
22.01.2013 16:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)