Es arī esmu braukusi gan ar Festival, gan ar Romantiku, man laikam labāk patika Romantika. Un nu tā kā braucu ar draugiem no skolas, tad biļetes mums bija diezgan lētas, zem 30ls no cilvēka, B klases kajītes. Manuprāt, tur nav jēgas ņemt baigi kruto kajīti, jo cik tad tur tā gulēšana, ja vienīgi nebrauc ar mērķi pavadīt laiku tikai kajītē. Laiku jau pavadīt var restorānos, bārā ar karaoki, pie lielās skatuves un arī uz deju grīdas. Visādas aktivitātes notiek gandrīz līdz rītam. Bet jāpiekrīt, ka iespējams jauniešiem tas viss liekas aizraujošāk nekā precētam pārim. Varbūt atkarīgs no tā cik ļoti jums patīk izklaidēties.
Un jā, Zviedrijā viss ir padārgi, tāpēc mēs tik pāris muzejos bijām un ēdām tikai Macdonaldā, bet nu vismaz labi, ka gan alkoholu, gan ēdienu var ņemt līdz, jo citādāk tas būtu daudz dārgāks pasākums, lau gan veikalā uz kuģa alkohols nemaz nav tik dārgs un tur arī visādus gardumus var nopirkt. Bet, ja trāpās uz atlaidēm Zviedrijā, tad pat mierīgi var kaut ko nopirkt, piemēram, man viens draugs nopirka Nike botas 2x lētāk nekā Latvijā. :)