Tik šaušalīgi..

Reitings 86
Reģ: 29.12.2012
Meitenes, padalaties, vai esat kādreiz piedzīvojušas kaut ko šaušalīgu.. Izsaukušas garus, redzējušas tos vai izjutušas? Salasījos internetā par tā saukto "vadātāju".. Dažiem jau liekas smieklīgi, bet cilvēku liecības patiešām patiesas, brr..
Kā ir ar jums? Vai esat dzīvē sastapušās ar kaut ko "neparastu"?
18.01.2013 13:00 |

Reitings 457
Reģ: 22.12.2012
Tucy varbūt vari pastāstīt par to gadījumu sīkāk?
Kad drauga omīte nomira, arī dažas lietas likās mistiskas, arī drauga mamma ir stāstījusi dažādus gadījumus kad kāds nomirst un ir notikušas mistiskas lietas
19.01.2013 22:50 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Ja, man ari kadreiz gadijushas divainas lietas.
Bet tagad mani vairs bailes nemac. Vienigaa aizsardziba no gariem (t.sk. launajiem) kas macaas virsuu, ir krusta zimes parmeshana, tevreizes skaitisana un Jēzus vārda piesaukšana. No tā bēg prom visi launie gari. Protams, vel laba lieta ir apslacisanas ar svetito udeni, ko dara ticigie, kad ieiet baznicaa. Ja uz baznicu neiet un tadas lietas majas netur (svetits krusts, Jēzus un Marijas Vissvetakaa sirds bilde (atceraties, laukos tadas noteikti bija vecmaminjai pie sienas) vai svetitais udens traucinjaa), nezinu kas cits var palidzet.
19.01.2013 23:06 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Omes mājā,kur vairākus gadus nodzīvoju,spokojās.Un loģiski,jo spokojās istabā,kurā nomira mans vecvectēvs.Reizēm lapas pašas no sevis krita,gulta čīkstēja un tamlīdzīgas lietas.
Mirušo vectēvu un omi redzēju sapnī.Omi vairākkārt,tādi sakarīgi notikumi,kaut ko runājāmies,citreiz viņa pēkšņi uzradās manos pašos dullākajos sapņos un vienkārši stāvēja noskatījās uz mani un smaidīja.Vectēvs sapnī atnāca atvainoties,mūsu attiecības nebija nekādas labās,pirms nāves paspēja atvainoties visiem izņemot man-atbraucu,kad viņš jau bija miris.Pēc tam vēl redzēju viņu,kad biju atvedusi mājās kaut kādu kucēnu,kaut ko darīju ar viņu vannasistabā un tad atnāca viņš,kurš sāka uz mani lamāties,lai aizvācot to suni,pēkšņi sapratu,ka es sapņoju un uzbrēcu viņam-Liec man mieru!Nenāc manos sapņos vairs!-un viņš pazuda,kopš tās reizes arī vairs nav redzēts.
Bet pats baisākasi bija pēc paranormal activity noskatīšanās.Man ir ļoti bagāta iztēle un nereti pēc filmām smaedzenes turpina domāt,kas varētu notikt tālāk.Gulēju pie saslēgtām gaismām 3 naktis un visu laiku kaut ko dzirdēju-kaut kādu ķiķināšanu,grabināšanos pie durvīm,bet burtiski pielecu gultā sēdus,kad dzirdēju,ka pie durvīm riktīgi sit ar kulakiem,gluži kā filmā(bet visticamāk,ka tā bija ome,kas lejā vēra ciet durvis,manas smadzenes vienkārši izsplēja joku).biju tā uzvilkta,ka pat dzirdēju zīlīti nosēžamies uz palodzes :D
20.01.2013 01:39 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Tā kā neuzskatu šīs lietas par nereālām vai šaušalīgām, tad ir nācies saskarties un daudz. Nezinu, kas no kā izriet.

1) Mani sapņi piepildās - tieši un reizēm ļoti sāpīgi. Nedēļu pirms pēkšņā nāvē nomira mans tētis, sapnī redzēju viņa bēres. Piebildīšu, ka viņš bija vesels cilvēks un nekas neliecināja par tādu notikumu. Pēc šī man bija reāli bail iet gulēt, jo vienmēr šķita, ka nosapņošu vēl ko briesmīgu, kas piepildīsies. Sapņos tētis mani visu laiku vilka līdzi, es pretojos, zeme šņirkstēja zem nagiem. Tad viņš ir nācis vēl biezhi vien - ar caurumu galvā, no kura lien ārā tārpi, ļoti tievs un izkāmējis, slims ar visdazhādākajām kaitēm, utt. Bet kādu mēnesi pēc viņa nāves es tiešām ļoti saslimu - ar plaušu karsoni. Braucu tālu ceļu mājās ar vilcienu, jutu, ka plaušas deg ārā. Es gandrīz nomiru tur - man jau sākās halucinācijas. Es redzēju tēti, lūdzos, lai viņš mani glābj, lai man vairs nesāp. Viņš teica, ka vēl nē, ka man vēl tepat uz zemes ir daudz darāmā. Toties viņš mani apskāva, es jutu viņa smarzhu, viņš mani nosauca dīvainā mīļvārdiņā. Mājās to stāstīju mammai - viņa teica, ka tā es esmu saukta zīdaiņa vecumā. Galīgi nesaistīti ar manu vārdu, kaut kāds principā pašdarināts vārds. Tjā. Lai cik jocīgi neizklausītos, es ticu, ka tētis bija atnācis man palīdzēt. Un pēc tās reizes man kļuva vieglāk, domājot par viņu un kā akmens novēlās no sirds. :)

2) Arī par sapni. Nosapņoju vienas draudzenes tuva cilvēka nāvi online. Tai naktī tas likās tikai kā dīvains sapnis, neierastā vietā, ar neierastiem notikumiem. Katru nakti vis neredzu, kā mirst jauni cilvēki. Otrā dienā izrādās, viņai tuvs cilvēks nomiris - tieši tai naktī. Un galvenais - pat vieta tā pati, kas sapnī. Un nāves veids. Pats trakākais, ka, apskatoties draugos fotogrāfiju, arī cilvēks sapnī bija tas pats. Iepriekš nebiju viņu redzējusi.

Tas tā, tas, kas visspilgtāk ir palicis atmiņā. Ir justa arī klātbūtne, bet tas, manuprāt, nav tik būtiski, jo tas ir neizbēgami.
20.01.2013 02:03 |

Reitings 2015
Reģ: 18.11.2012
Izsaukt Annu Brigaderi :D :D :D :D
Sen tā nebiju smējusies. Kā tādu izsauca? :D
20.01.2013 02:10 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Par to Brigaderi es arī iesmēju. :D
20.01.2013 02:12 |

Reitings 2015
Reģ: 18.11.2012
Tad kā tur ir ar to Annu Brigaderi? :D
20.01.2013 13:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!