Iepazīšanās klubos?

Reitings 2
Reģ: 17.01.2013
Ko jūs sakiet par iepazīšanos attiecībām naktsklubos, bāros?
Manu draudzeņu pieredze ir diezgan skarba.
Iepazīstas ar puisi kādā no naktsklubiem, bāriem, puisis izmaksā dzērienu un gaida kaut ko pretī, kādu bonusiņu. Draudzenes man protams ir šķīstas, tāpēc nepadodas vīrietim un uz mājām neiet. Bet mani šokēja, man labākās draudzenēs māsīca, kura ir Jehovas lieciniekos, nezinu īsti, kas tas ir, bet man liekas, ka tā ir vieta kur vienkopus apgrozās ticīgi, šķīsti cilvēki. Viņai ir 21 gads, brunete, figūrīga, mācās augstskolā Rīgā, diezgan tāda pareiza, neesmu redzējusi viņu smēķējam un dzeram alkoholu saturošus dzērienus. Bet nesen viņa esot norāvusies, sākusi staigāt pa klubiem, bāriem. Iepazinusies ČBK ar kaut kādiem džekiem (VIENA PATI), viņai ir uznācis kaut kāds dullums. Kad parunājam, saka, ka beidzot grib nopietnas attiecības, bet tādos klubos taču nopietnas attiecības nevar atrast, tur vīrieši par glāzi dzēriena gaida bonusus, attiecībām var iepazīties citur (iepazīšanaš aģentūras, portāli, draugs draugam iesaka takā utm.)

Pēc Martina pieprasījuma, varu pateikt, ka tā meiča galīgi norāvusies no ceļa. Tā kā mana tā druška, viņai nogalvojusi patēriņa kredītu 1600Ls vērtībā, katru mēnesi esot jāmaksā 60Ls, tad nu jau 3 mēneši, ka patēriņas kredīta summu velk no druškas konta, un neko nevar padarīt. Mistiskākais, ka nav zināms kur tā māsīca to naudu nopļurzājusi.
Iespējams tie džeki no ČBK viņu izmanto, bet palīdzēt nekā nespējam. Tur jau tā sāls, ka klubos tusējas vieni vienīgi naudas kāri veči, kuriem interesē kāds labus. Neies tas puisis tak uzsaukt aliņu Corona, ja nebūs skaidrs, ka pēc tam būs kāds prieciņš. Pašai ir gana liela pieredze. Vienreiz ar mīļumu taisījām eksperimentu, draugs man iedva 20 Ls uz nakti, ja es šos 20Ls iztērēšu, pati vainīga, bet ja man makā būs šie 20Ls, nākamajā dienā dabūšu vēl 20Ls. Sēdēju 2h pie tukšas bāra letes, neviens čalis nepienāca klāt, neuzsauca kokču, kāds pienāca un gribēja sarunu uzsākt, sāka stāstīt par savu statusu bembi kaut kādu graustu, un viss tik kruta, viņš mani neatstāja 2h un neko neuzsauca, pats sūca lētāko alu no 2 litra kausa. Un tad viņš man uzdeva tādus jautājumus- par ko strādā, tev ir savs dzīvoklis, labi maksā, čalis tev ir utm?
Kad šis atšuvās, 3 naktī pati sev nopirku Margaritu, un ko ne, uzradās uzreiz meitu lencēji, bez nekā, prasu kāpēc nedzer, tad tur ērču pote esot bijusi, tad nākamajā dienā asinis jānodod un citas atmaksas.
Nu tā kaut kā!
Klubos nevar iepazīties!
17.01.2013 21:20 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
mans paziņu loks apliecina, ka babņiks ir sinonīms dejotājam. Visi kā viens!

Es pilnīgi noteikti neesmu babņiks :D
18.01.2013 13:23 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
2 stundas nosēdēt klubā un neviens nepienāk - tas ir labs! :D Pirmo reizi par kaut ko tādu dzirdu un nudien nesaprotu, kādiem defektiem meitenei jāpiemīt, lai tā notiktu.

Vienmēr, kad kāds saka, ka klubos nevar iepazīties ar sakarīgiem cilvēkiem, man prātā ir jautājums - ko tad pats dari klubā? Vai neuzskati sevi par normālu? Uzskatu, ka var iepazīties.

^^,
Bija tur viena sieviete arī ar savu vīru - ļoti labi dejoja, bet vīrs .. nepārāk. Tad nu piegāju uzaicināt, bet viņa man atteica, jo esot precējusies .. es viņai - jā, redzu, bet es vēlos tikai padejot! Tāpat mani atšuva .. nu WTF??? Tāpat ļoti daudzas, kas vienkārši pateica, ka nedejos un viss .. nu nokomentējiet man, lūdzu to, kāpēc nevar vienkārši padejot???

Es brīnos par to, ka tu brīnies. Es pilnīgi varu iedomāties, cik vīrs justos neveikli, ja sieva ietu dejot ar nepazīstamu vīrieti, turklāt, ja tu vēl, nedod dievs, tur salsas paņēmienus iepītu, kas vispār ir ar seksuālu piesitienu. Tāpat, iespējams, viņi atnāca kopā, lai baudītu laiku divatā vai kaut kādā savā bariņā, nevis, lai iepazīties ar svešiem vīriešiem.
Kas attiecas uz brīvajām meitenēm - iespējams, tikpat kautrīgas, cik es, kad sastop TĀDU dejotāju. :D Lai gan parasti es piekrītu iet dejot klubos. Un vēl viens variants, ka tiešām tev netic, ka vēlies tikai padejot, bet uzreiz domā, ka esi te jau minētais babņiks un uzreiz atšuj.
18.01.2013 13:30 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
^^,

skarbā patiesība, kādēļ nedejoja ar Tevi - Tu vienkārši nesimpatizēji! Tas nav nekas slikts, tas ir normāli.
18.01.2013 13:34 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Ballēs, kas notiek kultūras namos vai kādos korporatīvajos pasākumos normāla un bieža parādība ir, ka tu tur atrodies, lai padejotu. Tikai padejotu.
Tad arī ir normāli, ka var padejot ar precētu, neprecētu, vienu, otru, nu tā kārtīgi izdejojoties.

Naktsklubos notiekošais tomēr vairāk vai mazāk ir, ja dejot, tad iepazīties un potenciāli kaut ko sabīdīt.
18.01.2013 13:35 |

Reitings 1603
Queen būs vien jāsamierinās :D Esmu pārāk ugly, lai ar mani dejotu :D

Womankind nu comeon .. padejot ta var?! Nu, ja nepatīku, tad mierīgi pēc tam pateikt - srry vecīt - u suck :D Neapvainotos .. bet nu ka pat padejot nevar .. tas gan aizvainojoši .. ļoti labi saprotu, ka gaumes ir dažādas un visām nekad neizpatiksi .. un mērķis jau nav izpatikt, bet atpūsties - padejojot.

Pievakare Neesmu jau tik kruts dejotājs un uzreiz netaisīšu izgājienus .. skatos cik meičuks var panest pirms mēģinu ar viņu ko sarežģītāku izdejot :D Negribas jau pazemot uz deju plača - tad jau tok vairs nedejos :D Ar savu tagadējo "projektu", lai arī viņa nekad nav mācījusies dejot, sanāk ļoti labi pat ar daudziem salsas elementiem .. sākums bija mazliet pasmags, bet, tiklīdz viens pie otra piešāvāmies, super! Vienkāršos griezienus tikai tā :D
18.01.2013 14:19 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
^^ - Tu apzinies, ka Tavs mērķis ir tikai padejot. Viņa (tevis noskatītā deju partnere) to nezina un varbūt nevar nemaz iedomāties.
Notiek Tevis vērtēšana, kā potenciāla partnera, līdz ar to - atteikšana.
18.01.2013 14:24 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Vienā vakarā izstaigājām ar draugiem kādus 3 klubus, fuj nepatīk man tur gaisotne, meičas uzreiz lien klāt puišiem tīksminās. Vairs neeju un neiešu :D pretīgi
bus savējam jāuzprasa lai iemāca mani dejot :D
18.01.2013 14:24 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
^^, jo vairāk lasu Tavus komentārus, jo vairāk šķiet, ka Tevi pazīstu. Bet dažu nesakritību dēļ tomēr jādomā, ka esi manas paziņas draugs, ne viņš pats. ;D
18.01.2013 14:25 |

Reitings 1603
Hippie Chick iespējams .. Latvija ir TIK maza :D

Womankind Un tā ir lielākā sieviešu/vīriešu kļūda, ka no izskata vien tiek spriests par cilvēku .. es pat pasaku, ka mani interesē tikai deja un nekas vairāk .. tāpat - stienis :D Nožēlojami :D

Hvz kuros klubos lien klāt puišiem? Gribu zināt :D
18.01.2013 14:33 |

Reitings 265
Reģ: 03.09.2012
Klubos var iepazīties, ne visi ir tādi, kas grib tikai vienas nakts sakarus, es zinu vairākus pārus, kas tā ir iepazinušies un pēc tam arī apprecējušies, pati ar draugu arī iepazinos klubā, un nju jau vairāk kā gadu esam kopā. :)
18.01.2013 14:34 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
īstenībā nezinu nevienu, kurš ietu uz klubu, lai tikai padejotu :D
18.01.2013 14:39 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
domāju, ka klubos var iepazīties ar tādu cilvēku, kurš atbilst tam, kādu priekšstatu par sevi radi.
piemēram, es metu ignore visiem, kuri ir piedzērušies, standartfrāzēm apveltīti un palaiž rokas (jā, kaut vai roka aplikšana ap gurniem, nu i nafig svešam cilvēkam grābstīties?), bet zinu daudzas, kuras tādu atzīst par labu esam. netrūkst arī uzmanības no vīriešiem, kuri ciena sievietes. ar tādiem arī var iepazīties, un pēc balles tikt pavadītai mājās, nevis no rīta meklēt vīrieša dzīvoklī drēbes. ja jūs pašas guļat ar vīrieti pirmajā naktī, vai turpināt sarunu ar pilnīgiem kretīniem, kuriem uz pieres rakstīts, ka grib nogrūsties, tad lol, ko jūs no viņa sagaidāt? ;D tas jau pasaka visu. ja regulāra tāda pieredze, tad jau, protams, ir uzskats, ka uz klubu jau normāli vīrieši neiet. ;) iet, iet!
18.01.2013 14:44 |

Reitings 810
disaster, ir tādi eksemplāri.

Piemēram, es. Un zinu, ka neesmu vienīgā tāda.

šobrīd trūkst laiks, lai apmeklētu deju nodarbības, tadēļ šad tad nedēļas nogalēs dodos izdejoties uz Vecrīgu vai laižu uz lauku ballēm ;)
18.01.2013 14:47 |

Reitings 3966
^^ kaļķu vārtos lien klāt :D tur točna vairs nesperšu savu kāju, vismaz ar savējo puisi :D
18.01.2013 14:47 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
īstenībā nezinu nevienu, kurš ietu uz klubu, lai tikai padejotu

nepiekritīšu ;) ir vīrieši, kuri iet izklaidēties, pabūt kopā ar saviem čomiem ;) zemapziņā tāpat visi, kuri ir brīvi, ejot uz klubu, grib atrast otru, bet tas jau uzreiz nenozīmē seksu. iepazīšanās un sekss vai laizīšanās nav viens un tas pats.
18.01.2013 14:48 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
^^ - varbūt potenciālajai deju partnerei tu tik ļoti nepatiki ārēji, ka viņa nebija spējīga dejot ar tevi, man dejošana tomēr ir kaut kas vairāk par stāvēšanu blakus, negribētu pat dejot ar kādu, kura izskats/personība nesimpatizē.
18.01.2013 14:49 |

Reitings 2552
kā tu man vari nepiekrist, ka es napazīstu. mums tak dažādi draugi :D
18.01.2013 14:50 |

Reitings 2552
bet nu man draugos visi ir babņiki :D
18.01.2013 14:51 |

Reitings 318
Esmu klubos iepazinusies,bet tas jau bija pasen,kur tie laiki :D Tagad retu reizi ar vīru aizejam vai ar draudzenēm,bet tas ir reti,nepatīk vairs klubu dzīve....
Vienīgais retu reizi aizejam padancāt uz krekliem un labvēlīgo.
18.01.2013 14:54 |

Reitings 1603
Kaļķa vārtos esmu bijis - nezinu, kas Tev tas par eksemplāru, ka lien klāt .. man nelīda :D Es gan biju visu laiku sievietei blakus .. tāpēc grūti spriest :D

Bet jāatzīst, ka esmu pamanījis, ka sievietes skatās, ka es ar kādu meičuku dejoju ar tādu izteiksmi, ka ļoti labprāt būtu viņas vietā .. un pat krietni vecākas dāmas .. brrr .. bet nu ne jau viņas uz mani skatās .. uz to, kā dedjoju un labprāt pašas tiktu izdancinātas .. vismaz es tā ceru .. :D

Disaster - ir .. man daudz tādu zināms :D Kopā arī ejam un visi bariņā normāli atlaižam :D
18.01.2013 14:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits