Sveiks, man ir tda problēma , manai tagadējai meitenei ar kuru esmu kopā ir tāda dīvainība, viņai nekut un nekad nav kutējis? Es zinu, ka tas nav normāli, bet, kas par lietu? :(
haha, kāpēc tas nav normāli? :D Man, piemēram, arī ne īpaši kut, ja nu vienīgi pēdas. Man vairāk kutināšana asociējas ar sāpēm, kad kāds mēģina pirkstus aizbāzt aiz ribām, jo domā - jo stiprāk, jo labāk. :D
Man arī bija laika posms, ka nekutēja, neteikšu, ka tagad baigi smejos, ka kutina, bet kaut ko jau jūtu. Katram cilvēkam ir īpatnības, vai tad ar viņu vairs nebūs interesanti, ka nekut, ne jau tādēļ draudzējaties :D
nav ineresanti kutināt, bet viņai nekad dzīvē nav kutējis, viņa man stāstīja, ka viņas mama viņu kutinja, ka bija zīdainis un pat tad viņai nebija nekāda reakcija un pie tam viņa neko nejūt, kad kutina, tikai manus pirkstus, ka skaros klāt.
haha, kāpēc tas nav normāli? Man, piemēram, arī ne īpaši kut, ja nu vienīgi pēdas. Man vairāk kutināšana asociējas ar sāpēm, kad kāds mēģina pirkstus aizbāzt aiz ribām, jo domā - jo stiprāk, jo labāk