Rītdienas (pirmdienas) beztēma.

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Ja jau es te sēžu un gulēt, šķiet, netaisos, uzveidošu nākošās dienas beztēmu.

Beztēmas ietvaros varu pastāstīt, ka tikko saņēmu uzaicinājumu piedalīties dziedāšanas konkursā un tas jau ir trešais šogad. Bail domāt, kā to visu apvienot gan finansiāli, pie tam es nesaprotu, kā tie organizatori mani dabū rokā, jo neesmu jau nekāda zvaigzne. Pie tam viens konkurss paredzēts Lietuvā. Sēžu un domāju - priecāties par to, ka mani aicina vai dauzīt galvu pret galdu domājot, kā lai dabū tam visam naudu.

Kas jums jauns?
14.01.2013 01:41 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
:) Patrīcija :), nu pagulēšu, kad viņa gulēs dienudusu. :)
Es baidos dzert miega zāles, tieši mazās dēļ Man bail, ka iemigšu un nevarēšu pamosties, kad viņa bļaus. Nē, bērns var nobļauties tā. negribu riskēt. Labāk pamokos pati.
Bet ar mazo, ja godīgi nemaz nav tik grūti padzīvoyies, vismaz ar manu - jāpasaka tikai "cepu, cepu kukulīti" un viņa sāk sist plaukstiņas un priecājas. :D
14.01.2013 08:49 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
❒ Single. ❒ Taken. ✔ Who cares, I’m awesome. (test)
14.01.2013 09:24 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Sveikas :)

KAS šorīt notiek? Izgāju no dzīvokļa, saskrējos ar kaimiņu, šis smaidīdams palaida mani pa priekšu, izsauca liftu (nu ok, normāli), braucu uz darbu - 2 vietās man pārkāroties diezgan bezkaunīgi ļauj un vēl pamāj, un uzsmaida (nesapratu), ienāku darbā - man jāiziet caur 3 durvīm, un VISAS man puiši attaisīja, novēlēja jauku dienu.. kkā wierd paliek :D

šodien beidzot tikšu pie dīvānā (l)

nedēļas nogale, protams, pa lauku majam - tiiik forši atpūtos. un mamma atkal sadomājusi meitiņu palutināt - tiku pie skaista TH džempīša un Guess krekliņa (l) un, jā, Elkor izpārdošanā bija, ko darīt. Neskaitot apģērbu, sapirku viskaut ko virtuvei. mm.

atbildot uz Queen jautājumu - es esmu riktīgs tagadnes cilvēks. par nākotni man ir kaut kāda nojausma, kopēja vīzija, bet dzīvoju tagad, bieži nedomāju par rītdienu, nenožēloju par pagātni un dodu pa bundžām tagad :D
14.01.2013 09:37 |

Reitings 218
Reģ: 20.09.2012
Labrīt!

Galva šodien kantaina, jo man netīšām vakar sanāca par daudz sadzerties karstvīnu. Ok, sauksim lietas īstajos vārdos - piedzerties. Tā neko draudzīgās svētdienas pusdienas.
Visu nakti pavadīju ik pa laikam mīļojot podu, bet šodien esmu uz strīpas un ne tajā sliktākajā paskatā, tad jau viss labi. :)

Es arīdzan sirgstu ar dzīvošanos pagātnē un nākotnē. Pietrūkst, ļoti pietrūkst spējas izgaršot šodienu un spējas apzināties, ka dzīve un dzīvošana nav tikai tas, kas būs rīt - kad būšu sakārtojusi attiecību jomu, kad karjerā būs sasniegts attiecīgs punkts, kad nopirkšu jaunus aizkarus vai nogriezīšu matus - dzīve notiek te un tagad arī bez tā visa. Jā, to es neprotu.

Bet šodien superskaista ziemīga diena un man par to bērnišķīgs prieks. :)

Lai jums arī priecīgi ap sirdi!
14.01.2013 09:59 |

Reitings 704
Reģ: 13.06.2011
Labrīt, :)

Man šodien ļoti labs noskaņojums, nav jau par ko skumt. :) Plānā darbiņš, vakarā palutināšu savu vīrieti un pagatavošu siera zupu. (l)

Queen aizskāra man ļoti aktuālu tēmu. Jau kādu laiku esmu pieķērusi sevi pie domas, ka dzīvoju nākotnē - kad pabeigšu otru bakalauru, tikšu pie nākošā paaugstinājuma, kad vēl kaut ko izdarīšu, tad tikai būšu laimīga. Bet dzīve nesastāv tikai no mērķiem, visa dzīve ir ceļš uz mērķi, līdz ar to jācenšas to maksimāli izdzīvot. Tagad cenšos iemācīties dzīvot lēnāk. Un pagājušās brīvdienas bija pirmā reize, kad man tas sāka izdoties. (l) Gribu tā arī turpināt. :)
14.01.2013 10:10 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Labrīt, dāmas,

He, Queen, baigi labs jautājums, jo tieši vakar piefiksēju, ka jūtos kā zivs ūdenī tieši savā pagātnē. Vispār laikam jūtos labi pārsvarā miegā, redzot sapņus par pagātni... Tāda sajūta, ka labākais jau ir garām (ak, bet esmu jauna vēl). Par nākotni vispār nedomāju, jo šķiet, ka nekas labs negaida. Kaut kāds depresīvais noskaņojums pēdējā laikā.
14.01.2013 11:47 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Tā jau ir, jāiemāca, jāpieradina sevi baudīt procesu līdz mērķi piepildās. Paldies par atbildēm! :)

Es laiskojos kārtējās brīvdienas rītā, pēcpusdienā uz relaksācijas nodarbību un tad 2h grupas nodarbība zālē ar treneri, pagaidām nespēju to iztēloties, bet gan jau būs labi, neierasti, bet labi. :)
14.01.2013 11:53 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
Čaaauu!

Esmu atpakaļ te, lai gan solījos līdz sesijas beigām te nelīst :D kas jums te jauns?

p.s. pa šīm 2 nedēļām mana dzīve ir mainījusies par 180° :)
14.01.2013 12:15 |

Reitings 622
Reģ: 16.12.2012
čau, čau! Tukšoju ledusskapi un secināju,ka uz aukstumu ēst gribas dubultā :)

par jautājumu runājot: es esmu pilnīgi izteikta pagātnes un nākotnes cilvēks, esmu visur citur, tikai ne šeit un tagad un tas ir SLIKTI!!!

Viens no šī gada mērķiem varētu būt - live the moment, live the life
14.01.2013 12:21 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
Lancaster, kas jauns? :)
Labrīt! Jāiet ēst brokastis. Galva kā spainis, visu nakti murgoju.. Jāsameklē magnijs, jūtu, ka tā trūkums ir vaininieks sliktajam miegam un galvassāpēm.. Bet varbūt jāizmēra temperatūra..
Šodienas plānos ir pabeigt prakses atskaiti.
Lai jums veiksmīga diena! ;)
14.01.2013 12:27 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Sveikiņi!
Es pa māju šodien, man brīvs.
Tā kā sestdien biju ciemos pie mammas,vakar pa veikaliem,tad šodien ir mājas kārtošanas diena.Jāsagatavojas nedēļai,jāpiekārto drēbes,jo plānā katru dienu ir uz zāli un pēc tās parasti nekam nav spēka.

Esmu nākotnes un nedaudz tagadnes cilvēks. Mēdzu ilgi iztēloties,kas un kā būs, viss pozitīvi un skaisti.Un lielākā daļa piepildās!Tāpēc sapņoju sīkumos pilnīgi.Par pagātni gandrīz nedomāju, pagātnes kļūdas neanalizēju,jo tā laikam bija jānotiek. Protams,vēlētos vairāk šodienai dzīvot,bet nespēju to iemācīties jau vairākus gadus. Varbūt ir kāda literatūra par to?
14.01.2013 12:35 |

Reitings 1065
Labrīt! :)
Šodien interesanta diena - neaizgāju uz eksāmenu, jo naktī sākās vemšana un caureja. Tagad dzeru kolu un indēju to bacili nost, jo nekā cita mājās nav. Gaidu, kamēr atvedīs kādas zāles. Gribu kaut ko apēst, bet bail :D
14.01.2013 12:35 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
man liekas, ka Rota vīruss puspasaulei tgd. :D
pati brāli brīvdienās vedu uzslimnīcu, jo viņam bija tik slikti, ka vnk paiet pat nevarēja un nenormalākā vemšana. daži draugi arī kar šo nolikušies. jāmazgā rociņas :D
14.01.2013 12:38 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Šī nav mana labākā diena, bet kopumā ir ciešama:D
Tagad darbā pusdienas laiks un beidzot varu jau otro dienu turpināt baudīt savu pašgatavoto mājas soļanku:D
No rīta nokaitināja draugs, kurš mašīnā sēdēja blakus un kā vienmēr pukstēja man par katru sīkumu kā instruktors no autoskolas laikiem:D

Vakarā plānos beidzot izņemt komunālo rēķinu no pastkastes. Bail pēc izlasītā medijos, ka šokējoši pieauguši apkures rēķini par pagājušo mēnesi.
14.01.2013 12:40 |

10 gadi
Reitings 10290
labdien!

šodien diena laba, ja mani nebūtu uztarukums :) bet viss būs labi-tā es sev saku :)

esmu tagadnes cilvēks totāls :)

un vispār nodarbojos ar to, ka cenšos izkost Lancaster ieteikto mēteļu veikalu, sanāk, ka atrodas Čaka 30, bet, kad skatos google earthā, trolejbuss aizbraucis priekšā :D neko neredz.
14.01.2013 12:43 |

Reitings 1065
Renē, centos būt piesardzīga, bet šis man tik un tā kaut kādā veidā atrada. Tpfu, tpfu, tpfu, bet par laimi tik sūdīgi man nav.
Un jā, viņš tiešām tagad ir daudziem! :D
14.01.2013 12:48 |

Reitings 2840
labrīt!
tikko pamodos :D kārtīgi izgulējos, jo nākošās 4as dienas nāksies celties 5:20. jāpiekārto māja, jāizmazgā drēbes un jāiet būs uz sporta klubu :)

tiešām apkures rēķini pacelti? es pagājušo mēnesi priecājos,ka man par apkuri jāmaksā 17lati,cerēju,ka arī šomēnes nebūs vairāk,jo diži vairāk jau nekurināja. eh, sabaidījāt mani :(
14.01.2013 12:54 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Maz..Maz es šodien skatīšos, jācer, ka tik traki nebūs:) Šis man lika baidīties šovakar doties uz pastkasti:D

http://www.apollo.lv/zinas/par-apkures-rekiniem-cilveki-sausminas-visa-valsti/548996?utm_source=inbox&utm_campaign=news&utm_medium=newsbox
14.01.2013 12:59 |

Reitings 2840
decembri,kad bija auksts, man labi,ka dzīvoklī bija 15 grādi :D eh,es ceru,ka tas arī atspoguļosies rēķinā. jāgaida savējais rēķins
14.01.2013 13:02 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Dien.

Šodien nekur neiešu. Izdarīšu pāris lietas dzīvoklī un iešu gulēt, jo naktī neesmu vispār gulējusi. Bija drausmīga, murgaina nakts. Skaidrs nu ir viens - kad draugs atgriezīsies Rīgā, mums būs nopietna saruna un ja citādāk nevarēs, tad strīdēsimies līdz pie kkāda kopsaucēja nonāksim, jo es te vairs negribu dzīvot. Man pietiek.

Noskaņojumu gan mazliet uzlabo tas, ka beidzot zinu, ko mammai dāvināt dz.d. un nedēļas beigās vēl draudzene ciemos atbrauks. Iesim uz jauno ''Annu Kareņinu''. :)

Kas attiecas uz jautājumu: esmu pagātnes un nākotnes cilvēks. Pārmetu sev pagātnes stulbumu un kļūdas. Kā arī - domāju daudz par to, kā būs nākotnē, pēc tam, kad būs izdarīts tas vai šis, sasniegts tas vai kas cits utt.
14.01.2013 13:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits