Not tested on animals

Reitings 200
Reģ: 22.08.2012
Te ir kāda kas atbalsta un nepērk kosmētiku ( vai ko citu ), kas tiek testēta uz zvēriņiem ?

pēdējā laikā esmu ar to pārņemta :) meklēju firmas, kuras nestestē uz dzīvniekiem.
13.01.2013 14:11 |

Reitings 335
Reģ: 29.01.2009
Ja aizdomājos, protams, žēl, ka dzīvniekiem jācieš, bet tā ir realitāte

Domāju,ka tā ir nevis realitāte,bet gan cilvēku ieradums,tas arī viss.
15.01.2013 11:20 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
Vulpes atver savas smadzenes izlasi manu tekstu vēlreiz un tad izdomā kāds sakars šim visam ar manu eglīti!
Un vispār Tavs teksts te arī nav galīgi pa ķeksi, ja tik ļoti jaturas vienā tēmā - testēšana uz dzīvniekiem :D
Un tiesi tā ļoti lielās galējībās Tu jau tur saraksti... Un es domāju ja 35 000 LV iedzīvotāju nenocirstu egli , bet tās pašas 35 000 pavasarī iestādītu, tad tas būtu vairāk kā ''draudzīgi'' ekosistēmai! Sākot jau ar to, ka koku izciršana ir milzīga, bet to iestādīšana vietā nesalīdzināmi mazāka.
Un kā Tu vari runāt tik ''gudri'' par energoietilpībām, laša filejām un sitltumapgādēm, ja uzskati, ka 1 nocirstā egle neko nemaina? Te arī sākas tas cilvēku stulbusm - lielas lietas ir svarīgākas par visu, bet uz sīkumiem, ko katrs var ietekmēt - aii, kāda jēga.
15.01.2013 11:24 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Ja jau te tā uztraucas par dzīvniekiem, tad varbūt nepērciet arī ādas izstrādājumus, kažokus? Neēdiet gaļu?

Tieši to arī daru jau no bērnības, neēdu gaļu, cenšos nepirkt ādas izstrādājumus un nelietot zāles.

Bet ,ja godīgi, tad zāles ir tā lieta ,kuru var nelietot. Zīle rakstīja, ka viņai PM esot šausmīgi smagi tāpēc divi ibumetini jādzer.
Tad atvainojiet, piedodiet, bet vai nebūtu jāaiziet pie daktera un jāpārbaudās, kas noticis, kāpēc ir tik slikti? Jo normāli reizes nemaz nevajadzētu just, vai izjust kā nelielu diskomfortu, nevis tā ,ka ripas jādzer.
Ir daudz labu ajūrvēdas zāļu, tēju, sakņu, utt.,kas palīdz visādos gadījumos.

Personīgi es , cenšos zāles nelietot, lai gan ir sanācis dzert nošpu ,ogli utt, bet tas nav kā prioritāte, ja man sāp galva, es dzeru siltu ūdeni un nēedu(jo galvas sāpes pa lielākoties ir no ūdens trūkuma organismā, vai uzkrātajām atkritumvielām). Ja man sāp vēdērs, es apdomāju, ko es savā dzīvē nepareizi daru, kas ir novedis līdz šādam stāvoklim un to izmainu...
Pasaules farmācija(neskaitot, tīro zinātni, kas atklāj jaunas ķīmiskas iedarbības vielai ar vielu) cilvēkam cenšas nopārdot visu. Man bērnībā bija daktere, ģimenes ārste, kas atrisinājumus meklēja zālēs, vienmēr un visur.
Ja cilvēkam ir paaugstināta t viņam jāguļ mājās, jādzer tējas, c vitamīns un nevajag ēst. Un tā trīs dienas apmēram un cilvēks ir atpakaļ , vesals, attīrījies un normāls.
Protams, normāls cilvēks ēdīs ripas, sabeigs kunģi, pamocīs aknas un nieres, un nodzītu t dosies jau pēc divām dienām uz darbu.

Cik ilgi cilvēks spēs izmantot dzīvnieku?
Pasaule mainās. Bet cik tai mainās līdzi? Cik, vispār cilvēki ir spējīgi uz domāšanu, kā tādu(gan par savām rīcības sekām, gan pašu rīcību)?
15.01.2013 11:25 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009

Domāju,ka tā ir nevis realitāte,bet gan cilvēku ieradums,tas arī viss.

+
15.01.2013 11:26 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
forestkid,
Padomā loģiski - pieprasījums pēc kažokādām būs vienmēr (un pastāv standarti, kā attīstītās valstīs vajag šos dzīvniekus nogalināt, lai viņi izjustu pēc iespējas mazākas sāpes, citādi fermas nevar dabūt sertifikāciju un licences kažokādu talākai izplatīšanai), zāles un kosmētika ir mūsdienu pasaules standarts, kas tomēr kaut kā ir jāpārbauda. un tad labāk lai tās ir mākslīgi audzētas žurkas, nevis cilvēki. Nu ok, jā, man ir žēl, bet KO tieši es varu ietekmēt? Iešu iznīcināt jenotu fermas Ķīnā? Un, ja godīgi, man tiešām aprobežotāki šķiet cilvēki, kas iecērtas uz sava viedokļa pareizību un dzīvo iedomās, ka visiem jabūt labiņiem, jādzīvo saskaņā ar dabu, jāēd lavašs, kura izgatavošanā nav cietuši dzīvnieki.
15.01.2013 11:28 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Jo normāli reizes nemaz nevajadzētu just, vai izjust kā nelielu diskomfortu,

Šis ir galīgi garām - ja būtu vērsusies pie kāda ar medicīnisko izlgītību tev gan pastāstītu, ka tas IR normāli, gan kāpēc mr sāp ;)
15.01.2013 11:28 |

Reitings 13796
Ja cilvēkam ir paaugstināta t viņam jāguļ mājās, jādzer tējas, c vitamīns un nevajag ēst. Un tā trīs dienas apmēram un cilvēks ir atpakaļ , vesals, attīrījies un normāls.

Nevajag ēst? Tu zini,ka organisms atveseļosies ātrāk, ja uzņems veselīgu pārtiku nevis badosies? Šis ir pierādījums, ka nu nevajag salasīties visādas Omītes Zālītes un tad tik citēt, piedod, bet nu patiešām.
15.01.2013 11:30 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012

Šis ir galīgi garām - ja būtu vērsusies pie kāda ar medicīnisko izlgītību tev gan pastāstītu, ka tas IR normāli, gan kāpēc mr sāp

pilnīgi piekrītu. es ar visām ārstu staigāšanām mocījos,kā vienmēr un tur neko nevar darīt. Ko tad man iesākt - nedēļu neiet uz darbu,jo man sāp vēders un zāles es nedzeršu?nezvai man būs darbs,tādā gadījumā.
15.01.2013 11:32 |

Reitings 335
Rene-kas ir aprobežots dzīvošanai saskaņā ar dabu?

"Kažokādām vienmēr būs pieprasījums"- taču pieprasījumam ir tendence samazināties nedaudz izglītojoties. Ir cilvēki,kuri maina dzīves veidu,kuri kādas PETA vai citas organizācijas akcijas ietvaros saprot,ka vairs negrib dzīvot kā agrāk. To cilvēku varbūt nav tik daudz,taču es uzstādu sev par uzdevumu izglītot cilvēkus,lai šādu cilvēku būtu vairāk.

Katrs atbalsta kaut ko citu un cīnās par to. Es cīnos par dzīvnieku tiesībām.
15.01.2013 11:35 |

Reitings 1062

Nevajag ēst? Tu zini,ka organisms atveseļosies ātrāk, ja uzņems veselīgu pārtiku nevis badosies? Šis ir pierādījums, ka nu nevajag salasīties visādas Omītes Zālītes un tad tik citēt, piedod, bet nu patiešām.

Veselīgu pārtiku, jā. piekrītu. Bet jautājums, vai vispirms no organisma nevajag dabūt ārā, visus uzņemtos atkritumus, atkritumvielas, kuras tiek neveselīgi stūķētas iekšā katru dienu?
Un tad ēst veselīgi.
Iedom;ajies kasti, kas ir pilna ar struntiem. Tev ir viena vienīga kaste. Un tagad šīs kastes štrunti iet pāri malām, un lai aiztaisītu kasti, tu bāzīsi vēl ko iekšā?
Tads brutāli, neizdevies piemērs, bet vismaz vieglāk vizualizējams. :)
15.01.2013 11:36 |

Reitings 7908
forestkid, rakstīju, ka aprobežots mans šķiet sava viedokļa uzspiešanas mēģinājums. Katrs var dzīvot kāāā vien vēlas, man tiešām vienalga, bet nevajag savu dzīvesveidu uzmest par vienīgo pareizo.
un, nē, pieprasījums pēc kažokādām nesamazinās. un es ļoti labi zinu, ko runāju. :D
15.01.2013 11:40 |

Reitings 1062
pilnīgi piekrītu. es ar visām ārstu staigāšanām mocījos,kā vienmēr un tur neko nevar darīt. Ko tad man iesākt - nedēļu neiet uz darbu,jo man sāp vēders un zāles es nedzeršu?nezvai man būs darbs,tādā gadījumā.

Es varu vienīgi pastāstīt no savas pieredzes. Jo neesmu daktere, bet zinu, kas palīdz bez zālēm.
Pirmkārt, jau gaļas ēšana, lielā mērā, gaļā, kurā ir hormoni, ir nočakarējusi daudzu sieviešu reproduktīvo sistēmu. Otrkārt, ingvera tēja ar šķipsniņu čili. Sildošs termofors, siltas drēbes. Un kā galvenais sevis pieņemšana. Jo kamēr es nebiju sapratusi, un samierinājusies ar sievietes lomu dzīvē, es arī mocījos sāpēs un katras reizes gaidīju kā kaut ko šausmīgu.
15.01.2013 11:41 |

Reitings 1062
Bet patiesībā šī , meitenes, ir ļoti liela atvirze no temata. :)
15.01.2013 11:41 |

Reitings 13796
Navigator - kas tev tās par idejām? Sāksim ar to, ka badojoties tu nekādas atkritumielas(tās būtu? Vai tu štopē transtaukus katru dienu?Vai mēs par amfetamīnu runājām?) ārā nedabūsi, jo visticamāk jau sen šīs atkritumvielas būs uzsūkušās asinīs un zarnās, vari tikai tās izvadītekālā ceļā. ;) Un diez vai būs starpība, vai ēd,vai badojies. Vīrusu infekcijai ir visai tāla sakarība ar pārtikas neuzņemšanu kā veidu, lai atveseļotos.
15.01.2013 11:43 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Jo kamēr es nebiju sapratusi, un samierinājusies ar sievietes lomu dzīvē, es arī mocījos sāpēs un katras reizes gaidīju kā kaut ko šausmīgu.

acīmredzot, tu neesi izjutusi tās MR sāpes, par ko te iet runa.

Reitings 335
Rene,es nevienam savu viedokli neuzspieshu,visur censhos lietot "manupraat". Nav viena pareiza viedokla,vai viena pareiza dzives veida,katram savs.
Man mans dzives veids liekas pareizaks,ka galjedajiem un kazhoku nesatajiem jaa :D
Tachu ja es kaut vienu cilveku varu informeet un vinjam kaut kas galva noklikses un vinjsh mainis ieradumus,tad es to uzskatishu par sasniegumu :)

Reitings 1062
Navigator - kas tev tās par idejām? Sāksim ar to, ka badojoties tu nekādas atkritumielas(tās būtu? Vai tu štopē transtaukus katru dienu?Vai mēs par amfetamīnu runājām?) ārā nedabūsi, jo visticamāk jau sen šīs atkritumvielas būs uzsūkušās asinīs un zarnās, vari tikai tās izvadītekālā ceļā. Un diez vai būs starpība, vai ēd,vai badojies. Vīrusu infekcijai ir visai tāla sakarība ar pārtikas neuzņemšanu kā veidu, lai atveseļotos.

“Ja cilvēki lietotu vienkāršu un veselīgu pārtiku, viņi nezinātu, kas ir slimības, un spētu izprast savas dvēseles prasības.” /Ļevs Tolstojs, rakstnieks/
Katram savs. :) es tikai ieteicu.
15.01.2013 11:48 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Interesanti,ka tik ļoti daudzas/i aizstāv dzivniekus(nelieto ādu vai kažokādu),bet nepadomā,ka dermatīna un citus mākslīgos materiālus kopā šūdina lētais darba spēks,kāds 10 gadīgs puika strādā garas stundas par dažiem dolāriem nedēļā,lai uzturētu savu trūcīgo ģimeni un turpinātu dzīvot nehumānos apstākļos. Interesanti....Interesanti!

Forestkid tāda slimība kā vēzis ir/bija un būs vienmēr,neatkarīgi no pārtikas.
15.01.2013 11:49 |

Reitings 7908
forestkid, es to nedomāju konkrēti tev, bet vispārīgi. ;)
un man, piemēram, visas ajūrvēdas, ingvertējiņas, sevis pieņemšanas un dzīvošanas saskaņā ar kaut kādiem mistiskiem noteikumiem liekas nu tāds bullshit, ka čau. nesaprotu tādu cilvēkus un nemaz necenšos. katrs dzīvo savā pasaulītē :)
15.01.2013 11:49 |

Reitings 1062
acīmredzot, tu neesi izjutusi tās MR sāpes, par ko te iet runa.

lidz tam gulēju mājās katru mēnesi 4 dienas, dzēru to pašu ibumetinu, nošpu, un vēmu.Pēc četriem mēnešiem šāda sistēma apnika, pievērsos, kam kvalitatīvākam un atradu to, kas palīdz man. Nezinu, kādas izjūtas tu izjūti, jo nespēju tevī ieiet un pārbaudīt, bet ceru, ka atradīsi labu, veselīgu veidu, lai neizjustu vairs sāpes. Veiksmi.
15.01.2013 11:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits