Kontrole DARBĀ

10 gadi
Reitings 2348
Reģ: 27.02.2011
Sveiki. Šodien uzzināju, ka darbā darbiniekiem būs uzlikta programma DeskTime, tā ir programma, kas parāda ko darbinieks darba laikā dara, cik viņa darbs ir ražīgs.
Daudzi ir šokā.. Arī es esmu no tām, kas apmeram 2h dienā pavada sērfojot internetā, ne no vietas, bet kopā pa visu dienu. Kā jūs uztvertu šādas programmas ieviešanu. Un vai jums ir daudz darba, vai visu dienu pavadat darot tiešos pienākumus?
18.01.2013 18:54 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
the_one, sēž gan jau tieši tāpēc, ka var. Ja būtu zem kontroles, tad nesēdētu.
Bet man te neliekas nekas tik šokējošs, ka pat tēma par to jātaisa un jāapspriež. Tas tomēr ir darbs, kur Tu ej strādāt, un ja vadība izlemj, ka labāk ieviest kontroli, tad noteikti tam ir pamats.
19.01.2013 00:04 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Es parasti darba laikā internetā nesērfoju, vienīgi vienmēr stāv atvērts gmail, reizēm palasu ziņas, retu reizi arī ieeju facebook vai draugiem, bet tikai tad, ja gaidu kādu svarīgu vēstuli vai tamlīdzīgi, kontrolēšana droši vien arī nepatiktu.
Ņemot vērā, ka es regulāri strādāju virsstundas, par kurām man nemaksā, vai nāku strādāt brīvdienās, par ko arī nemaksā - tad uzskatu, ka man ir visas tiesības kādā brīvākā brīdī aizsūtīt kādu e-pastu, palasīt ziņas un tamlīdzīgi..
20.01.2013 20:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits