Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Meitenes kurām puiši/vīri ir ārzemnieki :D

Reitings 582
Reģ: 11.11.2010
Cik bieži jūs tiekaties?Kā parvariet ilgošanos vienam pēc otra? Vai jūs domājiet ka attiecībām ir nākotne?Cik ilgi esiet kopā?Kā iepazināties?
Man arī puisis ir ārzemnieks.Ļoti viņu mīlu,tiekamies apmēram reizi 2 mēnešos.Citreiz biežāk.Ilgi neesam kopā,taču šķiet,ka attiecībām nav nākotnes,jo katrs dzīvojam citā eiropas valstī un man tur nebūtu tik viegli pārvākties,jo neprotu valodu un valodu apguve man tik viegi nepadodas :(
20.01.2013 19:41 |

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Man vīrs ir ārzemnieks un dzīvojam abi kopā. Tā kā - tiekamies katru dienu :)
Sākumā bija tā,ka tikāmies retāk,nekā vēlējāmies,bet vismaz centāmies to izdarīt reizi mēnesī un uz nedēļu. Protams,naudas tēriņš sanāca,bet neko nenožēlojam. Sākumā bija tā grūtāk,bet tiešām sapratām,ka mums ir jābūt kopā,lai gan sākumā mums visādi gāja un smagi emociju uzplūdi ik pa laikam parādījās,bet tomēr izturējām :)
20.01.2013 19:43 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
:)(:,drīkst pajautāt no kādas valsts viņš bija?
Man ir puisis no Hollandes.Nejūtos līdz galam laimīga :( Bet tas nav stāsts par long distance relationship
21.01.2013 05:44 |

10 gadi
Reitings 3122
Mans draugs ir aarzemnieks, bet dziivo Latvija. Un es, savukaart, dziivoju aarzemees. Esam kopaa 5 ar pus gadus. Long distance relationship mums ir jau apmeeram 3 gadus. Redzam kopeeju naakotni, bet kad tas buus, nav ne jausmas. Tiekamies apmeeram 2 reizes meenesii uz 3-6 dienaam. Sazvanamies vismaz reizi dienaa. Esmu jau pieradusi buut prom no drauga un pie taa, ka lielaako dalju laika man jaapavada pasai par sevi, bet tas mirkljus kopaa padara veel iipasaakus. Paslaik ne par ko nesuudzos. :)
21.01.2013 06:12 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Ja par long distance relationship, tad bija pieredze pusotra gada garumā. Kad iepazināmies, viņš bija komandējumā, pavadījām nedēļu kopā, viņš aizbrauca, bet pēc divām nedēļām jau bija atpakaļ. Tikāmies apmēram reizi divās nedēļās uz nedēļas nogali, dažām dienām, nedēļu, atkarībā no tā, kā viņš darbus varēja saorganizēt. Es pie viņa pavadīju visas brīvdienas. Nākotni šīm attiecībām redzējām, jo viņam pēc šī pusotra gada bija iespēja dabūt labu darbu manā valstī, pilsētā. Beigu galā gan sanāca tā, ka tad, kad viņš pārvācās, mēs izšķīrāmies, jo kaut kas nebija tā.
21.01.2013 17:04 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Man ir arzemnieks, dzivojam viena pilseta. Bet tapat dazado darba grafiku del, neredzamies biezi. Visbiezak tiekamies naktis :D
21.01.2013 17:13 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Nakotni sim attiecibam neredzu, bet kamer man ir labi tikmer izbaudu.
21.01.2013 17:14 |

Reitings 664
manējais ir ārzemnieks. dzīvojam kopā. no sākuma braukājām viens pie otra. nu praktiski katru nedēļas nogali kuģoju pie viņa :) bet kopš mums pieteicās mazulis, dzīvojam kopā. tieši šobrīd gan ir grūtāk, jo esmu Latvijā, bet viņš Āfrikā Bet nu pēc nepilna mēneša atkal jau tiksimies mājās :)
21.01.2013 17:18 |

Reitings 826
Reģ: 27.04.2012
draudzenes vīrs ir itālis. burvīgākais cilvēks, ko pazīstu. viņš tiešām burtiski visas zvaigznes viņai no debesīm nonestu, ja vien būtu tik augstas trepes.
un mūs (draudzenes) viņš lutina tā, kā neviens no mūsu puišiem to nav darījis. arī mums vienmēr viss tiek pienests klāt, izmaksā mums visu un visur. viņš rada to sajūtu, ka viņam var zvanīt 3os no rīta, lai aprunātos.
un viņš tā nedara tikai, lai iepatiktos mums un savai sievai. viņi kopā ir vairāk kā 5 gadus un nekas attieksmē nav mainījies.
jautājums - kāpēc latvieši tādi nav?
21.01.2013 17:23 |

Reitings 622
Reģ: 16.12.2012
1.reiz tikos ar UK dzīvojošu lietuvieti, tā kā nebiju gatava ziedot mācības dēl darba fabrikā, tad atgriezos uz dzīvi LV. Viņš bija gatavs tikties reizi mēnesī, pērkot man biļetes lidojumiem, bet laikam tomēr tā nacionalitāšu atšķirība mani nesaistīja..

2. tagad reizi 2-3 mēnešos tiekos ar čīlieti; sākumā gribēju izspiest no viņa nopietnas attiecības, bet tad samierinājos un tagad baudu tos superkaislīgos un romantiskos brīžus, kad tiekamies dažādās Eiropas pilsētās..
21.01.2013 17:33 |

Reitings 2532
Zanella, un kā ir pārējais laiks? Es domāju, ja nav nopietnas attiecības, jums ir atļauts tikties ar citiem?
21.01.2013 17:38 |

Reitings 622
Reģ: 16.12.2012
bobcat, neesam par to runājuši, tāpēc uzskatu,ka katrs dzīvojam savu dzīvi.. sākumā centos baigi regulāri viņam kko rakstīt un uzbāzties ar savu laipnību, bet sapratu,ka nav ko uzbāsties..

kamēr nav man neviens nopietnais pie sāniem, tad baudu dzīvi..

čīlietis gan ir riktīgi super cilvēks, viss tas,ko es vēlētos vīrietī, bet padomājot reāli: LV un Čīle (nu labi,viņš pagaidām dzīvo Itālijā..)
21.01.2013 17:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits