Tik tiešām nezinu, ko domāt! Varbūt izklausīsies mazliet jocīgi, bet.. ļoti gribās dzirdēt kādu viedokli.
Jau kādu laiciņu esmu brīva, līdz ar to ir daži vīrieši, kuriem esmu iekritusi sirsniņā. Konkrēti stāstīšu par diviem. Abus vīriešus jau pazīstu samērā ilgu laiku, kamēr biju attiecībās, uzturēju draudzīgas attiecības ar viņiem (principā kā ar visiem). Un nu jau kādu laiciņu, pēc pašķiršanās no bijušā drauga, gan viens, gan otrs vēlējās veidot attiecības ar mani.
Vienam uzreiz liku saprast, ka nekas nesanāks, bet ar otru sākām satikties biežāk, bet sapratu, ka nekas nesanāks, un pārstāju kontaktēties ar viņu.
Pēdējā pusgada laikā viņi abi ik pa laikam uzpeld, zvana, lai painteresēties kā man iet.. utt.
Lai gan jau toreiz liku skaidri saprast, ka nekas nesanāks. Un arī tagad nedaru neko tādu, kas liktu domāt, ka mainīju savas domas.
Un tagad viņi abi mani nošokē, un piedāvā tā saucamo "friends with benefits" jeb tikai seksu, bez attiecībām. Es vienmēr esmu brīnījusies, kā tas ir, ka labs paziņa jeb draugs piedāvā tikai seksu, un re ko pati saņemu! :D Un te jautājums nav, ko man darīt, gulēt vai negulēt :D :D
Es nezinu kā man tagad pret viņiem attiekties, vai tas ir normāli, vai nē, kāda ir viņu attieksme pret mani... protams, katram jau savs. Bet es nezinu, ko domāt..
Un šie abi vīrieši nav savā starpā pazīstami!