Man dazhreiz zheel, ka esmu pazaudeejusi to "kad izaugshu liela, izglaabshu visus pasaules dziivniekus, pabaroshu visu aafriku un visur buus miers pasaulee, jo es dariishu labas un lielas lietas naakotnee" domaashanu, kas man bija liidz kaadu 12 gadu vecumam. Godiigi sakot, pat neesmu skatiijusies uz saviem smukum produktiem. Vienkaarshi es kaadreiz biju tik ljoti empaatiska pret visu un visiem, ka vieglaak bija atsleegt to visu, savaadaak es buutu jau sen visas acis izraudaajusi par ljauno pasauli. Peedeejaa laikaa gan es kaut kaa esmu saakusi filtreet, kam, taa teikt, vairaak just liidzi. Piemeeram, paartiku censhos pirkt vieteejo (visaam bio, eko etikjeteem kaut kaa neticu, ticu, ka daru labaak dabai, ja peerku no vieteejiem taa ietaupot uz benziinu un atbalstot mazos razhotaajus). Olas arii peerku ar cipainjiem 0 vai 1. aafriku pabarot vairs neveelos, esmu paaraak skeptiska pret to visu, uz to mana sirds ir palikusi cieta. Un, bljin, man taaaa patiik Lancôme produkcija, zheel, ka vinji testee uz dziivniekiem. Riit paskatiishos, kas un kaa man ar kosmeetiku, to arii vareetu saakt dabiigaaku lietot. Nepeerku kazhokus, bet peerku aadas apavus. Eedu galju, bet briivpraatiigi padarbojos dziivnieku patversmees. Zaales nelietoju siikumiem, bet ja nopietni saslimtu, tad gan lietotu. Kraanu vienmeer aizgrieshu, kad tiiru zobus vai ziepeejos, gaismu arii izsleedzu, bet tajaa pashaa laikaa kad man buus tiesiibas, tad braukshu ar savu mashiiinu nevis sabiedrisko.
Un neuzskatu, ka taapeec buutu egoistiska, ja neesmu 100% iekshaa tajaa visaa eko padariishanaa. Tas buutu ljoti gruuti un es nejuutu vajadziibu.