Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

interesanta situācija

Reitings 20
Reģ: 28.07.2010
Sveiciens,

Man radusies tāda interesanta situācija.
Man ļoti patīk viens vīrietis. Viņš ir par mani 8 gadus vecāks. Kā jau vairums vīriešiem, kuri ir kopti, skaisti un visādi citādi nodrošināti, sievietes pašas "skrien pakaļ". Tieši šādi ir arī šajā situācijā. Bet... viņš saka, ka viņam viņas visas neinteresē. Es skriet viņam pakaļ negrasos un negribu, lai viņš to arī dara attiecībās uz mani. Šobrīt ir gadījies neliels pārpratums mūsu starpā. Bet ne par to ir runa. Kā lai viņam parādu, ka viņš man tiešām patīk un simpatizē, bet izdarot savādāk nekā piezvanot un pasakot: "man mājās ir vīns, brauc ciemos!". Viņš man tiešām nozīmē daudz, zinu, ka viņama arī patīku, bet.... laikam jau, kad sievietes pašas "lec akaļ", tad ir grūti atšķirties no citām. Ledus dāmu arī nevēlos tēlot, jo es nemaz tāda neesmu...
17.01.2013 23:10 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
ir ik pa laikam jaapateelo ledus karalieni, savaadaak vinjaa neradiisies iekarotaaja gars. neuzmaaciigi vinjam par sevi ik pa laikam atgaadini, bet nepaarshaujot paar striipu. dari to taa, lai 2/3 gadiijumu vinjsh ir iniciators un nekaadaa gadiijumaa neskrien pie pirmaa svilpiena no seerijas "miiljaa, negribi pie manis shovakar atbraukt?". tai vietaa piedaavaa tikshanos riitvakar un lai vinjsh pats tev atbrauc pakalj utt. viirieshi neveertee augstu taas sievietes, kuraas neiegulda ne laiku, ne liidzekljus.
17.01.2013 23:19 |

Reitings 20
balancēt dažkārt ir tik grūti, ja sirds lec pa muti ārā, bet prāts saka: saņemies!
17.01.2013 23:24 |

Reitings 20
up
18.01.2013 01:23 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Pārpratumu vajag atrisināt izrunājot vai atvainojoties, ja tas nepieciešams! Obligāti, ja vēlies viņu paturēt!

.. atkarīgs no laika, cik jau esat kopā .. sākumā - jā, vīrietim ir jārūpējas par attiecību uguntiņu, bet drīzumā arī sievietei jāpievienojas viņa rūpēm, citādi viņš vienkārsi neredzēs ieinteresētību no otra cilvēka un pats apdzēsīs šo uguntiņu .. neiesaku tēlot ledus karalienes ilgāk par 2-3 nedēļām (tas ir subjektībs - mans viedoklis) citādiem vīŗiešiem tas var būt vairāk vai mazāk ..

Un, ja viņš jau ir Tavs, tad pilnīgi noteikti jābeidz tēlot ledus karaliene!!! Man ir tā, ka pirmās nedēļas man patīk, ka ir atturīgāka, tomēr pēc tam gaidu jau atdevi arī no viņas .. un ja šīs atdeves nav .. tad kaput :D Neesmu es ieinteresēts viens strādāt pie attiecībām, jo zinu pie kāda gala tas noved ..
18.01.2013 09:51 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits