Nepiekrītu. Manuprāt, jebkāda garuma nagi un nolupusi nagu laka vai atauguši gēla nagi līdz pusei, kā arī 1 no tiem nokritis, lūk, tas ir drausmīgs paskats. Tad labāk laik ir īsi apgriezti un nelakoti nagi.
Jā, bet es runāju tieši par šo te kombināciju, kad nagi ir īsi, bet nagu laka tumša. Nesen dzirdēju, ka tas izskatoties šausmīgi un nesapratu, kāpēc. Tāpēc jautāju, vai vēl kādai tā liekas.
Tāpat visiem ir skaidrs, ka nolupuši nagi ir šausmīgi, domāju, ka tas nav atsevišķi jāatrunā
Kaut ko tādu jau biju sen, sen dzirdējusi.Īsiem nadziņiem piestāvot pasteļtoņi,bet garākiem spilgti,melni.
Varbūt tas melnais vizuāli vēl padara tos nagus mazākus?
Neesmu tajā iedziļinājusies,bet melna nagu laka uz pārāk gariem nagiem man arī nepatīk, tad labāk uz maziņiem.
Nepiekrītu. Kopti nagi izskatās labi jebkādā krāsā un garumā. Nu ja nu vienīgi tur nav dabiska sevišķi problemātiska naga forma - divreiz lielāks platums, nekā garums, utt...
Tas ir briesmīgs savienojums, kad tumšā nagu laka tiek ķēpāta virsū uz labu laimi.
Un, ja nagi ir lāpstiņas formā, dažāda garuma, aplūzuši, nolupuši un tā tālāk.
es pieļauju, ka autore ar vārdu īsus domāja apfrieztus tik maximāli, ka nevar pat redzet vietu, kur nags nepieskaras ādai esmu tādus redzējusi rezultātā nagi izskatās ļoti šauri un mazi un ja vēl tumša nagu laka - tad ir nuu jaaa...