Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nezinu ko iesākt!

Reitings 17
Reģ: 22.10.2010
Sveikas, iespējam ka atkārtošos, bet es tik tiešām vairs nezinu ko iesākt, vai pārtrukt attiecības vai saglabāt, kaut gan neredzu tam jēgas attiecībām mūsu, tas ir nākotni, jo draugam ar ko esmu kopā gandrīz trīs gadus nav ienākusi doma sākt ar mani dzīvot kopā, nedēļā satiekamies tik divas reizes, kaut gan abi dzīvojam vienā pilsētā, uzmanības man arī pietiekoši nepievērš, ne apvaicājas vai iejūtas manā jomā utml. kad runāju ieminējos par precībām, ka kaut kas kaut ko ir bildinājis, viņš atbild, priekš kam vispār kaut kas jābildina un jādzemdē bērni, priekš kam tas vajadzīgs!
Pēdējā laikā katru reizi viņu ķeru, ka satiekamies tik reti utt, šis tik uztver to kā joku!
Un nav jau mums tie gadi vairs tik maz - tas ir padsmitnieki!
ko Jūs darītu manā vieta???
17.01.2013 11:37 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Cik jums īsti ir gadu?
un es arī neuzskatu,ka jums būtu jāprecas un vispār par to jārunā,ja pat pie kopdzīves neesat tikuši. Kas to lai zin - varbūt kopā padzīvosiet un sapratīsiet,ka neesat vajadzīgi viens otram...Kādas kāzas ?kādi bērni?
17.01.2013 11:40 |

Reitings 236
Reģ: 29.04.2011
Es jau būtu prom, jēga no cilvēka, kurš nemaz nedomā par kopīgu nākotni ar Tevi!
Bet pati esi atbildējusi uz savu jautājumu - "kaut gan neredzu tam jēgas attiecībām mūsu"
17.01.2013 11:42 |

10 gadi
Reitings 6261
Reģ: 01.04.2009
Varbūt, ja pie apvāršņa parādītos Tev cits džeks, esošais sarosītos? Lai gan...tas tāds riskants pasākums :D
17.01.2013 11:45 |

Reitings 20
Reģ: 29.01.2009
Netērē savu laiku ar cilvēku, kurš nespēj Tevi novērtēt, vai skaidrs, ka nevelas neko nopietnu. Varbut ir vērts ar vinu atklāti izrunāties par to ko tu vēļies un ko vēlas viņš - ja arī pec tam ir skaidrs, ka pusis pat nedomā par tām lietām, kas svarīgas tev - neturi aizņemtu vietu un dod sev iespēju satikt kādu kurs gribēs to pašu un ar ko kopā būsi laimīga, jo cik saprotu šobrīd ta nejūties. Šādi lēmumi vienmēr ir sāpīgi, bet rezultats parasti ir tā vērts.
17.01.2013 11:46 |

Reitings 17
Reģ: 22.10.2010
30 gadi jau vairs nav tālu mums...
es jau nesaku, ka uzreiz gribu precēties, es saku, kaut kādu nezinu ainu no mūsu nakotnes, tikai kopā dzīvošana un viss pagaidām, bet pat to viņs nav ieinteresēts... :(
17.01.2013 11:48 |

Reitings 615
Reģ: 20.10.2009
Pamēģini ar viņu parunāt ne tikai par kāzām un bērniem, bet gan par to, kas īsti notiek Jūsu attiecībās. Nav jau liela māka izšķirties, lielāka māka ir izrunāties un, kas zin varbūt arī būs tās kāzas un bērni. ;)

Vispār jautājums, kāpēc Jūs vēl nedzīvojat kopā?
17.01.2013 22:39 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
te jau jájautá vai jums vispár ir attiecíbas, vai jús esat kopá, nevis jáspriedelé par kázám :D
17.01.2013 22:42 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
CIIIIIK? 3 gadus un tu vēl neesi pametusi?

manējais mani paķēra, uzreiz jau mēnesi pēc iepazīšanās sākām dzīvot kopā, viss okey!

es tavā vietā lieki nemocītos, pārtrauktu kontaktu un gaidītu īsteno, nevis šitādu, kam Tu, nemaz nerunājot par precībām vai bērniem, neesi padomā. pie 30 gadiem, tas jau ir vecums, kad normāli vīrieši jau sen ir atraduši savu mīļoto, dzīvo kopā un ir laimīgi.
skaties pati, bet es neredzu nākotni tādām ''attiecībām''
17.01.2013 22:45 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits