GanBei pavisam noteikti ir pusfabrikāti.... Lielākajā daļā vidējās klases kafejnīcās tā taču ir. Un arī restorānos, piemēram, gaļa tiek saldēta un atsaldēta, tāpat arī visas sagataves mēdz nostāvēt vairākas dienas.. Retajā tikai ne. Tāpēc tas kopējais koncepts, ka ir iespējams tiešām veselīgi un sezonai atbilstoši paēst ārpus mājas ir nu ļoti šaubīgs.
Vairāk kā 70% ēstuvju pasniedz tik treknu pārtiku kā Hesburger u.c.
Tieši tā! Šobrīd veselības dēļ jāievēro diēta un ir saraksts ar produktiem, kurus nedrīkst ēst. Tagad ar citām acīm skatos uz ēdienkartēm ēstuvēs un bieži vien ir tā, ka nav ko paņemt. Pusdienas sanāk ēst ārpus mājām, un pie darba tuvākajā ēstuvē jau noteikti domā "atkal šitā piekasīgā atnāca". :D :D :D
es piemēram ārpus mājas ēdu ļoti reti (darbā ņemu līdzi pārtiku). Ja ēdu ārpus mājas - izvēlos rīsus/griķus ar dārzeņiem vai kādu zupu. Var jau būt, ka es sevi tikai mierinu, ka tas būs veselīgāk maniem asinsvadiem.
Es nevienam nepārmetu, ka ēd fast food. Man no tā ne sliktāk ne labāk. Vienkārši liels pārsteigums.
Tas noteikti nav slikti - ja gribās - dzīvē ir jādara tas, kas patīk - tā man draugs vienmēr saka.
Nesen pati tiku pie kuponiem,tik priecīga,ka ne par kādu naudu neatdošu :D Garšo man tie burgeri,it īpasi hesburger komplekts. Un tie tauki,nelabumi man kkur pazūd,jo neesmu pa pusotru gadu ne resna palikusi,ne veselība sašķobījusies :)
Queen - nestrīdies ar mani, es strādāju pārtikas biznesā :D Ja tu zinātu, ko visi "restorāni," t.sk "krutie" Vecrīgas u.c. lieto par produktiem. Pusfabrikāts nav tas vārds, smieklīgi vienkārši.. Viss no augu taukiem, lētās eļļas, saldēti un vēl, un vēl. Kāds domu gājiens, iepazīsties, realitāte! Protams, restorānus vārdos neminēšu.
Kā piemēru minēšu arī noteikti visām zināmu kūku ceptuvi jeb konditoreju centrā - vai tiešām domājiet, ka viņi izmanto saldo krējumu putukrējuma putošanai, mērču gatavošanā? Vai domājiet, ka picērijā uz jūsu picas ir siers? Nē, tas ir tā teikt pašķaidīts ar siera aizvietotāju un tā ar visiem produktiem, kas ir pat ne pusfabrikāts, bet vienkārši mēsls, ko nevar ēst.
Nekad man nav nakusi kuponi. :D nu labi, 1x, kad dzivoju citur. Atlaides jau labas ir, bet vai ir verts ciept kuponus, ja pasai jau atnak? Ja nenak, tad piesakies, ja nak, tad kapec jaciep. :D