melnais kredītreģistrs,kur reģistrē kavētos maksājumus, parādus utt. pēc tam ir grūti kaut ko dabūt uz nomaksu utt. Tas,laikam,saglabājas 10 gadus? Varbūt kāda zina, kā ir ar valsts galvoto studiju kredītu?Pat,ja esmu neuzticams klients, vai tas,ka ir galvotājs ar tīru kredītvēsturi kaut ko nedod?Ir jau vienam gadam paņemts studiju kredīts,ko cītīgi atmaksāju,neko nekavēju,vai tas nav pamats uzticībai?Neko vienkārši nezinu par šādiem jautājumiem, nav mana specialitāte...:)
cik zinu,ja parāds nav cedēts(pārdots piedzinējiem),tad aizņēmējam piedzinējam nekas nav jāmaksā,jo viņa piedziņas pakalpojumus apmaksā aizdevējs,kas ir nolīdzis tā pakalpojumus,esmu dzirdējusi,jo pati pagaidām ar to neesmu saskārusies...bet tālu no tā nav:(
paldies par citu aizdevēju ieteikumiem, bet vivus.lv un credit24 jau esmu aizņēmusies,visi minētie jau ir pa daļām,tāpēc izmisums,jo,kamēr bija alga,varēju samaksāt tās daļas,bet tagad draud ar to, ka tās firmas var kavējuma gadījumā prasīt visu summu ar %,sodu uzreiz,nevis tikai par kavēto maksājumu.Neder aizņemties īstermiņā,jo tur jau viss izmēģināts,nedeva pat bez kavētiem maksājumiem,kas deva,jau izmantoti,tā,ka esmu diezgan neapskaužamā situācijā...:(