Debīlākais darbs, ko jeb kad esmu darījusi!
Pirmkārt attieksme no tiesnešiem pabriesmīga, tevi neuzskata par sūdu! Visi, es atvainojos sūda darbi jādara tev, lai arī patiesībā daļa no tiem ir arī palīga pienākumos. Tā teikt uzskats, ka palīgs tikai palīdz tiesnesim, bet visu, visu pārējo dara sekretārs. Darba daudz, NENORMĀLI, es biju beigta, kad atgreizos mājās, nācās palikt ilgāk un pat ņemt darbu uz mājām, lai visu apdarītu.
Citreiz nosēdi sēdē pus dienu, protokols uz padsmit lapām, norakstījies līks. Man pat redze sāka bojāties.
Un pamēģini kādu kļūdu ielaist! Kkadam sūda noziedzniekam konvojku aizmirsīst uztaisīt, oij, oij, galvu tev noraus! Paskaidrojumi un vēl tevi par to kļūdu 100 gadus kauninās!
Turklāt man pagadījās tādi kolēģi, kas visu laiku viens otru stukačoja + plus vēl visādi brīnumi bija.
Krievu valoda jāzina perfekti, jo ir pilns ar lohiem, kad vsp ne vārda nesaprot krieviski, bet tu nevari pēc sēdes neatbildēt uz viņa jautājumiem, it īpaši, ja tev vēl jāizskaidro viņam spriedums administratīvajā lietā.
Tā lūk, man riebās tas darbs, bet citi strādā un ir ok, bet nezinu nevienu, kuram šis darbs patiktu.