Sveikas.
Man šodien pirmo reizi uz kakla uzsūca zilumu. :D -.- Ja Jums tā ir bijis patika un vispār ko sakat par to, ka puisis jūs uz kakla ir iezīmējis? :D
Nav paticis, ka tāds pleķis uz kakla ir. Reiz pat puisis ieminējās, ka uzsūks man tādu kā krellīti. Protams, neļāvos. Sajūtas skūpstot, laizot, sūcot kaklu jau patīkamas, bet tas zilums beigu beigās..
Manuprāt, pat virsraksta smaidiņš jau norāda, ka autore vēl nav pieaugusi, bet tikai ceļā uz to (lūdzu, neuztvert kā apvainojumu!). Tā teikt -jauniešu/pusaudžu stilā!
Ja tas būtu 6 -7 gadus atpakaļ, tad patiktu, tagad man tas nešķiet nekas saistošs un uzmanības vai pat pieminēšanas vērts! Šāda veida lietas palika un arī paliks uz visiem laikiem manos pusaudžu gados :D
Bet ja jāiet sabiedrībā, tas izskatās lēti. Un ja pieķer ar tādu kaklu- Ooooj briesmas!
Man bija reiz gaījums tālā vidusskolā ,ka puisim misējās un pati nebiju ieraudzijusi! Bija sporta stunda un protams visi ieraudzīja- kauns pa visu seju! Neviens jau nezin to īsto stāstu - tāpēc skolotāja visām meitenēm sāka lasīt lekciju par tīņu mīlestību, seksu un maucību. Caur puķēm izteicās, ka esmu vieglas uzvedības utt.. Jutos tiešam lēta! :(