Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

sarežģīti

Reitings 41
Reģ: 13.01.2013
Tā nu sākšu..

Esam divi brīvi cilvēki, varētu pat teikt labi draugi, lai gan gluži tikai draugi mēs neesam, taču nekāds pāris arī nē. Mums ir kopīgi draugi un paziņas. Satiekamies samērā reti, šad tad sarakstamies, stāstām vien otram savus noslēpumus, diskutējam par dažādām tēmām utml. Starp mums nekā vairāk par skūpstiem nav bijis.

Tā nu ir sanācis, ka šīs dīvainā tipa attiecības velkas labu laiciņu. Protams, ja mēs būtu tikai draugi, nebūtu slikti, taču tā nav. Katru reizi viņu satiekot, domas kaut kur aizklīst un ļimst ceļgali.. Arī viņš, satiekot mani, kļūst neveikls, mazliet satraukts, bet acis spīd un mute smaida.

Bet.. šķiet, ka viņam esmu tikai labs sarunu biedrs, jo no viņa puses par kaut ko vairāk nav nekādas iniciatīvas. Dažreiz viņš jokojot pasaka, ka nāks dzīvot pie manis vai neprecēs mani, ja pamaz sāls salātos būs.

Tajā pat laikā viņš runā ar mani par citām meitenēm, kas dara mani mazliet greizsirdīgu. Saprotu, ka tam nevajadzētu būt nekāda pamata, un tomēr.. laikam ceru uz ko vairāk, taču negribu uzbāzties un visu sabojāt.

Jūtos apjukusi.. cerams, ka sapratīsiet.
14.01.2013 02:03 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
un ko tu no mums gribi? :) neredzu jautájumu... manuprát, viss ir ljoti vienkaarshi, atver muti un pajauta, ko vinjsh tevii redz, un ko grib no tevis!
14.01.2013 02:43 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
ja ir kļuvis neiespējami viņu uztvert tikai kā draugu, manuprāt par to ir viņam jāpasaka. kas neriskē, tas nevinnē, tādsevis mānīšana ildu laiku ir mokoša un arī neved pie attīstības tavā pašas dzīvē.

sarīko pasēdēšanu pie vīna glāzes un pastāsti kā jūties un ko viņš par to domā. vismaz iegūsi skaidrību.
14.01.2013 09:04 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
viņš vienkārši ir bremze :D savaldzini un padari traku viņu un viņš gribēs ko vairāk.
14.01.2013 09:18 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Ievelc gultā - problēma atrisināta :D Ja pēc tam aizies .. tādad - neko darīt .. ja meklēs Tevi vēl - būsi izsitusi visas viņa citas sievietes no galvas un tur būsi tikai Tu :D
14.01.2013 09:29 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Man bija līdzīga situācija, tikai bez jebkāda fiziskā kontakta. Manā gadījumā labāk bija neko neteikt, jo beigu beigās tas tikai izčakarēja draudzību. Ir jābūt 100% drošai, ka tu tiešām vēlies ar šo cilvēku ko vairāk, lai spertu šo soli.
14.01.2013 09:31 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Lai iepatiktos vajadzīgs izskats, lai iemīlētos- raksturs, lai nezaudētu -attieksme! ;)
14.01.2013 09:32 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits