Rītdienas (pirmdienas) beztēma.

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Ja jau es te sēžu un gulēt, šķiet, netaisos, uzveidošu nākošās dienas beztēmu.

Beztēmas ietvaros varu pastāstīt, ka tikko saņēmu uzaicinājumu piedalīties dziedāšanas konkursā un tas jau ir trešais šogad. Bail domāt, kā to visu apvienot gan finansiāli, pie tam es nesaprotu, kā tie organizatori mani dabū rokā, jo neesmu jau nekāda zvaigzne. Pie tam viens konkurss paredzēts Lietuvā. Sēžu un domāju - priecāties par to, ka mani aicina vai dauzīt galvu pret galdu domājot, kā lai dabū tam visam naudu.

Kas jums jauns?
14.01.2013 01:41 |

Reitings 787
Reģ: 02.05.2011
Queen :D :D Tik traki jau nav ar mani, es vicinos ar dūrītēm tikai tad, kad mani kāds nokaitina :D Vīrs jau man 10x ir teicis, ka vienreiz šitas labi man nebeigsies :D Nu jā tagad būs mācība kādam laiciņam :D
15.01.2013 08:37 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Runājot, par pagātnes-tagadnes-nākotnes cilvēku, esmu izteikts pagātnes cilvēks. Mācos ar to cīnīties, bet tas nākas ļoti grūti. Es visu laiku skatos atpakaļ, nevis uz priekšu, kaut kāda negatīva pieredze toreiz, mani grauž un neļauj priecāties par to, kas ir un būs. Ai, sarežģīti vispār.

Par draudzenēm - es nezinu, nekad neesmu domājusi tādās kategorijās. Man vienkārši ir cilvēki, kurus gribu savā dzīvē un, kurus negribu.
15.01.2013 08:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits