Iepazīšanās klubos?

Reitings 2
Reģ: 17.01.2013
Ko jūs sakiet par iepazīšanos attiecībām naktsklubos, bāros?
Manu draudzeņu pieredze ir diezgan skarba.
Iepazīstas ar puisi kādā no naktsklubiem, bāriem, puisis izmaksā dzērienu un gaida kaut ko pretī, kādu bonusiņu. Draudzenes man protams ir šķīstas, tāpēc nepadodas vīrietim un uz mājām neiet. Bet mani šokēja, man labākās draudzenēs māsīca, kura ir Jehovas lieciniekos, nezinu īsti, kas tas ir, bet man liekas, ka tā ir vieta kur vienkopus apgrozās ticīgi, šķīsti cilvēki. Viņai ir 21 gads, brunete, figūrīga, mācās augstskolā Rīgā, diezgan tāda pareiza, neesmu redzējusi viņu smēķējam un dzeram alkoholu saturošus dzērienus. Bet nesen viņa esot norāvusies, sākusi staigāt pa klubiem, bāriem. Iepazinusies ČBK ar kaut kādiem džekiem (VIENA PATI), viņai ir uznācis kaut kāds dullums. Kad parunājam, saka, ka beidzot grib nopietnas attiecības, bet tādos klubos taču nopietnas attiecības nevar atrast, tur vīrieši par glāzi dzēriena gaida bonusus, attiecībām var iepazīties citur (iepazīšanaš aģentūras, portāli, draugs draugam iesaka takā utm.)

Pēc Martina pieprasījuma, varu pateikt, ka tā meiča galīgi norāvusies no ceļa. Tā kā mana tā druška, viņai nogalvojusi patēriņa kredītu 1600Ls vērtībā, katru mēnesi esot jāmaksā 60Ls, tad nu jau 3 mēneši, ka patēriņas kredīta summu velk no druškas konta, un neko nevar padarīt. Mistiskākais, ka nav zināms kur tā māsīca to naudu nopļurzājusi.
Iespējams tie džeki no ČBK viņu izmanto, bet palīdzēt nekā nespējam. Tur jau tā sāls, ka klubos tusējas vieni vienīgi naudas kāri veči, kuriem interesē kāds labus. Neies tas puisis tak uzsaukt aliņu Corona, ja nebūs skaidrs, ka pēc tam būs kāds prieciņš. Pašai ir gana liela pieredze. Vienreiz ar mīļumu taisījām eksperimentu, draugs man iedva 20 Ls uz nakti, ja es šos 20Ls iztērēšu, pati vainīga, bet ja man makā būs šie 20Ls, nākamajā dienā dabūšu vēl 20Ls. Sēdēju 2h pie tukšas bāra letes, neviens čalis nepienāca klāt, neuzsauca kokču, kāds pienāca un gribēja sarunu uzsākt, sāka stāstīt par savu statusu bembi kaut kādu graustu, un viss tik kruta, viņš mani neatstāja 2h un neko neuzsauca, pats sūca lētāko alu no 2 litra kausa. Un tad viņš man uzdeva tādus jautājumus- par ko strādā, tev ir savs dzīvoklis, labi maksā, čalis tev ir utm?
Kad šis atšuvās, 3 naktī pati sev nopirku Margaritu, un ko ne, uzradās uzreiz meitu lencēji, bez nekā, prasu kāpēc nedzer, tad tur ērču pote esot bijusi, tad nākamajā dienā asinis jānodod un citas atmaksas.
Nu tā kaut kā!
Klubos nevar iepazīties!
17.01.2013 21:20 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Patiesībā visai skarbi, bet smieklīgi. :D Vispār apbrīnoju to viņa drosmi.. Ne katrs tā spētu.

18.01.2013 16:19 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Lancaster .. Tu mani dzīvē esi redzējusi .. vai tiešām neveltītu man deju? Vai tad es izskatos .. nederīgs vienai dejai? Labi .. vari neatbildēt .. tie ir retoriski jautājumi ..

Tā jau katra paša izvēle iet vai neiet .. nav ko savu viedokli te uzspiest :D

Kašķīte Cheers:D
18.01.2013 16:22 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
^^, es 99% gadījumu atsaku nepazīstamiem vīriešiem pat 1 deju, jo esmu cilvēks, kam grūti izturēt svešinieku pieskārienus. man liek justies ļoti neomulīgi pat tas, ja dejas laikā manai rokai vai viduklim, pieskaras. tāda nu es esmu.

ar pazīstamiem čaliem gan izdejojos kā traka :D
18.01.2013 16:26 |

Reitings 1603
Lancaster es Tevi ļoti labi saprotu, jo arī man bija dzīvē posms, kad neviens nevarēja ienākt manā privātajā zonā .. pat ne vecāki .. dažādi mēs esam :D Tagad gan tāda problēma vairs nav .. un īstenībā tā pazuda līdz ar sākšanu iet uz deju nodarbībām, kad nodarbībās vienā vakarā bija jādejo ar 15-20 dažādām sievietēm .. nu jau apradu :D
18.01.2013 16:32 |

Reitings 7497
^^,
man agrāk tāda "problēma" (man tas nesagādā neērtības, tāpēc nesauktu par problēmu) nebija. tieši pēdējā gada laikā. savādāk uztveru un novērtēju savu ķermeni un arī nevēlos savā enerģijā dalīties ar katru pretīmnācēju :) laikam izlausās augtprātīgi, bet tā nav :D
18.01.2013 16:36 |

10 gadi
Reitings 2508
Reģ: 11.03.2010
Vai, man ,ka klubā sāku dejot līdzīgu salsai vai modernās dejas, tad sāk salipt pie manis bariņš :D
Kādreiz gāju uz Hip-hip dejam un treniņi beidzas tik vēlu, kad visi uz klubu gāja, sestdienas, svētdienas, tad man sporttērpa gribēja pavilkt kaut iet .. viens bija pat gatavs man samaksāt, lai izdejojos, jo nemak dejot :D
Parasti atsaku, jo visiem gribās padejot ar meitenem ,kas labi dejo un sajust gurnus :D.
Bet tā , gadijušies orģināli čaļi, kas ilgi mēģinājuši saprast, ka doma ir iepazīties uz vairākiem vakariem, ne vienas nakts.
18.01.2013 16:40 |

Reitings 1603
Lancaster ar katru nevajag - tikai ar īpašiem pretīmnācējiem :D
18.01.2013 16:40 |

Reitings 7497
^^, tāpēc minēju, ka atsaku 99% cilvēku :D :D 1% ir vīrieši-dejotāji, vai tādi, ar kuriem dzirkstelīte tajā brīdī ir :)
18.01.2013 16:44 |

10 gadi
Reitings 319
Šodien no rīta lasīju šo diskusiju un nevarēju saprast, kāpēc mani nepamet sajūta, ka kaut ko ļoti līdzīgu jau esmu dzirdējusi.

Tagad, vakarā, garlaikojoties vazājos pa visām draugiem.lv domubiedru grupām pēc kārtas. Un ko es atrodu? http://www.draugiem.lv/group/16002869/...-sex.bez.milestibas-...-un-citi-dzives-prieki./?f_tid=4106684
18.01.2013 22:48 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Es nekad nevienā klubā neesmu iepazinusies ar kādu idiotu, mačo vai ko tamlīdzīgu, jo ar tādiem cilvēkiem gluži vienkārši nerunāju. Izmaksāt arī sev parasti neļauju.
Esmu iepazinusies ar tiešām foršiem džekiem, dažreiz pilnīgi brīnos, ka ir tik daudz superīgu cilvēku.
Vēl tagad atceros kā viens puisis pienāca klubā pie manis un draudzenes, paprasīja kādu dziesmu vēlamies dzirdēt, piegāja pie DJ un jau nākamā skanēja mūsu izvēlētā dziesma. Puisis pienāca klāt un novēlēja jauku vakaru un aizgāja prom, bet nodoma "saņemt ko pretī" :D
Turklāt mani parasti aicina uz vakariņām kādā citā dienā, nevis uz viesnīcas numuru. Izskaidrojusm vienkāršs - neatstāju par sevi vaļīgas meitenes iespaidu.

