Ja jau te tā uztraucas par dzīvniekiem, tad varbūt nepērciet arī ādas izstrādājumus, kažokus? Neēdiet gaļu?
Tieši to arī daru jau no bērnības, neēdu gaļu, cenšos nepirkt ādas izstrādājumus un nelietot zāles.
Bet ,ja godīgi, tad zāles ir tā lieta ,kuru var nelietot. Zīle rakstīja, ka viņai PM esot šausmīgi smagi tāpēc divi ibumetini jādzer.
Tad atvainojiet, piedodiet, bet vai nebūtu jāaiziet pie daktera un jāpārbaudās, kas noticis, kāpēc ir tik slikti? Jo normāli reizes nemaz nevajadzētu just, vai izjust kā nelielu diskomfortu, nevis tā ,ka ripas jādzer.
Ir daudz labu ajūrvēdas zāļu, tēju, sakņu, utt.,kas palīdz visādos gadījumos.
Personīgi es , cenšos zāles nelietot, lai gan ir sanācis dzert nošpu ,ogli utt, bet tas nav kā prioritāte, ja man sāp galva, es dzeru siltu ūdeni un nēedu(jo galvas sāpes pa lielākoties ir no ūdens trūkuma organismā, vai uzkrātajām atkritumvielām). Ja man sāp vēdērs, es apdomāju, ko es savā dzīvē nepareizi daru, kas ir novedis līdz šādam stāvoklim un to izmainu...
Pasaules farmācija(neskaitot, tīro zinātni, kas atklāj jaunas ķīmiskas iedarbības vielai ar vielu) cilvēkam cenšas nopārdot visu. Man bērnībā bija daktere, ģimenes ārste, kas atrisinājumus meklēja zālēs, vienmēr un visur.
Ja cilvēkam ir paaugstināta t viņam jāguļ mājās, jādzer tējas, c vitamīns un nevajag ēst. Un tā trīs dienas apmēram un cilvēks ir atpakaļ , vesals, attīrījies un normāls.
Protams, normāls cilvēks ēdīs ripas, sabeigs kunģi, pamocīs aknas un nieres, un nodzītu t dosies jau pēc divām dienām uz darbu.
Cik ilgi cilvēks spēs izmantot dzīvnieku?
Pasaule mainās. Bet cik tai mainās līdzi? Cik, vispār cilvēki ir spējīgi uz domāšanu, kā tādu(gan par savām rīcības sekām, gan pašu rīcību)?