*sexywoman
Mjāaa.. izklausās pēc manām pirmajām attiecībām... arī es biju idiote.. šis sēdēja akmens seju.. es sēžu bez maz vai uz ceļiem lūgdamās blakusun raudu kaut ko... tāds stulbums un tāda pazemošanās... un beigās tagad saprotu ka tieši tas viņam besija visvairāk, tā ņaudēšana un apkār luncināšanās brīdī, kad ir dusmas un gribas izdusmoties....
Tad man sāka piegrieszties, saņēmos, absolīju sev , ka sevi vairs nepazemošu... tā arī darīju... tad šis sākumā vēl lika ignoriņu, jo bija pieradis, ka es tāpat uz vēdera lienu.. kad saprata, ka patiešām palieku vēsa un man arvien vairāk PO... sāka uztraukties...
Kad man patiešām jau bija pilnīgi vienalga, man viss bija noriebies, sapratu, ka esam kopā pieraduma pēc un vienā ballītē uz kuru mistiskā kārtā sanāca aiziet vienai, satiku vienu foršu čali, kurš man pievērsa uzmanību un kuram es patiku un viņš iepatikās man... sapratu, ka ar veco īgņu mums nav nekas kopīgs un mīlestība tur nekāda nav pavisam noteikti... a ko šis.. kad pateicu, ka šķiramies viss cauri... cilvēks sabruka... nebija iedomājies ka tā var notikt... bija panikā... cik no draugiem saprotu ilgi ilgi netika pāri šim visam... tikai tagad pēc 5 gadiem sāk veidot kaut kādas attiecības...
Nu vajag parādīt, ka mūžīgi netrīsies ap viņu un uz vēdera nelīdīsi šo attiecību dēl... varbūt nostrādā...