What you get is what you give. Es tomēt ticu tam, ka cilvēki piesaista sev līdzīgos.

Tātad, iepazīties var. Vismaz tajos klubos, kurus apmeklēju es.
18.01.2013 23:07 |

Reitings 95
Reģ: 05.08.2012
Nepiekriitu, ka klubos nevar iepaziities, loti daudz normali cilveeki iet atpuusties, svariigi ir uz kadu klubu ej un kaa sevi pasniedz, ka jau BaCk rakstiija. Ar savu viiru iepazinos klubaa-forss cilveeks.. :D
20.01.2013 11:40 |

Reitings 95
Reģ: 05.08.2012
Jaa, un uzsaktos dzerienus nepienemu, man parasti ir bail, ka kaut ko iejauks. Vispar dzeru kaut ko, kas tiek atverts manu acu prieksa.
20.01.2013 11:41 |

Reitings 357
Tā jau kkāda urlu padarīšana- iespējams tādas lietas notiek Kabatā, Depo un kādi vel Tur muzikālie bāri, pagrabi :D!
20.01.2013 11:51 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Neies tas puisis tak uzsaukt aliņu Corona, ja nebūs skaidrs, ka pēc tam būs kāds prieciņš

Drausmas.

Esmu iepazinusies klubos, tagad pāris reizes gadā apmeklēju šāda tipa iestādes. Iepazīšanās man gan nekad nav bijusi ilglaicīga. Kad vairāk nebiju brīva, secināju, ka gan izmaksātāji, gan iepazīties gribētāji krietni samazinājās, laikam dēļ fluīdiem, lai gan es pati raidu tādu nostāju, ka neko negribu un man neko nevajag, tieši tāpēc pēdējās reizes izmaksāju sev pati :D :D Izdariet secinājumus - ja cilvēks ir atvērts komunikācijai, tad arī kāds pie tā pievilksies.
20.01.2013 11:54 |

Reitings 821
Reģ: 23.04.2011
Nedzīvoju Latvijā, tāpēc tur uz klubiem esmu bijusi tikai 3 reizes, un nevarēšu pateikt, vai situācija tur ir tāda pati, kā šeit.
Šeit scenarijs vienmēr ir bijis viens. Jā, sākumā paļurini par kaut ko galīgi mazsvarīgu, bet ne cik ilgs laiks nepaiet, kad jau esmu dzirdējusi par to, ka vajadzētu aizbraukt ciemos "uzspēlēt pokeru", vai vienkārši aplūkot, cik tad nu skaistā vietā cilvēks dzīvo. Aizvakar atradu sev, lai gan vecāku, bet sakarīgu un interesantu sarunu biedru, taču visi mani prieki par jauniepazīto foršo un izglītoto cilvēku noplaka tad, kad viņš man sāka uzskatāmi bāzt acīs to, cik ļoti labāk viņam patīk Latvija, salīdzinājumā ar Igauniju. Sapratu, uz ko mērķē. Kad pateicu, ka ir laiks doties mājās, aicināja pie sevis.
Nezinu, varbūt neraidu tos pareizos signālus, lai pie manis pienāktu sakarīgi cilveki, kuri ir nākuši atpūsties, nevis atrast kādu, kuru iz***zt. Varbūt tikai man šķiet zem sava goda iet mājās ar gandrīz nepazīstamu cilvēku, bet varbūt es vēl esmu pārāk jauna un naiva, un cilvēki ap 30 tā dara.
20.01.2013 12:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits