Ja jau esiet bildinātas vai būsiet.. vai vīrietis jautāja tev kādu gredzenu tu gribi ? Un ja bildināja jau ,vai tev patika gredzens?
Es baigi uztraucos,ka man nepatiks gredzens :D
Un kā apmēram izskatās tavs saderināšanās gredzens? :)
Ja var,ieliec foto :)
neesmu bildināta, bet, kad tas brīdis pienāks, es gribu, lai mans gredzens ir skaists. un domāju, ka var būt tā, ka nepatīk. zinot drauga gaumi, es nedaudz baidos :D un ceru, ka meitenes juvelierveikalā viņam palīdzēs, ja kādreiz līdz tādam brīdim nonāks :D
man patīk šie :
šajā sakarā man gribas teikt, ka laikam vairums sieviešu saderināšanās gredzenus nenēsā vai arī tomēr nav saņēmušas, jo strādājot darbā ar sievietēm un rokām:D varbūt vienai no 20 ir redzēts saderināšanās gredzens, kaut gan laulības gredzens ir katrai otrajai:)
Man patiesībā gredzenus nepatīk nēsāt.
Agrāk patika, bija uz katras rokas pirksta pa vienam vai 2x zelta gredzeniem ( izņemot vidējā ).
Patiesībā bija arī laulības gredzens, kuru vilku uz klubiem, kad nebija vēl 18 :D Labi šancēja un dokumentus man nekad neprasīja :D
Kad būs zvaigznes sastājušās tā, lai notiktu 8. pasaules brīnums, tad:
-galvenais, lai ir zelts, spīdīgs un paliels.
kad mani ex bildināja, tad man bija šāds:
šis gredzens pazuda, un man nav ne jausmas kādā veidā, kā akā iekritis.
-laulības gredzenu arī gribu platu. :D
Es driizaak zinu, kaadu es negribu. Galvenais lai nav vijumi, lai nav zelta (baltais gan der), lai nav asimetrisks. Akmens lai ir caurspiidiigs vai melns. Paareejais vienalga, kantais, apaljsh, liels, mazs, bet lai ir vienkaarssh.