Ar tēti reiz runājām par nāvi un ar to saistītām lietām.
Viņš stāstīja, kad nomiris viņa tēvs, pēc kāda laika mana tēta māsa sapņos redzējusi viņu tēvu, kurš esot ļoti dusmīgs un prasījis, lai atdod viņa grāmatu, izrādas māsa, paņēmusi kādu no tēva grāmatām, viņam esot ļoti paticis lasīt, bet viņa grāmatu neesot atdevusi, bet viņš nomiris. Tad tēva māsa atradusi to grāmatu un aizgājusi uz kapiem pie viņa un ierakusi viņa kapu kopiņā šo grāmatu, kopš tāds dienas viņa viņu vairs nav sapnī redzējusi.
Savukārt kad miris tēta tēvs viņš ar savu draugu gājis uz skolu toreiz viņi uz skolu gāja 10 km katru dienu, bet vienā brīdī tēvs esot apstājies un teicis es eju mājās, ir noticis kaut kas slikts un viņš steigšus devies mājās, bet draugs gajis uz skolu. Kad tēvs nonācis mājās tad uzzināja, ka pirms brīža nomiris viņa tēvs.
Savukārt, kad nomira drauga omīte, man pirmās 40 dienas , pēc viņas nāves bija sajūta, ka viņa ir mums blakus, man citreiz vakaros bija tik ļoti bail, ka visur kur gāju ņēmu līdzi draugu, turklāt pimās dienas, pēc nāves bija jūtama nāves smarža. No radiem vienīgi mans draugs ir viņu redzējis sapnī pēc nāves un es. Man bija divi sapņi vienā, kura viņa bija ļoti draudīga un prasīja, lai es atvedu drauga mammu jeb viņas meitu, sapnī to arī izdarīju, viņas apskāvās un omīte palika ļoti priecīga. Tētis to skaidroja tā, ka varbūt viņa sūta, tādu kā signālu, lai es viņas meitu aizvedu uz kapiem viņu tā teikt apciemot, jo uz kapiem pārsvarā dodamies mēs ar draugu, bet viņa retāk, jo ļoti daudz strādā. Savukārt otrā sapnī, es viņu redzēju kādā pilsētā, likās, ka tā pilsēta ir tā, kurā dzīvojam, ielas bija gaišas, gar ielām ziedēja puķes, es iegāju kādā beķerejā un tur viņa bija, ļoti omulīga, no viņas nāca, tāds kā siltums, mēs nerunājām, es tikai skaitījos kā viņa gatavo pīrādziņus, dzīvē viņa esot bijusi lieliska pavāre.