Lūzt matu gali.

Reitings 295
Reģ: 26.08.2012
Jau gandrīz trīs mēnešus vispār netaisnoju matus, nefēnoju. Pie friziera trīs mēnešu laikā esmu bijusi jau divas reizes, lai apgrieztu matu galus. Būtībā visus sausos un lūztošos nogriezu, bet tie pamanās vienalga lūzt. Lietoju eļļas pirms matu mazgāšanas, šampūnu, reizēm masku, reizēm balzāmu. Vienīgais reizēm grēkoju, ka aukstumā neuzvelku cepuri. Lietoju arī pēc matu mazgāšanas eļļiņu matiem, iepūšu kaut kādu izsmidzināmo B vitamīnu kompleksu matiem. Mīksti un spīdīgi jau ir ļoti, bet tie gali. Nezinu, ko lai iesāk. :( Nav jau traki, bet vienalga nepatīkami, ka arvien lūzt.
Kādus matu kopšanas līdzekļus jūs varētu ieteikt šādai problēmai? Varbūt kādai bijusi līdzīga, un ko jūs darījāt? Lūdzu, neieteikt kaut kādu profesionālo matu kopšanas kosmētiku, bet gan kādu samērīgās cenās, Drogās nopērkamu.
18.01.2013 15:24 |

10 gadi
Reitings 590
Reģ: 24.11.2012
Agrāk arī taisnoju katru dienu, krāsoju matus, fēnoju, ja mazgāju no rītiem, un tad laikam pats trakākais, ko izdarīju bija - mēģināju balināt :( Bet tas bija nu jau tik sen, sen jau man ir attauguši savi dabīgie mati, kurus lieku mierā, bet še tev, tā pat sūdīgi :D Laikam būs jāiegādājas jauns taisnotājs, un jāsāk taisnot - tad jau vismaz kāds labums :)
18.01.2013 16:56 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
matos zieķēt olīveļu, to pašu cepamo? :

Vispār jau pirmā spieduma olīveļļa ir kas ļoti labs un kvalitatīvs, kam nevar kārt birku - cepamā. Par matiem - man tas pats, esmu lietojusi arī Kanebo šampūnus, balzamus, kas maksā 18ls, bet rezultāts 0. Nu saku atklāti, tā matu lietu ir komplekss - dzeru zivju eļļu, ēdu riekstus, lasi un citus labos taukus, lai netrūkst nekas matiem(nagiem, ādai), regulāri griežu un pusgada laikā var sākt just manāmus uzlabojumus. Šķiet ilgs laiks, bet nu mati ir ķēpīga lieta..
21.01.2013 09:57 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Esmu nolēmusi pievērsties saviem matiem... protams mīlu savus bondos matus, bet tie paliek arvien nedzīvāki un nedzīvāki... pēdējā laikā krāsoju ar Garnier to jaunās sarkanās līnijas krāsu, tonis ļooti patīk, nedēlū pēc krāsošanas viss OK... mati itkā piesūcināti ar krāsu un šķiet vijīgi un forši, BET pēc tam gan paliek traki un sausi gali ,lūzt un izskatās nu jau izskatās šaušelīgi jo aplūzuši tādiem neproporcionāliem gabaliem, vienā pusē pavisam īsi otrā garāki...

Gribu sākt atveseļot, bet vai tas tiešām nozīmē mainīt matu krāsu?? Kad bija melnie bija super dzīvīgi mati kā no reklāmām, bet tumšus vairs nevēlos ...

Ko lai dara??? Ir kaut kādas super saudzīgās krāsas ko ieteikt varbūt??
21.01.2013 10:06 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Roxy - es godīgi saku - krāso pie friziera, ja vari atļauties, jo viņš tomēr ir profesionālis, pie reizes apgriezīs, izmantos kvalitatīvas krāsas, saudzīgākas. Ja pavisam naudiņa neļauj reizi 4 nedēļās doties pie profesionāļa, tad varbū pameklē info par saudzīgām krāsām, nepērc vairs Drogās, ej uz Frizieru servisu, lai iesaka!
21.01.2013 10:22 |

Reitings 44
Reģ: 24.01.2013
Piekrītu, ka maskas un visādi knifiņi ko tev ieteci ir noderīgi. Bet es iesaku tev aiziet uz aptieku un pajautāt kādus vitamīnus. Labs ir silīcijs, bet maksā dārgi- škidrais ap 11Ls. Bet vari nopirkt vienkārši kaut kādus vitamīnus (izvēle ir ļoti plaša tā kā vari izvēlēties pēc cenas visoptimālāko) un padzert kādus divus mēnešus, garantēju, ka tu sajutīsi, ka mati sāk augt labāki un arī esošo matu struktūra uzlabosies. :)
24.01.2013 22:32 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Manuprāt labākā matu kopjošā kosmētika nāk no Joico un Alternas, nav lēta taču efektīva.
25.01.2013 09:48 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Lora - kā tu pamatotu apgalvojumu, ka dzerot vitamīnus vai minerālvielas, uzlabojas jau izaugušo matu struktūra?
To, ka jaunie iespējams augs spēcīgāki, veselīgāki un ātrāk, es saprotu, bet ko tad saņem mata daļa, kas atrodas, piemēram, 30cm no saknes un sīpola?
25.01.2013 09:52 |

Reitings 217
Reģ: 15.11.2012
Es par saviem matiem rūpējos diezgan slikti, nu tāds parasts standarts: drogu šampūns + drogu kondicionieris. Matus krāsoju, bet šie vispār nelūzt. Matus griežu labi ja 2 reizes gadā.
Nesen biju nodot asins analīze un izrādās, ka kalcijs man ir virs normas, tikai nesaprotu kāpēc, jo papildus vitamīnus/minerālus nelietoju, pienu nedzeru, tikai dažreiz ieēdu biezpienu.

Tā kā sanāk, ka liela nozīme ir kalcijam, jo agrāk skolas laikos man nežēlīgi lūza mati, toreiz pat vēl nekrāsoju matus.
25.01.2013 10:01 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Es griežu ar karstajām šķērēm. Izlaistus nēsāju reti. Matu gumiju lietoju ne biežāk kā 1x nedēļā uz pāris h. Ziemā matus lieku zem mēteļa.
25.01.2013 10:06 |

Reitings 1300
Reģ: 07.10.2012
Luuk jums perfekts video par olīveļļu! Viss par un ap. Arī par matu maskas variantu.

http://www.youtube.com/watch?v=91YNJ-VwM-Y
25.01.2013 10:28 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
maniem matiem olīveļļa patīk daudz labāk, nekā kokosa.
25.01.2013 15:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits