Kā saka, ja tev ir ideāli noformatēts darbs 4 jau praktiski esi dabūjis, jo tas ir daudzu klupšanas akmens tāpat kā secinājumu un priekšlikumu izveite, jo daudzi priekšlikumos veido vispārīgi, bet viņiem jābūt konkrētiem, piemēram, Uzņēmuma x vadītājām ir jāizvērtē uzņēmuma iekšēja komunikācija laika posmā no 10.01.13.- 31.01.13. aptuveni šādi.
Es parasti vispirms ķeros un salieku saturu pēc kura ir veiglāk orientēties, tad rakstu ievadu , tad sastādu jautajumus anketai vai intervijai , jo ja ir aptauja tad kvalitatīva kaut cik viņa skaitās no 100 respondentiem, un vēlams, skaidri definēt, mērķauditoriju, kura atbild uz šiem jautājumiem un skaidri pateikt kā viņus anketēji, kur un kā, vismaz Turībā pie tā diezgan piesienas. Tad veidoju teoriju jo tas man visvairāk nepatīk, bet diemžēl lielu daļu darba sastāda tieši teorija un petījums ar analīzi.
Cenšos visu uzreiz noformatēt pareizi.
Turībā ir tāda kā prasība katrā studiju gadā cik grāmatas ir jāizmanto. Piemēram, pirmajā kursā bija 10 ja nemaldos vismaz 3 bija jābūt svešvalodā, bija noteiktas grāmatas kuras nevarēja izmantot, protams + vēl internetā atrodamā informācija bija jaliek klāt.
Vispār man diezgan nepatīk rakstīt šos darbus